Aydın Doğa Dostları ; İzmir - Kemalpaşa - Mahmut Dağı Doğa Yürüyüşü (22 Şubat 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan nesli Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,146

nesli

Ana Kamp
Yer
AYDIN
Merhabalar, 22 Şubat Pazar günü Kemalpaşa Mahmut Dağı'nda yürüdük. Açıkçası umudumuz daha karlı bir yürüyüş yapabilmekti. Beklediğimiz kadar kar yoktu ama buz kesmiş ağaçların manzarası görülmeye değerdi. Bu keyifli yürüyüşten bir kaç fotoğraf paylaşmak istiyorum.

Tırmanırken manzara
mahmutda16.png

Buzdan heykellere dönmüş ağaçlar
MahmutDa6.png

mahmutda14.png

MahmutDa5.png

Mahmut Dağından Nif Dağının görünüşü
MahmutDa12.png

Etiketler
Ynt: Aydın Doğa Dostları ; İzmir - Kemalpaşa - Mahmut Dağı Doğa Yürüyüşü (22 Şubat 2009)

Bana üşenmeden photobucket kullanmayı anlatan ve bu mesajlara fotoğraf eklememi sağlayan kişi olan Murat'a teşekkürü bir borç bilirim :D

Ynt: Aydın Doğa Dostları ; İzmir - Kemalpaşa - Mahmut Dağı Doğa Yürüyüşü (22 Şubat 2009)

Birşey değil Neslihan ,

Forumumuzun ana amacı " Paylaştıkça Artan Tat."

Bu paylaşıma hem fotoğraflarla doğa hikayelerimiz, hem de bilgilerimiz dahil.

Etkinlik paylaşımı için de ben teşekkür ederim.
Az sayıda fotoğraf yerleştirdiğiniz için gelecek eleştirileri diğer arkadaşlarımıza bırakıyorum.
;D

Ulaş Paşam , bakınız yine çay kaşığı ile bal ikram etmişler.
;)

Ben bu hafta fotoğraf makinesiz gittiğim için fazla fotoğrafım yok. Daha önce yazmayı unutmuşum, fotoğraflar Adil Kırt hocamdan.

Tamam Neslihan,
Sen bu mesajımızı Adil Hocamıza okut istersen.

Ayrıca ; 16-17 Mayıs günleri için bir etkinlil planınız var mı.??
Aydın'dan Önder Bey Bozdağ'da olacaklarını söylüyor o tarihte.

Deretepe Grubumuzun ve İzmir Grubumuzun o tarihler için bir planı yok.
Gelmeyi düşünür müsünüz ?
Kamplı olması çok daha iyi olur.

Fotoğraflar yine harika. Yok aramızda böyle bir sanatçı işte :smiley: Adil hocamıza selam söylerken yollarımızın Bozdağ'da kesişmesini de temenni ederek berbat ve sıkıcı bir cümle kurmayı başarıyorum :D

Fotoğraflar enfes. Keşke daha çok olsaydı

Forum kurallarına ilave yapmak lazım

" Yeni konu açan üyeler en az 75 kare fotoğraf yüklemeyi garanti etmek zorundadırlar."

;D ;D

16-17 Mayıs'da nerede olacağımı hiç bilmiyorum ama büyük olasılıkla Ege Bölgesi sınırları içinde olamayacağım. Ama Bozdağ fikriniz çok güzel, haklısınız kamplı olması daha iyi olur. Doğa Dostlarının planınızdan haberdar olmasını sağlayacağım. Biz bu hafta sonu Bodrum Mazı'da kamp yapacağız. Bozdağ planından bahsedeyim, irtibat kuralım.

Tamamdır Neslihan ,

Önder Beylerde yürüyüşü kamp şekline çevirirler mutlaka.
İlle Çadırda kalmaya gerek yok.
Çaycı İbo'nun pansiyonunda yer çok. Kamp yerine de 300 metre mesafede.
Sabah kamp yerine gelir topluca kahvaltı edebiliriz.
Ya da biz malzemeler ile aşağıya iner İbo'nun kahvehaneyi doldururuz sabahtan
Sobayı da yakarız.
:smiley:

Fotoğraflar gerçekten iştah kabartıcı :smiley:
Adil hocamızın ve buraya yükleyen Neslihan hanımın ellerine sağlık :smiley:

Fotoğrafları beğenmenize sevindim, Adil Hocama ileteceğim. Kış birmeden bir kar yürüyüşü daha yapalım bari.

Çok iyi bir fikir :smiley:
Yapın ve bol bol fotoğraf çekin :smiley:

Fotoğraf makinenizi sırt çantanızın Göğüs perlonlarına takın.
Fotoğraf çekme hızınız çok artar.
Makinenin soğuktan donmasından korkuyorsanız.
Mercek ve ekran haric birçok bölümünü alüminyum folyo ile sarınız.
:smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,645
Kayıtlı Üye Sayımız
170,333
Kaydolan Son Üyemiz
x_ml

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR