Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sevgili GezenBilir ailesi dostlarımı 8Ağustos Pazar günü Maltepe Kültür Merkezi Manolya salonunda saat 19:00 da nikahıma beklerim Gezenbilir ailesinin yeni bir üyesi olarak aile kurmanın sevinciyle herkese sevgi ve saygılarımı sunarım selamlar
Profilinizde bulunduğunuz yer VAN olarak görünüyor.. : Maltepe Kültür merkezi yazınca eminim çok yerde vardır
Size ömür boyu sağlıklı ve mutlu geçecek bir beraberlik diliyorum.Bizlerle paylaştığınız için teşekkürler.Davetiyenizde harika olmuş..
( Bu arada cesaretinizide kutlarım.. bir bakmışsiniz birkaçbin kişilik bir gezenbilir üye grubu peki geliyoruz deme ihtimali için yani ;D )
Çok teşekkürler ederim arkadaşlar tebrikleriniz için D.yerim Van doğru ama ikametim İstanbul İstanbulda olan gelebilecek olan bütün Gezenbilir ailesini beklerim
Hakan hoş geldin
Keşke burada olabilseydim ama biliyorsun ki Ayvalık'ta olacağım o tarihte, Eşimin ve benim gönlümüz sizlerle, ayrıca Ümit abi hepimize yeter ;D