Benim Karavanım; Artık Benimde Karavanım Var - Alpaslan Yarar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bariscim Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 255
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 147,990
Ynt: Benim Karavanım; Artık Benimde Karavanım Var - Alpaslan Yarar

Karavanınızı iyi günlerde zevkle kullanmanızı dilerim. Karavanda sıcak su önemli. Ben sizin karavan da 220 V elektrikten bağımsız sıcak su kaynağı var sanıyordum (Süreyya beyler bu araçta uzun zaman yaşadılar) ama yoksa bu bir ihtiyaç gazlı yada gazlı + elektrikli boiler taktırmanızı öneririm.

Etiketler

Alpaslan Bey çok sevindim hayırlı olsun. Süreyya beyden biliyorduk bu aracı artık Alpaslan Beyin karavanı diyeceğiz. :smiley:

gezmen' Alıntı:
Yeni gezenevinizi, güle güle, güzel gezi ve dinlencelerde kullanmanızı dilerim. :smiley:

Süreyya Bey, yıl on iki ay gezme-yaşama amacıyla yaptırmıştı bunu. Sanırım sonradan düşüncesi değişmiş olmalı ki elden çıkartmış. :-\

Cavid Sezen

Merhaba Cavid Bey,

Nedenini bilmiyorum ama bir sebeple değişmiş olmalı. Zaten karavanı Süreyya Beyden değil, Tunç Bey isimli bir başka arkadaştan aldım. Süreyya Beyden sonraki ikinci sahibiyim yani. Henüz yollara gezi amaçlı düşmedim, Bursadan aldım ve İstanbula geldim. Bir de eksiklerini anlayabilmek için ailecek bir gecelik konaklama yaptık yakın çevrede. Tabi bir gece ile birşeyleri çözmek mümkün değil. Merakımızı gidermekti bizimkisi. Keyifli, heyecanlı ve değişik bir deneyimdi. Biz fazlasını bulduk eksik ararken :smiley: Ailecek hoşnuttuk ilk gecenin sabahında, kapalı ve yağışlı havaya rağmen.

Sanırım ve umarım, mutlu geçecek gezilerimiz. Bizim derdimiz özgürce dolaşmak. Zaman buldukça bunu yapabilecek olanak artık var. Bu duygu çok güzel.

Dilekleriniz için teşekkürler,
Alpaslan

Orhan Baba' Alıntı:
Karavanınızı iyi günlerde zevkle kullanmanızı dilerim. Karavanda sıcak su önemli. Ben sizin karavan da 220 V elektrikten bağımsız sıcak su kaynağı var sanıyordum (Süreyya beyler bu araçta uzun zaman yaşadılar) ama yoksa bu bir ihtiyaç gazlı yada gazlı + elektrikli boiler taktırmanızı öneririm.

Merhaba Orhan Bey,
Araçta çok da detayını araştırmadığım, orjinal olduğunu düşündüğüm, görüntüsü o izlenimi veriyor, 220 Elektrikli bir su ısıtma sistemi var. Kamp bağlantılı konaklamalarda sorun olmayacağı kesin ama ben yine de sizin gibi düşünüyor ve en kısa zamanda uygun bir Truma gaz+elektrik ile mevcut ısıtıcıyı değiştirmeyi planlıyorum.
Dilekleriniz için tekrar teşekkürler.
Alpaslan

zentoz' Alıntı:
Alpaslan Bey çok sevindim hayırlı olsun. Süreyya beyden biliyorduk bu aracı artık Alpaslan Beyin karavanı diyeceğiz. :smiley:

Merhaba Özgür Bey,
Doğrusu Süreyya Bey bence güzel bir karavan yaptırmış. Belkide bu nedenle Süreyya Bey'in ismi ile birlikte hatırlanıyor. Hoş eminim Süreyya Bey'in kendisi de böyle hatırlanmasına bir vesiledir.
Siz yanlışım yoksa karavanınızı elden çıkarmıştınız. Yeni bir düşünce yok mu ufukta?
Dilekleriniz için teşekkürler.
Alpaslan

bariscim' Alıntı:
Merhaba Özgür Bey,
Doğrusu Süreyya Bey bence güzel bir karavan yaptırmış. Belkide bu nedenle Süreyya Bey'in ismi ile birlikte hatırlanıyor. Hoş eminim Süreyya Bey'in kendisi de böyle hatırlanmasına bir vesiledir.
Siz yanlışım yoksa karavanınızı elden çıkarmıştınız. Yeni bir düşünce yok mu ufukta?
Dilekleriniz için teşekkürler.
Alpaslan

Kesinlikle var.... Daha geçen gün ikinci el karavan fuarındaydım. Fotoğrafları çektim bu akşam yayınlarım büyük olasılıkla. Ancak şu anda maddi açıdan hazır değilim. Yeni doğmuş bebeğimize odaklandık bu aylarda. Herhalde yaz sonu olmadı 2014 başı yeni karavanımıza kavuşacağız. Önceki karavanımdan tecrübelendiğim için aradığım şeyler fazlalaştı. :smiley: Biraz ince eleyip sık dokuyorum. Alacağım aracı Allah bir kaza bela vermezse ülkeye kesin dönüş yapsak bile getirmek istiyorum. O yüzden 3 yaş altı istediğim özelliklere uygun uzun süre kullanabileceğim bir araç arıyorum. Acele yok bu yıl zaten tatil programlarımız küçük hanımefendiye göre. :smiley:

zentoz' Alıntı:
Kesinlikle var.... Daha geçen gün ikinci el karavan fuarındaydım. Fotoğrafları çektim bu akşam yayınlarım büyük olasılıkla. Ancak şu anda maddi açıdan hazır değilim. Yeni doğmuş bebeğimize odaklandık bu aylarda. Herhalde yaz sonu olmadı 2014 başı yeni karavanımıza kavuşacağız. Önceki karavanımdan tecrübelendiğim için aradığım şeyler fazlalaştı. :smiley: Biraz ince eleyip sık dokuyorum. Alacağım aracı Allah bir kaza bela vermezse ülkeye kesin dönüş yapsak bile getirmek istiyorum. O yüzden 3 yaş altı istediğim özelliklere uygun uzun süre kullanabileceğim bir araç arıyorum. Acele yok bu yıl zaten tatil programlarımız küçük hanımefendiye göre. :smiley:

Resimleri koyduğunuzda link verirseniz sevinirim.
Karavancılık çok keyifli olmalı. Karavanım var ama hala tam olarak bir fikrim yok. Gezmeye ailecek bayılmak bilmem yeterli gelecek mi?
Allah bağışlasın, tüm programlar onlara göre yapılıyor zaten. Bence de aceleye gerek yok. Ama okula falan gitmesni de sakın beklemeyin :D Benim halime benzersiniz, okulu kapansa artık oğlanın diye bekleşiyoruz... :smiley:
Oralardan getireceğin her türlü aracın Türkiye koşulları içinde bulunabileceklerden iyi olacağı kesin. Umarın gönlünüzde olana en kısa sürede kavuşursunuz...
Alpaslan

tornado57' Alıntı:
Abicim hayırlı uğurlu olsun,
Mazotunuz bol yolunuz uzun olsun :smiley:

Teşekkür ederim sayın Tornado57.
Mazotumuzun bol olması dileği gerçekten güzel bir dilek. Yakıt fiyatları habire debire yükseliyorken hele.
Umarım bol olur, gönlümüzce gezeriz.

Oleeeey oleeeey oleeeeeyyy destanları tarih yazaaaar tarihi de Alpppp Aaaabiiiiiii
Hayırlı olsun Alp abi gerçekten öyle miydi bu muydu şu muydu derken uzun uzun telefon görüşmelerinin ardından süper oldu harika bir karavanın oldu inan çok sevindim bu işe.Artık karavan var ya ne ekleme veyabdeğişiklşk istersen yapılır acelesi yok.Motorsiklet fuarında görüşmek dileğiyle selamlarrrr
Burak Yalçın

Abicim su deposu gibi bi mazot deposu yapacaksın alta bi yere şöyle 500 lt falan (kalın naylon gibi olanları da var heryere sığıyor, dolap içleirne, hatta temiz su deposu vb içine de :smiley: )
sonra bi Batum gezisi yapacaksın ;)
Özellikle bi Karadeniz yapacaksan ki Trabzon!a kadar gidip Batum a gitmemek ters racona :smiley: Ondan sonra iç Anadoluyu da gezer dönüşe bi batum daha yapar depoları dolu tutarsın :smiley:
Galiba yeterince açık anlattım :smiley:

Yusuf abinin deyimiyle "virüsü kapmışsın" ama panzehirini de almışsın abi :smiley:
Aile de bu işi ilk günden sevdiğine göre yengeye hemen ehliyet alıp sürüş eğitimi ile hazırlıklarını yapman lazım :smiley:
Tek şöför 13 saat sonra pert oluyo kendimden biliyorum :smiley:

tornado57' Alıntı:
Özellikle bi Karadeniz yapacaksan ki Trabzon!a kadar gidip Batum a gitmemek ters racona :smiley: Ondan sonra iç Anadoluyu da gezer dönüşe bi batum daha yapar depoları dolu tutarsın :smiley:
Galiba yeterince açık anlattım :smiley:

Kesin bir yolunu bulmak lazım. Karadeniz turu da bizim ilk sırada gündemimizde iken, belki de denemeye değer :smiley:

tornado57' Alıntı:
Yusuf abinin deyimiyle "virüsü kapmışsın" ama panzehirini de almışsın abi :smiley:

yengeye hemen ehliyet alıp sürüş eğitimi ile hazırlıklarını yapman lazım :smiley:

Karavan yaşamının bir virüs olduğu harika bir benzetme, karavan 'da panzehir... Çok sevdim. :smiley:
Yengende ehliyet var da onda böyle büyük bir aracı kullanma cesaretini bulmak zor.
Artık nerde yorulursak orda kalma lüksümüz var değil mi? :smiley: :smiley: :smiley:

Alpaslan Bey

Yeni karavaniniz size mutluluk getirsin.Ailecek yuzunuzu hep guldursun.Size unutulmayacak nice keyif dolu anilar yasatmasi dileklerimle..

Saygilar
Mustafa GULER

Goldwingerr' Alıntı:
Oleeeey oleeeey oleeeeeyyy destanları tarih yazaaaar tarihi de Alpppp Aaaabiiiiiii
Hayırlı olsun Alp abi gerçekten öyle miydi bu muydu şu muydu derken uzun uzun telefon görüşmelerinin ardından süper oldu harika bir karavanın oldu inan çok sevindim bu işe.Artık karavan var ya ne ekleme veyabdeğişiklşk istersen yapılır acelesi yok.Motorsiklet fuarında görüşmek dileğiyle selamlarrrr
Burak Yalçın

Aynen öyle !!!
Burak, aylarca dolandım durdum, sonunda oldu valla :D
Benim karavan alışımda senin ve Levent Güngör Beyin çok emeği var, çok yardımlarınız oldu. Yoksa ben hala onda bu var da öbüründe ne var diye dolaşıyor olabilirdim. Başınızı biraz ağrıtmış olabilirim ama, en azından bundan sonrası için problem kalmadı. :D
Sizlere çok daha fazla teşekkürler...

Tabiki bundan sonrası yokuş aşağı, problem yok. Yavaş yavaş her şeyi gönlümce baştan bile yaparım. Artık, temeli sağlam bir karavan var nasılsa :smiley:
Fuarda görüşürüz...
Selamlar,
Alp

must' Alıntı:
Alpaslan Bey

Yeni karavaniniz size mutluluk getirsin.Ailecek yuzunuzu hep guldursun.Size unutulmayacak nice keyif dolu anilar yasatmasi dileklerimle..

Saygilar
Mustafa GULER

Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim Mustafa Bey,
Ne yaptınız, döndünüz mü?
Selamlar,
Alpaslan

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,645
Kayıtlı Üye Sayımız
170,377
Kaydolan Son Üyemiz
x_ml

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR