resimden acenteden yeni çıkmış gibi duruyor güzel günlerde kullanın
yapılmak istenenler yazılırsa burdan da yardımcı oluruz
resimden acenteden yeni çıkmış gibi duruyor güzel günlerde kullanın
yapılmak istenenler yazılırsa burdan da yardımcı oluruz
Merhaba
2010 yılından beri siteyi takip ediyorum ve neredeyse açılan konuların yüzde seksenini okumuşumdur. kısa bir süre önce site hesabımda sıkıntı çıktı bu nedenle yeni hesap açtım.
İzmit doğumluyum ve Düzceli'yim, fakat işim dolayısıyla İstanbul , Konya ve son 5 senedirde Aydın dayım. Bu nedenle nerde ne yapılır çok hakim değilim. Sanırım en yakın İzmir benim işimi görür.
Aracım 1994 model 110 V8. Bu aracı almak için tam 6 sene bekledim, çünkü araç daha önce çalıştığım şirketin genel müdürünün makam aracıydı (Özel bir şirket) Genel müdürlüğün 2013 model grand cherokee kullanması nedeniyle bu araç çok kullanılmadı ve satılmadıda, sonunda satışına karar verildi ve araç artık benim !!!!!! Tabi bu kadar hevesli olunca para pazarlığı pek yapılamıyor ama hiç canım yanmadı
Aracımın bilgileri :
model yılı : 1994
sınıfı : M1G
cinsi : otomobil (arazi taşıtı)
renk : mavi
koltuk sayısı : 5
silindir hacmi : 3528
motor gücü : 98,5 kW
yakıt cinsi : benzinli
kullanım amacı : hususi
aracın üzerindeki herşey orjinal, km 105 bin de.
alır almaz motor yağı, şanzuman yağı, radyatör suyu değiştirdim, hepsi tertemiz çıktı fakat içim rahat etsin takıntısı olduğundan değiştirdim ve heryerini kontrol ettim.
Tek problemim karbüratör, arac rolentide sürekli gaz veriyor ve her geçengün bu durum artıyor, yani rölanti sürekli yükseliyor. Karbüratöre para harcamak istemiyorum çünkü Karburatoru Holley yada Edelbrock ile degistirmeyi düşünüyorum. Pahalı olacak ama her yaptığım işi bir kere yapıp bir daha geri dönmek istemiyorum. Allah izin verirse bu araca çok uzun yıllar bineceğim ve son halini aldığında uzun bir tur planlıyorum.
Ön tampon vinç,
Ssfari şinorkel,
tavan sepeti ve aydınlatmalar,
ve koltuklar, bu kısım uğraştıracak daha hangi koltuğu takacağıma karar veremedim.
yükseltme kiti ve 5 adet lastik ama en son bu iş olacak çünkü üzerindeki 5 adet lastik şuan sıfır (Lassa)
Çok işim var kafamda çok şey var , sabırsızlanıyorum ama bu iş aksine sabır istiyor !
önce karbüratör çünkü sorunlu !!!
Tüp takmayı düşünmüyorum zaman ne gösterir bilmem ?
Çok fikre ve yardıma ihtiyacım var