Arama sonuçlarınız

1. R

Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi

Ynt: Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi Hakkında evet sitelerinde yayında bu resimler işin yasal boyutuna girmedim ama resimleri kaldırmalarını bildirdim açıkcası bu kadarını beklemiyordum resimleri mert kardeşimiz almış sitede resimleri koymuş yasal olarak izlemem gereken yollara baş...

2. R

lpg li araçta motordan gelen patlama sesi

Ynt: lpg li araçta motordan gelen patlama sesi arkadaşlar telefon numaramı deyiştirdim yeni numaram 0532 169 69 61
  3. R

Ynt: Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi mert yol otomotivin hidrojenle ilgili resimlerine bakarsan güven abinin arabayı ve bizim işyerinin resmini görürsün bunlar işi iyice azıtıp milleti enayi yerine koymaya başladılar

4. R

Ynt: Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi aracınız ne marka bir araç ve nerde ikamet ediyorsunuz aracı görmek isterim
  5. R

Ynt: Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi tabiki tasarruf sağlanıyor ama mevcut cihazlarda amper düşük çekmek zorunda kalıyorsunuz aracın dinamo ve aküsünü bozmamak adına bu da hidrojen üretimini yeterli karşılıyamıyor am per yükseltincede araçların tüm elektironik aksamlarında problemler başlıyor...

6. R

CHEROKEE V8 MİLANO LPG YARDIM ??

Ynt: CHEROKEE V8 MİLANO LPG YARDIM ?? merhaba bütün programlarda geçiş devir ayarı vardır su ısı sensörü ayrı bir özelliktir motor soğukken önce ısı sensörü sonra devir algılayarak gaza geçiş yapar devir ayarını rolanti devrinden düşük tutarsan direk gaza geçer tabi bekleme saniye ayarı zamanında

7. R

Ynt: CHEROKEE V8 MİLANO LPG YARDIM ?? merhaba yunus romano en iyi markalardan biridir sorun çıkarmaz ya ayarları bozuktur yada montaj hatası vardır saygılar
  8. R

Ynt: Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi hayaller olmasa hedeflerde olmazdı zaten :D :D
  9. R

LPG tankı

Ynt: LPG tankı sorun yok ozaman taktırdığınız yer size fatura ve tadilat projesi verecek onun la sızdırmazlık istasyonuna gidersiniz kolay gelsin şimdiden

10. R

LPG tankı

Ynt: LPG tankı doğrudur tankı takan kişi projeyi hazırlıyor zaten proje istenmesinin sebebi işin yetkili elden çıkışını teyit etmek için tabiri caizse merdiven altı esnafını yani kaçak çalışanları bitirmek adına alınmış bir karardır yanlız bu sizin alta tank koyulmasını sağlamaz tankı değişen...

11. R

LPG tankı

Ynt: LPG tankı tank değişiminde proje istiyorlar ist bulda istenmeyen yere raslamadım ama malesef yurdumun değişik yerlerinde değişik kanun lar uygulanıyor
  12. R

LPG tankı

Ynt: LPG tankı merhaba defender ların altına lpg tankı malesef bağlanamıyor yasal prosüderlerden dolayı daha önceleri bağlanan lar vardı fakat m.m.o. sının yeni kararlarında dıştan takılan tanklara proje uygunluk projesi istemeye başladılar bun tip uygunlşuk belgelerinide firmalar sadece...

13. R

Ynt: CHEROKEE V8 MİLANO LPG YARDIM ?? lpg nin geçiş devri programdan ayarlana bilir milanonun servis ağı biraz zayıftır ama doğru usta elinde sorunsuz çalışa bilir deyiştirmek istersenizde çevrenizde en çok hangi lpg markalarının bayileri varsa bildirirseniz ona göre yardımcı olmaya çalışırım...
  14. R

Ynt: Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi gönül isterdiki randımanlı bir cihaz olsunda hepimiz rahat edelim ama malesef şimdilik hayellerimizi erteleyeceğiz gibi
  15. R

Ynt: Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi arkadaşlar hidrojen sistemini bilindiği gibi ilk bizim işyerimizde denen mesine karar verilmişti çeşitli aksiliklerden dolayı ozaman deneyememiştik daha sonra satıcının yönlendirmesiyle bir citröene takıldı sistem fakat ondanda bir haber kaldık bize...

16. R

stargas hakkında

Ynt: stargas hakkında regulatörün sizin araçlara rahat gaz yetişterebilecek çalışma basıncına sahip bir regülatör olması yeterlidir aracın ruhsatına işli ise lpg herhangi bir sorun olmaz muayene zamanınız yakınsa tadilat raporu isteye bilirler 4-5 ay varsa muayeneye oda sorun olmaz yada...
  17. R

motor yağı sızdırma

Ynt: motor yağı sızdırma merhaba yağ kaçakları rüzgarında etkisiyle iyice yayılır motoru yıkadıktan sonra aracı çalıştırıp olduğu yerde kontrol ederseniz daha sağlıklı olur lpg ile ilgili mesajınızı ancak bu gün görebildim kusura bakmayın 0545 355 17 17 0212 276 06 03 istan buldasınız...
  18. R

Ynt: Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi deneme yapacağınız araç nedir ve nerde yapılacağını öğrene bilirmiyim

19. R

Ynt: Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi merhaba önceki mesajlarımda cihazın sizinki olduğuna dair bir şey söylemedim bende bu gibi konularla ilgilendiğim için araştırma içindeyim şu an lpg dönüşüm servisi olarak hizmet vermekteyiz yakıt tasarruf sisyemleriyle ilgili konuları değerlendirmeye...
  20. R

Ynt: Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi cihazlara istedikleri fiyatta bayağı uçuktu 1.cihazın bayiye geliş fiyatı olarak 4000 tl istiyorlardı ufak araçlar için büyük araçlara 6000 tl 2.cihazada 7000 tl fiyat istiyorlardı...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,645
Kayıtlı Üye Sayımız
170,343
Kaydolan Son Üyemiz
x_ml

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri