Bende aldım.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Bekbar60 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 13
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,943

Bekbar60

Ana Kamp
Yer
Tokat-Turhal
Selam arkadaşlar,aslında sadık bir niva kullanıcısıyken,biraz da oğlumun zorlamasıyla 2.el 3000 km de bir duster aldım dci 110 bg.ilk görünüşte 4 kapılı olması ve nivaya oranla bagaj hacmi bana cazip geldi.Avcı olduğum için malzemelerim ve köpeğim nivaya sığmıyordu birde konforsuz olması cabası.Aslında nivayı ikinci araç olarak kullanıyor olsamda avda ve arazide konfor aramaya başladım.Umarım Dusterla bu sıkıntılardan kurtulurum.Arazi performansını henüz denemedim,onuda av sezonu açılır açılmaz göreceğim.Hepinize saygılar sunarım.

Etiketler
Ynt: Bende aldım.

Hayırlı uğurlu olsun. Allah kaza bela vermesin. Lada kullanıcısı olarak özellikle arazi yorumlarınızı bekliyoruz. Selamlar...

gülerek ;D başlıyorum yazmaya bende nivacıyım halya nıva kullanıyorum bırakmadım mbırakmam hanımın israrlarıyla aldım duster arazıde deneyem dedim nivayla kıyaslamak bile düşünülemez (arazı şartları icin) asfalt uzun yol konfor tabiki duster ama arazide NİVA şitdetle niva diyorum arazıde

erco' Alıntı:
gülerek ;D başlıyorum yazmaya bende nivacıyım halya nıva kullanıyorum bırakmadım mbırakmam hanımın israrlarıyla aldım duster arazıde deneyem dedim nivayla kıyaslamak bile düşünülemez (arazı şartları icin) asfalt uzun yol konfor tabiki duster ama arazide NİVA şitdetle niva diyorum arazıde

Erco Bey, Kullandığınız 4x2 Duster'la arazide bir yere kadar ;)

Bekbar60' Alıntı:
Selam arkadaşlar,aslında sadık bir niva kullanıcısıyken,biraz da oğlumun zorlamasıyla 2.el 3000 km de bir duster aldım dci 110 bg.ilk görünüşte 4 kapılı olması ve nivaya oranla bagaj hacmi bana cazip geldi.Avcı olduğum için malzemelerim ve köpeğim nivaya sığmıyordu birde konforsuz olması cabası.Aslında nivayı ikinci araç olarak kullanıyor olsamda avda ve arazide konfor aramaya başladım.Umarım Dusterla bu sıkıntılardan kurtulurum.Arazi performansını henüz denemedim,onuda av sezonu açılır açılmaz göreceğim.Hepinize saygılar sunarım.

Hayırlı olsun, size av sezonunda bir takım kar lastiği şart ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,645
Kayıtlı Üye Sayımız
170,343
Kaydolan Son Üyemiz
x_ml

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR