8 Ağustos Pazar Günü Evleniyorum :)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan NAVARAMAN Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 30
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,304

NAVARAMAN

VANARA ;)
Yer
İSTANBUL
Sevgili GezenBilir ailesi dostlarımı 8Ağustos Pazar günü Maltepe Kültür Merkezi Manolya salonunda saat 19:00 da nikahıma beklerim Gezenbilir ailesinin yeni bir üyesi olarak aile kurmanın sevinciyle herkese sevgi ve saygılarımı sunarım selamlar
meltemhakan.jpg

Etiketler
Ynt: 8 Ağustos Pazar Günü Evleniyorum :smiley:

Profilinizde bulunduğunuz yer VAN olarak görünüyor.. ::smiley: Maltepe Kültür merkezi yazınca eminim çok yerde vardır :smiley:
Size ömür boyu sağlıklı ve mutlu geçecek bir beraberlik diliyorum.Bizlerle paylaştığınız için teşekkürler.Davetiyenizde harika olmuş..

( Bu arada cesaretinizide kutlarım.. :eek: bir bakmışsiniz birkaçbin kişilik bir gezenbilir üye grubu peki geliyoruz deme ihtimali için yani ;D )

Mutlu olun, mutlu yaşayın, bir yastıkta kocayın :smiley:

Çok teşekkürler ederim arkadaşlar tebrikleriniz için D.yerim Van doğru ama ikametim İstanbul İstanbulda olan gelebilecek olan bütün Gezenbilir ailesini beklerim ;)

dünyada van ahrette iman istanbulda evlan .hayırlı olsun diyelim.allah düzüneler versin sağlikla.

Hakan hoş geldin ;)
Keşke burada olabilseydim ama biliyorsun ki Ayvalık'ta olacağım o tarihte, Eşimin ve benim gönlümüz sizlerle, ayrıca Ümit abi hepimize yeter ;D

Bayaaaa bir yol alıp evdi eşyaydı hepsini Allaha şükür bitirdik sayılır şafak 11 hadi bakalım bütün dostlara selamlar ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,645
Kayıtlı Üye Sayımız
170,343
Kaydolan Son Üyemiz
x_ml

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR