Amasra

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan YDENİZ Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,967

YDENİZ

Ana Kamp
13 kasım 2010 cumartesi öğleden sonra karavanımla Amasraya geldim.Yollar yapım aşamasında.Bitmiş sayılır. Ama herzamanki vurdum duymazlıkla yol tabelası azabı çektik.Bartından Amasraya girişte tabela eski yolu gösteriyor.Zaten benim yeni yoldan haberim yok. Dolayısıyla vurduk rampaya.Bereket versin transit dört tona banamısın demedi.Ama yeni yolun açıldığını duyunca cinlerim tepeme çıktı. Yuh olsun yazıklar olsun böyle yöneticilere. İnsanlara resmen eziyet. Sadistlikten başka birşey değil.Şehir merkezinde ise neredeyse sizde nereden çıktınız şimdi havası . Belediye şehir girişinde kamyon otobüs parkına layık gördü bizi. Elektrik yok. Güvenlik yok. Sabaha kadar atıcılarla ister uyu ister otur.İç liman yasaklanmış nedense karavanlara. Oysa birsürüde devasa minübüsler park halindeydi.Yetkilileri bu tavırlarından ötürü kınıyorum. Amasra cide yolunu denemenizi önermem. Aracınıza çok güveniyorsanız vede macera arıyorsanız bilemem. Hepinizin bayramını kutluyorum.

Etiketler
Ynt: Amasra

Sayın "YDENİZ";

Size iyi yolculuklar; güzel bir gezi ve dinlenceler dilerim. Amasra ve Cide yolundan söz ettiğinize göre, bir Karadeniz gezisi bu... Yazı ve fotoğraf beklediğimizi de söylemeliyim bu arada.

Profilinize baktım; ne kendiniz ne de aracınız hakkında bilgi yok. Yalnızca yukarıdaki iletinizde, "transit, dört tona bana mısın demedi" diye bir anlatım var. Rica etsem, kendinizi:
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=11651.980 ;
aracınızı da:
http://www.gezenbilir.com/index.php?board=336.0 başlıklarında tanıtabilir misiniz?

Esen kalın.
Cavid Sezen

Sn. YDENİZ;

Öncelikle bayramınızı kutlar, güzel geziler dileriz.
Biz de temmuz sonu itibarile gittiğimiz Amasra'da kalabalık yüzünden hayal kırıklığı yaşadık. Bizim bildiğimiz sakin, dingin, doğa harikası Amasra yerine, sanki bir Bodrum çıktı, karşımıza.. Sıkışık sokaklar, uçmuş fiyat etiketleri.. Bize de konaklamak için sadece müzenin önündeki otoparkı gösterdiler. Hatta üç yabancı karavan parketmişti. Tabii o sıkışıklık içinde kalamadık ve tepede bir okulun önünde konakladık ve de uzun süre kalmayı düşündüğümüz Amasra'da sadece iki gece kaldık. :-\
Cide-Amasra arası yolda sorun yaşamadık. Gayet zevkli geçti, yolculuğumuz.
Aracınızın 'Ford' olması şansınız.. Biz 2001 den bu yana 105.000 km. yol yaptık, 'ford transit'imizle.. Hem de Karadeniz'in yayla yolları, dere yataklarında. Çok memnunuz, aracımızdan.
Geziye ait diğer izlenimlerinizi bizlerle paylaşırsanız, seviniriz.
Esenlikler..

Ülker&Yavuz

(Bize önerilen yer, fotoğrafta görülen otobüslerin arası idi.)
[attachment=1]

Amasra (2).jpg

Evet biraz risk ve eziyete değer tabi manzaranın hoşluğu. Bana bir kez yetti. Birdaha görmek istemem.İiyi bayramlar.

SANY0251.jpg

SANY0266.jpg

SANY0302.jpg

SANY0304.jpg

SANY0271.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,645
Kayıtlı Üye Sayımız
170,377
Kaydolan Son Üyemiz
x_ml

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR