1987 GMC Suburban 6.2 Diesel..Yenileniyor

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan poorangel Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 474
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 216,444

Etiketler
Ynt: 1987 Gmc Suburban 6.2 Diesel..yenileniyor

Tolga bey ben kaporta boya macerasını okurken stres e girdim. Bu boyacıya iş bitince parasını hemen verirseniz bizim gibi dürüst olmaya çalışanlar size ah eder.......Lütfen siz de birkaç ay ödemeyi sallayın bakın ne senaryolar uyduracak. Örnegin ''Abi çocuğu hastaneye kaldırdım çok zor durumdayım,, Abi hanım kanser oldu günleri sayılı..Abi kardeşimin kredi borcu yüzünden eve haciz geldi''v.s. İnşallah tez zamanda sanayiden kurtulursunuz.

Kalan ödemeyi teslimatta geciken süre kadar sürede parça parça taktim etmeyi planlıyorum şimdilik.. gerçi dayanabilir miyim bilmiyorum ama beni ne kadar kıvrandırdığını anlayacağı şekilde ödeme yapmayı düşünüyorum.. 6ay diyip 2 senede çokartıyorsa ayda 100 - 200 gibi parça parça ödeme alması sanırım aklını başına getirir.. dayanabilir miyim bilmiyorum ama böyle giderse deniycem..
Bu gün konuştuğumuza göre bu hafta içi mastik çekecek, pazartesi günü kapıları takıp komple astar atacak.. kontrolüydü bilmem nesiydi derken 3 haftaya biter diyor.. umarım doğru çıkar..

Hadi hayırlısı az kaldı bu kadar beklemeğe değer umarım, yalnız para ödeme noktasında acaba diyorum iş biter bitmez eğer düzdün hoşa giden bir iş olmuş ise hiç bekletmeden al ustacım emeğinin karşılığı aldığın işleri her zaman böyle söz verdiğin zamanda tam vaktinde teslim edersen daha çok kazanırsın bu piyasada isim yaparsın herkes seni birbirine tavsiye eder teşekkür ederim deyip parasını vermek daha etkilimi olur diye düşünüyorum :smiley: çünkü diğer seçeneğe zaten alışıktır tersi olunca belki şok etkisi yapar hani ne bileyim belki utanır diye.....

Abi gerçekten tebrik ediyorum seni.. Çok sabırlısın..
İnşallah kazasız belasız, güle güle kullanmak nasip olur..

poorangel' Alıntı:
bir hikaye daha başladı.. 2008 de aşkın jeep den aldığım suburbanımı görev sebebiyle 1 sene kadar sadece izinlerimde kullanma imkanım oldu.. geçen sene gayet keyifli kullandım.. ancak uludağda olunca ve kış boyunca kar altında kalınca kaportada kusmalar başladı, kış sezonu girmeden başlamıştım sağlam bir kaportacı araştırmaya, ufak bir kaza sonrası anca bahara kaldı benim başlangıç.. bursa gibi oto sanayiinin merkezi olan bir yerde kalsik araç yapabilecek ve iş gönlünü verebilecek usta sayısı çok az.. 8-10 tane usta tavsiye ettiler, ve faiş fiyatlar gündeme geldi.. aralarından ismail usta işe hem gönlünü hem emeğiini verebileceğini söyledi.. az uz iş de değil.. 5-6 ay sürer dedi.. al benden 7 ay dedim.. uzarsa 8 olsun.. özlüyorum keratayı ama.. güzel olacak.. belki bahsedilen zamanlara bile varmadan toparlanıp çıkacak.. aldığım zamanki fotoları yükleyerek başlıyorum..

Tolga merhaba;
Uzun süredir girmiyordum foruma. Merakla takip ettiğim projen hala devam ediyor sanırım. Allah sana nasıl bir sabır vermiş :D

Bu gün konuştum tiplemeyle.. artık usta demiyorum, çünkü ustalara hakaret olur o tiplemeye usta demek..
geçen hafta kapıları taktım, kaportacıyı gönder ayarlarını yapsın demişti.. dün kaporta ustam gidip ayar yapayım diyor, kapıların sadece ikisini takmış.. çok bir iş değil, birkaç civata sıkılacak ama adam bariz yalan söyleyince bu gün aradım verdim veriştirdim, kapadım suatına.. arkadan geri arıyor..
Açmadım, zaten diyeceğimi dedim.. tekrar tekrar takla atmasına bu sefer fırsat yok.. bu ay içinde bitmezse de kendi bilir artık..
SABIR BU SEFER TAŞTI..

Sabreden Derviş misali ermeye az kaldı :smiley: Bende ses soluk çıkmıyor galiba bitmiştir resimleri yakında atıp kendinle beraber hepimizi sevindirirsin diye bekliyordum :'(

Nus ile uslanmayanı etmeli tekdir.....

Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir..... :mad:

Ağızda diş kalmış olsa biraz daha gayret derim ama malesef.. bu gün arkadaşlar uğramış.. adam hala 2hafta diyor.. ne bitmez 2 haftaymış arkadaş.. sonu gelmiyor..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,645
Kayıtlı Üye Sayımız
170,377
Kaydolan Son Üyemiz
x_ml

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR