Bot Tavsiyesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan özlem Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 890
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 561,915
Ynt: Bot Tavsiyesi

Mc Kinley, Intersport firmasının kendi mağazları için ürettirdiği markası, kullanmadığım ve çok fazla kurcalamadığım için ürünleriyle ilgili net bir bilgim yok. Ayakkabının tabanından (vibram vs.) ve su geçirmez bir modelse astarından (gore-tex vs.) üründe kullanılan malzeme ile ilgili bir fikir edinebilirsiniz. Üründe bunlar olmasa da 85 TL güzel bir fiyat.
Ayrıca size önerebileceğim 2 model var, Lafuma Rando http://www.adrenalin.com.tr/productdetails.asp?ProductTypeID=1054 ve Lafuma Xwalk Act http://www.adrenalin.com.tr/productdetails.asp?ProductTypeID=3908 modelleri, her ikisi de önümüzdeki hafta başında indirime girecek ama indirimli halleri de 120 TL civarında olur.

Etiketler

tchibo mağazalarında ayağı 45 numara olanlar için 50 liraya termal 60 ya da 70 liraya deri bot var. şahane...

yankı eğitmenim ( yıldız dağcılıktan eğitmenimdir kendisi ) botu bırakta, bak mevsim bitiyor, sömester bitti, kriz geliyor, marmot goretexlerde güzel bir indirim yap da gelelim....:-}}}}
sevgiler

cheg' Alıntı:
tchibo mağazalarında ayağı 45 numara olanlar için 50 liraya termal 60 ya da 70 liraya deri bot var. şahane...

ayak numaram 43,tchibodan termal botu asıl botlarımı unutup yıkattıgım ve haftasonu aktivitesine botum olmadıgı icin gecici kullanırım diye aldım,karda ayagı fırın gibi tutuyor goretex ya da benzer özelliği olmadıgı halde su gecirmiyor

ytansug' Alıntı:
Güçlü, içine mi doğdu da yazdın ya? Tüm Marmot tekstil bugün itibariyle %50 indirime girdi.
http://www.adrenalin.com.tr/customlistdetails.asp?ListID=120

bilinçli tüketici olarak bekliyoruz indirimleri. :-}}}} zamanıdır diye düşündüm.. yüzde elli kalın indirim olmuş. hemde marmotda..

Sen uzun süredir bizi takip ediyorsundur, %50 daha önce ana markalarımızda hiç yapamadığımız bir oran oldu. Distribütör firmaya da ekstra teşekkür borçluyuz zira onlar da desteklemese bizim kendi başımıza yarı fiyata düşmemiz mümkün olmayacaktı.

İndirime girilen günün akşamı xl marmot exum salopet için sipariş verdim netten ama ertesi gün stoklarda herhangi bir exum salopet kalmadığını öğrendim. Benim anlamadığım bu üründen 1 tane bile yokken nasıl her boyundan nette var gözüktüğü ve indirim linkinde tıkladığınızda seçilmiş gösterilen ürünlerden 2. si olduğu.

Hemen kapacaktım yoksa vallahi üzüldüm yani. İndirime giren ürün zaten yokmuş :smiley:.

Merhaba,
Aksama için özür dilerim, indirim sonrası özellikle üst sınıf dağcılık tekstili çok hızlı hareket gördü, Exum salopet dışında Exum ve Selkirk ceket gibi ürünlerde de bazı bedenler tükendi. Mağaza satışlarını stoğa işlemekte geç kaldığımız için de sitede ne yazık ki stok bilgisi eş zamanlı gözükemiyor.
Dağcılık amaçlı kullanacaksanız size Spire modelini önerebilirim http://www.adrenalin.com.tr/productdetails.asp?ProductTypeID=3987 Bu modelin stoğunda şimdilik sorun yok.
Saygılarımla,

ben de bugün öğlen damladım...exum ceketin sadece siyahı vardı. almadım tabi. ne o öyle dağamı gidiyoruz cenazeyemi.. :-}}}

yeni bir üyeyim ama en çabuk tükettiğimiz ürünlerden olan bot konusunda bir iki şey de ben söylemek istiyorum,umarım faydam olur.Öncelikle ülkemiz de çok popüler olan ve her yaptığı "kalitelidir" önyargısına sahip -Adidas ya da -Nike gibi firmaların;outdoor ürünlere,dünya çapında ve ülkemizde son dönem artan ilgi üzerine pazar paylarını genişletebilmek adına dahil oldukları için kanımca çok fazla bir şey beklenmemesi lazım gelmektedir diye düşünüyorum.Yani kökten outdoor firması olarak bu işe başlayan markalardan değiller.Hele ki bilinçli tüketici olarak bizim asıl sorunumuzun fiyat-performans olduğunu kabul edersek…
Bir dönem Adidas mağazalarında satışa sunulan ve daha sonra bundan vazgeçilen -Salomon ise bu markalardan bir gömlek daha üstündür,neticede ürün yelpazesi çok daha geniş ve tatmin edicidir,ancak yinede yüksek fiyatlarıyla bu ilgiyi hak ettiklerini de söyleyemem.Yeri gelmişken bu konularda çok bir bilgiye sahip olmamakla birlikte Gore firmasının patent hakkını ilk zamanlarda ki kadar ince eleyip sık dokuyarak kullandığına da artık inanmıyorum.Eskiden ürünlerin üstündeki metal yazılı Goreteks ibaresi bir prestij meselesiyken şu anda parayı bastıranın sahip olabileceği alelade bir etiket konumundadır.Çok açıktır ki bu markalar ve emsalleri janjanlı ve popüler işlerin peşinden koşan bir kitlenin tercihi olabilirler.

_Merrel son dönem (sanırım yeşil kundura distribütörlüğünde) mağazalarımıza gelen - şaka gibi- markalardan biri olduğunu düşünüyorum.Aqua ve spor modeller dışında hiç işimize yaramayacaktır.Maalesef tecrübeye kıymet vermeyen masa başında model dizayn eden bir firmadır kanımca.

-Lafuma marka ayakkabıların ise sıkı yürüyen ve arazi,mevsim gözetmeyenlerin ayakkabısı olduğuna inanmıyorum,ancak bir başlangıç -o da hesaplı bir model olursa- ayakkabısı olabilir.

-Asolo “dayanıklılık ve rahatlık” konusunda bu markalardan belirgin şekilde öndedir.Ama modelin tek parçalı ya da çok parçalı üretilmesi gibi nedenler “su geçirmezlik ve nefes alırlık” meselesinde farklılık yaratmaktadır.Bunu da ancak maalesef!! birden fazla bota sahip olarak,modeli gerektiği yerde kullanabilerek aşabiliriz sanırım..Tek bir bottan her şeyi bir anda beklemek gelişen tüm teknolojiye rağmen hala mümkün değil.

-La Sportiva,tabiri ne kadar doğru bilmiyorum ama “daha bir dağcı” markası olduğu aşikar olan ama fiyatıyla dudak ısırtan bir marka.Bence çok dayanıklı ve tırmanış tekniğine çok yatkın ürünler sunuyor.

-Garmont ise bence hala o eski 80’ler 90’lara özgü stilde ürünlerde fazla değişikliğe gitmeyen klasik-dağcı botu üreten bir firma,yeni moda akımlara kapılarak illa da hafif olacak,ucuz olacak yok şehir dede giyeceğim,takım elbisenin de altına uysun,havalı da dursun diyenlere inat bozulmamış ama pahalı ve bulması artık zor marka.

Diğer markaları tecrübe etmediğim için hakkında atıp tutmaya gerek yok,ama tüm marka ve mağazalardan bağımsız sorunumuzun ise ürünler konusunda alternatifsizlik olduğuna dikkat çekmek istiyorum,umarım yazdıklarım işinize yarar.

şu aralar kriz dolayısıyla teknik ekipmanlarda akıl almıycak indirimler mevcut...botla öyle böle bir düsüs gösterdi.bence aklınızdaki bota bir daha gidip bakınız.almanız hic te zor degil.

aklıma gelmisken söyleyim.boreal atlas modeli.benim favorim olan bot suan 240ytl düstü.tamam cokta ucuz oldugu sölenemez ama.cok rahat bir bot.bence gidip bir adrenaline ugrayınız yada internet sitesine bakınız.cok güzel botlar ucuz fiyatlarda suan

Kışın dağcılıkta kullanmak üzere Bestard Top Alpine bot almayı düşünüyorum. Aşağıda resmi var. Hem deri hem de Mesli olması hoşuma gitti. Çadırda otururken ayaklarım çok üşüyor. Bu marka hakkında çok fazla yorum görmedim. Tanıyan bilen var mıdır?

Selamlar
Efe

BESTARDTOPALPINEPTO8054.jpg

Sürekli karlı ve sert zeminde uzun yürüyüşler yapacaksanız çok işinize yarar.
Ama karlı olmayan zeminlerde ve günübirlik doğa yürüyüşlerinde bu ayakkabı daha doğrusu bot kişiyi hayli yorar.
Sadece basit kış kamplarında kullanmak için almayı düşünüyorsanız gerek yok diyeceğim. Maliyetini bildiğim için.
Yine de bu ayakkabı süper kaliteli.
Eleştirebileceğimiz hiç bir noktası yok.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,645
Kayıtlı Üye Sayımız
170,402
Kaydolan Son Üyemiz
x_ml

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR