3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (03-04 Temmuz 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan son_kral_54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,160
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 122,687
Ynt: 3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (03-04 Temmuz 2010)

[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4][attachment=5]

Benden şimdilik bu kadar arkadaşlar fotograflar..
Gelip , gezip, göremeyenler adına ve festivali tekrar hissetmek isteyenler adına...
Karadeniz Ereğliden Sevgiler... :smiley:

2010_07040392.jpg

2010_07040411.jpg

2010_07040412.jpg

2010_07040416.jpg

2010_07040419.jpg

Etiketler

Çok güzel anları kaydetmişsiniz;ellerinize yüreğinize sağlık tüm fotoğraf ekleyenlerin..

DSC_7029_fhdr.jpg

DSC_6991_fhdr.jpg

DSC_6987_fhdr.jpg

byfreedom' Alıntı:
Birkaç fotoda biz koyalım...
İlk kampını yapacak 1 yaşındaki oğlumuz ve 6 yaşındaki kızımız için hazırlıklar ve provalar evde başladı...

Merhaba Barış Bey,
Ben karşı komşunuz... Kamp zamanı soramadım, tanışamadık... Fakat sizi tanıdığım hissine kapıldım... Samsunlu musunuz? Yada bir şekilde Ankara da tanışmış olabilir miyiz?

Çok orjinal pozlar,süper fotolar var.Çekenlerin flaşına sağlık :D :D

aahhkatibim_34' Alıntı:
biraları soğutacak ve tabiki ayaklarınızı da dinlendirecek dere kenarını iyi bulmuşsunzzzz????
çocuklarınız da keyif almış gözüküyorlar. maşallah diyelimm allah bağışlasın büyüdüklerinde fotoğraf albümleri sanırım
çok geniş olacakkkkk,

evet kesinlikle güzel bir yer bulduk. Biraz aradıktan ve bungalovları iptal ettirdikten sonra tabii :smiley::smiley: Çocuklar gerçekten çok keyif aldılar. biraz korkarak giden kızım daha dönüş yolunda bi daha ne zaman geleceğiz babacıııım gibi sorulara başlamıştı bile :smiley::smiley:

cumhurkose@msn.com' Alıntı:
Merhaba Barış Bey,
Ben karşı komşunuz... Kamp zamanı soramadım, tanışamadık... Fakat sizi tanıdığım hissine kapıldım... Samsunlu musunuz? Yada bir şekilde Ankara da tanışmış olabilir miyiz?

Selamlar komşu :smiley::smiley:: Evet Samsunluyum. 99 yılından beri Ankaradayım.. Köse soyadı samsunda çok olduğunu biliyorum..Siz nerden di ?

Cevdet bey sizlerin fotograflar yanında bizimkiler amatör kalsada elimden geldiğince paylaşmaya çalıştım..
sevgiler..

Volk' Alıntı:
Merhabalar
Festival benim açımdan güzel geçti tanıdığım insanlarla görüşme fırsatım, tanımadıklarımla tanışma şansım oldu.
Başta Bülent(Kök) abi, Hasan(Çalışkan) abi, umutkaptan ve ekibi, sn Murat Vural ve adını hatırlayamadığım fakat görüştüğüm herkese çok teşekkür ederim.Gerçekten sohbetinize doyum olmaz.Ayrıca yönetimdeki arkadaşlara da samimiyetlerinden dolayı(Başta Mehmet Ali Yücesan ve Ender Kurutlu olmak üzere) teşekkür ederim.Başka bir faaliyette görüşmek üzere.
Sağlıcakla

Volkan'cım ben teşekkür ederim. En kısa zamanda başka etkinliklerde görüşmek dileği ile sağlıcakla..

Kütahya'dan katılıp GEZENBİLİR olduk...Cuma akşamı 18,30 da kampa dahil olduk..binek arabamızla dereyi geçmek biraz uğraştırdı,sağolsun Muzaffer Bey (Bolu İtfaiye Müdürü) bana da bir çizme verdi derenin taşlarını birlikte taşıyıp üzerinede toprak atarak yolu geçilir hale getirdik hatta ikinci bir geçit bile yaptık binek arabalar daha rahat geçsin diye ama yoldan çıkanlar o kadar çok girip çıktılar ki biz düzelttik onlar bozdular. acemilikle bataklığa çadır kurduk o halde bile rahatsız olmadık,gece arabamızın karga sesli alarmını devre dışı yapmıştık isabet olmuş bülbül sesli olanlar susturmadılar alarmlarını.. gece uykumuzu bölerek bu güzel sesleri dinleyerek keyif aldık kendilerine hayır dualarımızı ilettik.Acemilik işte demek adet böyleymiş bilemedik. Cumartesi çevreyi keşfe çıktık ve çok güzel bir kamp alanında olduğumuzu gördük Sedat AÇIL (yol) başta olmak üzere GEZENBİLİR yönetimini burayı seçtikleri için kutluyorum.

Kampta Kocaeli'den Onur Bey ve ekibiyle,Bilecikten gelen arkadaşlarla, Adnan Bey (mezeci_67 ve ailesiyle.. Pajerocat ve arkadaşlarıyla İsmail Bey (mdr) ve zarif eşiyle tanışma fırsatı bulduk memnuniyetimiz sonsuz.

Gelemeyen üyeler için basit bir açıklama.... Kampın giriş bölümü karavan ve dereyi geçemeyen diğer araçlarla market v.s araçlar içindi,dereden sonra anakamp diyebileceğimiz bölüm vardı ki çadırlar çoğunlukla buradaydı...bu bölümden sonra bungalow alanı vardı ki 200 m ilerideydi,bungalow alanından sonra Aladağ göleti vardı ve çevresi 20 -30 kamp kurulacak çimenliklerle ormanlarla kaplıydı.Göletin ayrı bir yolu da var çevreden balıkçılar hep vardı.

Fotoğraflar birazdan....

harika bir etkinlik olmuş, gelemediğime iyice üzüldüm. paylaşımda bulunan bütün arkadaşlara teşekkürler

PajeroCat' Alıntı:
Cevdet bey sizlerin fotograflar yanında bizimkiler amatör kalsada elimden geldiğince paylaşmaya çalıştım..
sevgiler..
Teşekkür ederim murat bey.
Maksadımız en güzel fotoğraf değil en güzel anlarımızı ve anılarımızı paylaşmak.
Ayrıca beğeniniz ile onere oldum;selam ve saygılarımla..

son_kral_54' Alıntı:
atilla bey banada bir sözünüz var unuttum sanmayın.eminim sizde unutmadınız. bu festivaldede oturup bi çay eşliğinde muhabbet edemedik.ilk etkinlikte görüşmek dileğiyle.kendinize ve ailenize iyi bakın.

Bende çok isterim. İnşallah ilk etkinlikte görüşmek dileğiyle ...

Cumartesi akşam kamp alanından fotoğraf çekemedim malesef :smiley: ama kamp ziyaretinden sonra yayla evimde yatmayı planlamıştık .
Bizler şömüneyi tutuşturup uyku dağıtmaya çalışırken ahçımız tayfun kardeşimiz görev aldı;mangal işini kadraj'a bilinçli olarak katmadım (benim kuralım)..[attachment=1]Ahçı görev başında :smiley:[attachment=2][attachment=3]
Ardından sabah küçük bir Seben gölü turu attık..[attachment=4][attachment=5]

DSC_6910.jpg

DSC_6912.jpg

DSC_6913.jpg

DSC_6917.jpg

DSC_6074_fhdr.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,645
Kayıtlı Üye Sayımız
170,333
Kaydolan Son Üyemiz
x_ml

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR