88 wranglere tam metal kapı arıyorum.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Ergin0737 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,815

Etiketler

Ynt: 88 wranglere tam metal kapı arıyorum.

aldım kapıları cj 8 tam oldu zaten. kilitleri yok .benim yarım kapıların kilitlerini koyacağım heralde.boya işi var sadece.parçaları sökük bir şekilde bekliyor.kışı bekliyorum sıcakta hiç bir şeyle uğraşılmıyor.

ankaradan aldım.yalçın otodan kilitleri pahalı dedi vermedi.950 tl ye kilit hariç aldım.köşeli cam çerçevesi vardı yuvarlak değil kaportacıda orjinal haline getirdi, sanırım gidip bakmadım.hard top düşünüyordum ama vaz geçtim.tente daha sağlıklı geldi yazın sıcak olmuyor fazla kışında kalarüfer fazlasıyla idare ediyor.hard top hevesim şimdilik geçti.
2.000 liranın altında bulamamıştım.hesaplı gibime geldi aldım.

Hayırlıolsun 950 2 kapı iyi fiyat.. ;)
Hartop işini bende araştırma içindeyim murat şimdim abimizle irtibata geçtim..Buradada fibercim var bakalım maliyet raporları beni aşmaz ise düşünüyorum.. ;) Kaliteli olacak tabiki.. ;)

onun aracı daha önceden görüyordum.güzel bir araç.ama hard topu görmedim.aslında çalıştığım firmada fiber üretimi yapıyor. yaptıracağım onlara dedimya sıcakta uğraşamıyorum.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,645
Kayıtlı Üye Sayımız
170,343
Kaydolan Son Üyemiz
x_ml

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR