erdenbay' Alıntı:Alpaslan bey öncelikle , karavanınız ve özlemini duyduğunuz yeni yaşam şekliniz size ve ailenize mutluluklar getirmesini diliyorum.
Araç ve karavan olarak güzel bir seçim yapmışsınız, ki bu sizi karavan yaşantınıza daha da ısındıracak bir seçim olmuş.
Teşekkür ederim Erden Bey, İlk karavanın hayatı zorlaştırmayacak şekilde olması sahibi olacağım karavandaki önemli kriterimdi. Benim çin idol olan sizler gibi birikimli dostlardan da olumlu görüşler gelmesi sevincimi bir kat daha artırıyor, yaptığımın da bir anlamda onayı oluyor ki bunu çok önemsiyorum... Tekrar teşekkürler.
TA2RX' Alıntı:Hayırlı olsun. Kazasız, belasız, keyifle gezmelerde kullanmanızı diliyorum. İmaj yapımı araçların sorunsuz olduğunu biz buradan okuyarak biliyoruz. Siz birinci elden görerek ve tecrübe ederek şahit olacaksınız sanıyorum. Gerek aracın gerekse yapımcının seçimi gayet güzel olmuş. Bence hemen keyfini sürmeye başlayın. Gözünüze çarpan eksikler, ihtiyaçlar olursa, kullandıkça bizzat yaşayarak karar vermeniz daha kolay olur.
Çok teşekkürler Bekir Kemal Bey, bende sizin gibi düşünerek bu seçimi yaptım. Umarım yanılmamışızdır. Hemen keyfini sürmeye gelince, gönlümde o keyfi sürmeye başladıysam da, bizim oğlanın okulu ve biraz da benim işlerim yola düşmemizi engelliyor. Ama yakın gezilerle başlamayı elbette düşünüyoruz.
Size de yapımın sürdürdüğünüz karavanınız için kolaylıklar diliyorum.
Adil05' Alıntı:Alpaslan bey,yeni gördüm.Sizin kadar olmasa da çok sevindiğimi bilmenizi isterim.Beklentilerinizi karşılaması daha da sevindirici.Güzel günlerde kullanın, sevgili kardeşim.
Adil Hocam, teşekkür ederim. Duygularınızın samimiyetine kesinlikle inanıyorum. Bunu Gezenbilir dostlarının attığı her yeni adımda ben de yaşıyorum. Tekrar teşekkürler...
Aka' Alıntı:Bir seferde işi bitirmişsiniz, ayrıca güzel bir araç gibi görünüyor, hayırlı olsun.
Sayın Aka, isminizle hitap edemediğim için hafızamın zayıflığını bağışlayın. Çok teşekkür ederim. Aslında bir seferde olmadı, gönlümde ne ateşler yandı yandı söndü, bu karavana gelene kadar. Ama benim ölçülerim içinde olabileceğin en iyisi oldu diye düşünüyorum. Teşekkür ederim.