Antoff Gezilerimiz.....

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan strom Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,554
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 323,951
Ynt: Antoff Gezilerimiz.....

URFI GORKEY' Alıntı:
Umit cim tavsiyene ihtiyacim var. : HDJ 80 lemi gelsem HDJ 100 lemi diye dusunuyorum , etap gercekten zor ise ,uzaktaysa , derin su + kar var ise 100 ile gelmek lazim , ama hafif camur ve light offroad sa , oynas varsa , su yoksa ,yakinda ise 80 de is gorur.... :D ..

Birgün Herkez 80 SAHİBİ OLUP ONLY 80 DİYE ARAZİDE BAĞIRACAK :smiley: :smiley: :smiley:

Etiketler

yusuf ERDEM' Alıntı:
noluyo arkadaşım 80 ciler birbirinemi düştü

Kardeşim biz sadece takılıyoruz 80 ciler demek toyotacılar demek toyota sağlımlığı ıle ünlü bizimde dostluklarımız sağlamdır merak etme sen çiçeğim :smiley: :smiley:

URFI GORKEY' Alıntı:
Umit cim tavsiyene ihtiyacim var. : HDJ 80 lemi gelsem HDJ 100 lemi diye dusunuyorum , etap gercekten zor ise ,uzaktaysa , derin su + kar var ise 100 ile gelmek lazim , ama hafif camur ve light offroad sa , oynas varsa , su yoksa ,yakinda ise 80 de is gorur.... :D ..
ümit urfi bu hafta off roada 100 le gelecekmiş...100 de kendini ev konforunda hissediyormuş...hatta çizme yerine terlik ile gelip keyif yapacakmış....

URFI GORKEY' Alıntı:
;D ;D

Umit im ne 80 ne 100 yaa ONLY UMIT. 8) Toyota dayanismasini gostermek icin 80 ile geliyorum o zaman.
Toyotalar, nissanlar,pajerolar,CJ.ler ve butun offroad seven arkadaslar,pazar gunu OFFROAD Antalya dayanismasini herkese gostermek icin guzel bir firsat olsun.Araclar bahane muhabet sahane olsun.

URFI GORKEY' Alıntı:
Umit im ne 80 ne 100 yaa ONLY UMIT. 8) Toyota dayanismasini gostermek icin 80 ile geliyorum o zaman.
Toyotalar, nissanlar,pajerolar,CJ.ler ve butun offroad seven arkadaslar,pazar gunu OFFROAD Antalya dayanismasini herkese gostermek icin guzel bir firsat olsun.Araclar bahane muhabet sahane olsun.
[/doğru söze nedenir ;D ;D quote]

URFI GORKEY' Alıntı:

Urfi nin ruh olmuş..... :D :D

Baronat' Alıntı:
SELAMLARGEZİ HERKESE AÇIK MI?İSTEYEN GELEBİLİR Mİ SİZİNLE BERABER?

Elebtte Baronat arcınız var ise ve gelirim diyor iseniz buluşma yerinde görüşürüz...

Chef' Alıntı:
Kardeşim biz sadece takılıyoruz 80 ciler demek toyotacılar demek toyota sağlımlığı ıle ünlü bizimde dostluklarımız sağlamdır merak etme sen çiçeğim :smiley: :smiley:
ne yani şimdi kardeşim bende toyota yok diye kardeşiniz deyilmiyim urfi abim bilir bende bu hafta bir tane megan alıp onunla geliyorum kardeşim sona görün siz oly meganmı 80 mi yazık o paralara yazık :smiley:))) ;D

yusuf ERDEM' Alıntı:
ne yani şimdi kardeşim bende toyota yok diye kardeşiniz deyilmiyim urfi abim bilir bende bu hafta bir tane megan alıp onunla geliyorum kardeşim sona görün siz oly meganmı 80 mi yazık o paralara yazık)) ;D

Biz hep kardeştik hepte öyle kalacağız bilader senin jeep duruken ne meganı başım üstüne yerin var çiçeklerin kucaklarına oturuverirsin kardeşim problem yok :smiley: :smiley:

URFI GORKEY' Alıntı:

Urfi Abi Bizi Unutma Abi L200 :smiley:

19.02.2012 DereKöy gezisi,
350'den fazla fotoğraf olduğunu için hepsini yükleyemedik. Facebookta Benden ya da Gökhan'dan fotoları alabilirsiniz.

19022012600.jpg

19022012601.jpg

19022012604.jpg

19022012605.jpg

19022012619.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,645
Kayıtlı Üye Sayımız
170,343
Kaydolan Son Üyemiz
x_ml

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR