Benim Karavanım; Artık Benimde Karavanım Var - Alpaslan Yarar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bariscim Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 255
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 147,989
erdenbay' Alıntı:
Alpaslan bey öncelikle , karavanınız ve özlemini duyduğunuz yeni yaşam şekliniz size ve ailenize mutluluklar getirmesini diliyorum.

Araç ve karavan olarak güzel bir seçim yapmışsınız, ki bu sizi karavan yaşantınıza daha da ısındıracak bir seçim olmuş.

Teşekkür ederim Erden Bey, İlk karavanın hayatı zorlaştırmayacak şekilde olması sahibi olacağım karavandaki önemli kriterimdi. Benim çin idol olan sizler gibi birikimli dostlardan da olumlu görüşler gelmesi sevincimi bir kat daha artırıyor, yaptığımın da bir anlamda onayı oluyor ki bunu çok önemsiyorum... Tekrar teşekkürler.

TA2RX' Alıntı:
Hayırlı olsun. Kazasız, belasız, keyifle gezmelerde kullanmanızı diliyorum. İmaj yapımı araçların sorunsuz olduğunu biz buradan okuyarak biliyoruz. Siz birinci elden görerek ve tecrübe ederek şahit olacaksınız sanıyorum. Gerek aracın gerekse yapımcının seçimi gayet güzel olmuş. Bence hemen keyfini sürmeye başlayın. Gözünüze çarpan eksikler, ihtiyaçlar olursa, kullandıkça bizzat yaşayarak karar vermeniz daha kolay olur.

Çok teşekkürler Bekir Kemal Bey, bende sizin gibi düşünerek bu seçimi yaptım. Umarım yanılmamışızdır. Hemen keyfini sürmeye gelince, gönlümde o keyfi sürmeye başladıysam da, bizim oğlanın okulu ve biraz da benim işlerim yola düşmemizi engelliyor. Ama yakın gezilerle başlamayı elbette düşünüyoruz.
Size de yapımın sürdürdüğünüz karavanınız için kolaylıklar diliyorum.

Adil05' Alıntı:
Alpaslan bey,yeni gördüm.Sizin kadar olmasa da çok sevindiğimi bilmenizi isterim.Beklentilerinizi karşılaması daha da sevindirici.Güzel günlerde kullanın, sevgili kardeşim.

Adil Hocam, teşekkür ederim. Duygularınızın samimiyetine kesinlikle inanıyorum. Bunu Gezenbilir dostlarının attığı her yeni adımda ben de yaşıyorum. Tekrar teşekkürler...

Aka' Alıntı:
Bir seferde işi bitirmişsiniz, ayrıca güzel bir araç gibi görünüyor, hayırlı olsun.

Sayın Aka, isminizle hitap edemediğim için hafızamın zayıflığını bağışlayın. Çok teşekkür ederim. Aslında bir seferde olmadı, gönlümde ne ateşler yandı yandı söndü, bu karavana gelene kadar. Ama benim ölçülerim içinde olabileceğin en iyisi oldu diye düşünüyorum. Teşekkür ederim.

Etiketler
Merak eden dostlar için iç resimlerini ekledim...

IMAG0961.jpg

IMAG0963.jpg

IMAG0990.jpg

IMAG0966.jpg

IMAG0970.jpg

drares' Alıntı:
Alpaslan bey karavanınız hayırlı olsun, güzel günlerde kullanın. Aracınızın ilk sahibi Süreyya beydi (karagözlers). Kuşadası'na geldiklerinde karavanı inceleme şansım olmuştu. Bence de beklentilerinize cevap verebilecek güzel bir karavan aldınız :smiley:

Haşmet Bey, dilekleriniz için çok teşekkür ederim.
Süreyya Bey adını duydum, malesef tanışmadım. Bildiğiniz üzere ilk sahibiymiş.
Ben de sizinle aynı şekilde düşünerek bu karavanın beklentilerimi karşılayacağına inandım. Yaşarken bunu anlamak daha kolay olacak. Şimdilik, bu karavana denk gelebildiğim için kendimi şanslı görüyorum. Umarım zaman da, bu düşüncemi doğrular.

cebocan' Alıntı:
iyi günlerde kullanın

Orhan Baba' Alıntı:
İyi günlerde güle güle kullanın. Memnun kalmanızı size ve ailenize yeni mutluluklar getirmesini dilerim.

Turan YUCEL' Alıntı:
ALPASLAN BEY KARAVANINIZ HAYIRLI OLSUN SAGLIKTAN KULLANIN.

:smiley: :smiley: :smiley:
İyi temenni ve dilekleriniz için çok teşekkür ederim Gökhan Bey, Orhan Bey, Turan Bey,
Alpaslan

Alpaslan Bey forumlara verdiğiniz katkıları okuyor ve sizinde karavan sahibi olduğunuzu sanıyordum, karavan aldığınızı duyunca önce şaşırdım sonra kendim karavan almış gibi sevindim, güzel günlerde güzel gezmeler dilerim, hayırlı ve uğurlu olsun karavanınız.

Alpaslan Bey,Hayırlı olsun keyifli gezilerde kullanmanızı temenni ederim...İlk satış ilanı çıktığından bu yana pek çok kişiyi cezbeden bir araç ..Bildiğim kadarıyla Aydın Bey bu aracı özenerek yapıp bir yurtdışı seyahatinde kullanmış hem donanım hemde araç kalitesi bakımından son derece tatmin edici olduğundan bahsetmişti....

Güle güle iyi günlerde kullanın. Çok güzel bir aracın sahibi oldunuz. Vites kolundaki nazar boncuklu tespihi saklayın karşılaşırsak sizden isterim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,645
Kayıtlı Üye Sayımız
170,402
Kaydolan Son Üyemiz
x_ml

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR