1987 GMC Suburban 6.2 Diesel..Yenileniyor

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan poorangel Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 474
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 216,444

Etiketler
Ynt: 1987 Gmc Suburban 6.2 Diesel..yenileniyor

tahaozak' Alıntı:
İnşallah bu ay son olur. Bu arada bu araç kaç ps?

Specifications
The 6.2-liter diesel was a V-8 with a cast iron block and heads. It featured an high compression ratio of 21.5:1. Its bore diameter was 3.98 inches and the stroke was 3.80 inches. When it was introduced in 1982, horsepower was rated at 130. By the end of its life it had 143 horsepower. Torque was rated at 240 foot-pounds. Torque is the twisting force generated to give the truck or SUV towing power and acceleration. In 1993, the torque was rated at 257 foot-pounds. The engine weighed 700 lbs.

Read more: GM 6.2 Diesel Engine Information | eHow http://www.ehow.com/about_6698630_gm-6_2-diesel-engine-information.html#ixzz2UDdwp8Jq

poorangel' Alıntı:
bir of çeksem Artvin ova olur.. :smiley:
bu gün konuştum ustayla, son bir ay diyor.. iznimi ona göre planladım.. gittiğimde aracı toplamam lazım.. iznimi ona göre ayarladım.. ufak tefek işleri kalabilir ama yetiştiririz demeye başladı.. sanırım 3 senede kaporta ve boya olayını tamamlamış olacak..

araçtan uzak olunca görsel ekleyemiyorum..

sabrımı da bütçemi de zorladı açıkcası.. artık kalan ödemeyi aracı çıkartmadan vermem diyince bitişe yaklaşmaya başladı..

Suburbanı toplama maceranızı başından beri okudum ve sabrınıza hayran kaldığımı ifade etmek istedim,İstanbulda değişik sanayi sitelerinde farklı araçları toplama tecrübeme dayanarak aracınızı yürür hale getirip bir an önce sözde!! Ustalardan kurtarmanızı tavsiye ederim.... Kolay Gelsin

teşekkür ederim Yılmaz bey.. haziran ayı son olacak bir aksilik çıkmazsa.. ay ortasında sona iyice yaklaşmış olacağını düşünüyorum.. bu gün konuştum, yetiştireceğini söyledi..

şaka gibi..
28 Temmuzda boyadan çıkacaktı hesapta..
şimdi 11 Ağustosa uzadı.. umarım bu sefer bahsettiği tarihte bitirmiş olur..
iznimi aracın çıkışına ayarlamıştım, gidip elektirk tesisatı ve döşemelerini halledecektim.. iş uzayınca tüm elektrik işini elektrikçiye vermek zorunda kaldım.. bu da artı 1300 Tl gibi bir ek ödeme çıkarttı..
aracın 28 ağustosa yüyür hale gelmesi gerekiyor yetiştirebilecek miyiz bakalım..

bundan sonra sözleşme yapmadan iş yaptırmam..
sizlere de tavsiyem ustaya ne kadar güvenseniz de ölüm var kalım var diyerek uzun sürebilecek tadilatlarınızı sözleşmeyle bağlayıcı hale getirmeniz..

araç şu anda son astara hazırlanıyor..
ilk macun,
ilk takoz,
ikinci macun,
ikinci takoz,
ilk astar,
ilk yoklama,
üçüncü takoz,
ikinci astar,
ikinci yoklama yapıldı,
şu an son takoz yapılıyor..
bundan sonra bir kat astar ve iki kat boya yapılacak..

poorangel' Alıntı:
boya işi bitene kadar kanser olmazsam, asla olmam..
bu gün yine "yetiştirmeye çalışıcam" a döndü cümleler.. :mad: :mad: :mad:
Bayramdan sonraya kadar umut etme yapacağı işi bitirecek diye, heleki son kat boya vs. atacaksa, paranın çoğınu verdin diye hatırlıyorum, esnafın eğer kredisi yoksa bayram üzeri para verip malzeme alamaz bayramdan sonraya kalır o iş.Baştan söyleyim umut edip sonra üzülme.

haklısın Yavuz Abi, en azından bayram sonuna son astarı atıp boyaya hazır hale getirirse ne mutlu.. 15- 20 Ağustos gibi izne ayrılcam.. o zamana kadar tesisatçı başlamış olur, bir yandan tesisatçı çalışırken bir yandan ben iç döşemeyi hallederim.. 28 Ağustosa hazır etmem gerekiyor.. :(

Bigün seni de arabanla gezerken göreceğiz inşallah, Allah sabır versin.. :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,645
Kayıtlı Üye Sayımız
170,343
Kaydolan Son Üyemiz
x_ml

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR