Amartisörüm Patladı Parça Problemi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan vetaytek Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 20
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 18,431
Ynt: Amartisörüm Patladı Parça Problemi

aracınızın 110000 km olduğunu yazmışsınız... şimdiye kadar ne gibi arıza ve parça problemleriniz oldu.... forumdan okuduğum yazılarda aküsünün çok kısa sürede bittiği, cam suyu hortumunun koptuğu, değişik yerlerinden sesler geldiği v.b. şeyler yazılmış.... siz neler yaşadınız... vaktiniz olursa cevaplarsanız sevinirim.....

Benim anladığım bu olayların km'den çok üretim hataları ile bir ilgisi var. Son okuduğum diferansiyeli kapatırken vidaları güzel sıkılmamışlar 4x4 kilitli konumda iken iken tak tak tak diye ses yapmaya başlamış bir süre sonra... Motorla ilgili bir problem duymadım henüz ama direksiyon sistemi, fren hortumları, klima vs bol bol okuduk bu forumlarda, bu na bir de diferansiyel eklendi şimdi. Romanyada alacağınız araç üretilirken başında durmanız mı gerekiyor nedir, çözemedim..

düzeltme: diferansiyalin sorunu üretimden hatalı olarak az yağ konulması imiş, tak tak sesi başka, bu konunun sonlarına doğru okuyabilirsiniz http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=95090

Etiketler
sakyuz' Alıntı:
Benim anladığım bu olayların km'den çok üretim hataları ile bir ilgisi var. Son okuduğum diferansiyeli kapatırken vidaları güzel sıkılmamışlar 4x4 kilitli konumda iken iken tak tak tak diye ses yapmaya başlamış bir süre sonra... Motorla ilgili bir problem duymadım henüz ama direksiyon sistemi, fren hortumları, klima vs bol bol okuduk bu forumlarda, bu na bir de diferansiyel eklendi şimdi. Romanyada alacağınız araç üretilirken başında durmanız mı gerekiyor nedir, çözemedim..

düzeltme: diferansiyalin sorunu üretimden hatalı olarak az yağ konulması imiş, tak tak sesi başka, bu konunun sonlarına doğru okuyabilirsiniz http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=95090

Bu işler şans biraz.. Linkini verdiğin arkadaş aracı bi kez dahi araziye sokmamış titiz kullanan biri başına bu iş geliyor.. Arman abi ile ben arabayı araziden çıkarmıyoruz bizde bişi yok. Kader kısmet biraz tüm markalards yaşanıyor benzer sorunlar

Sent from my iPad using Tapatalk HD

Bu km ye gelinceye kadar viraj demir lastiği arka amortisör arka teker bilyası(patlak amortisörle gezmenin meyvesi),fren balayası(rutin),turbonun kaptörü ,fren rekoru tamiri(buzla kaplı iken çukura hızlı girmenin meyvesi). Bütüb bakkmlar tamirler serviste yaptırdığımdan amortisör ve başata dışındaki herşey garantiden değişti)

On tampon ve radyator icin 15 gun, klima radyatoru icin 1 hafta beklemistim.Servislerde stok tutulmuyor gibi geliyor banada.

On tampon ve radyator icin 15 gun, klima radyatoru icin 1 hafta beklemistim.Servislerde stok tutulmuyor gibi geliyor banada.

Ben cam sıyıraç lastiği aradım 3 ay dediler (98 model rav4).
98 model olunca böyle olması hadi neyse ne de sizinki ilginç olmuş.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,645
Kayıtlı Üye Sayımız
170,343
Kaydolan Son Üyemiz
x_ml

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR