taneryilmaz79
Ana Kamp
Öncelikle aracınız hayırlı olsun güzel günlerde kullanın , karburotor konusunda eledelbrog biraz büyük gelebilir 500 cfm olmasından dolayı ben bu konuda araştırma yaptım kendi aracıma holley 390 cfm aldım. Montaj konusunda eliniz anahtar tutuyorsa (defender aldıysaniz tutmuyorsada bi takım çantası ile başlamanızi tavsiye ederim) yeni bir ördek conta alarak kendiniz değişimi yapabilirsiniz , ayarlama konusunda internette bir sürü Video var sadece ihtiyacınız olan bi adet vakum saati ve 30 cm boyunda bi hortum videolarda gayet açıklayıcı bilgiler var , amerikadan sipariş verrim derseniz almanız gereken parçaların kodları ve SİTE adresi verebilirim. Son olarak eklemek istediğim parça getirtecekseniz bir tanede yüksek performans distribütör getirtin performans çok farklı olacaktır . Yardımcı olabileceğim bir konu olursa memnuniyetle yardimci olmak isterim
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Çok teşekkür ederim
Holley çok ayar ister, edelbrock tak unut deniliyor, bu nedenle Edelbrock düşünüyorum. Edelbrock için parça kodları ve site adresi verirseniz sevinirim.
İlginiz için çok teşekkür ederim.