Öncelikle herkese merhaba, aranızda yeniyim açılan konulardada güzel bilgi verilmiş fakat ben kafamdakileri bir araya toplamak amacıyla böyle bir konu açmak istedim. Bilgi sahibi arkadaşlar-abilerim yardımcı olursa çok sevinirim. Merak ettiğim konu şu, Ben çadırla klasik kamplar yapıyorum fakat bu işten çok fazla zevk almaya başladığım için bi süredir araştırdığım konu olan araç üstü çadır-minicamper-minibüsü karavana çevirme işi için sizden öneri almak istedim, bir araç almayı düşünüyorum en kısa süre içinde volkswagen t2-t3 ile kamp yaparım düşüncesindeydim fakat bazı yerlerde alma masrafı araba fiyatının üç beş katı olur fikirleri aldım. minicamper caddy gibi bir arabaya mı yapayım yoksa lada niva alıp araç üstü çadır sistemimi kursam kararsız kaldım bütçemde pek iyi imkanı olmadığı için en azından şimdilik bütçeme en uygununu seçmek zorundayım. caddy kango tarzı bir arabayı minicamper yapmak mı yoksa lada niva ladada araç üstü çadır düşünüyorum ve şöyle bir video var
Video: https://www.youtube.com/watch?v=6tA7CK_TPQY
buda çok hoşuma gitti sizce hangisini almak yada vw hangisi daha uygun olur şimdiden teşekkür ederim.
buda çok hoşuma gitti sizce hangisini almak yada vw hangisi daha uygun olur şimdiden teşekkür ederim.
Son düzenleme: