Bu Araç Hakkında Tavsiye

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bertanduran Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 20
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,960

bertanduran

Yeni Üye
arkadaşlar araç 1996 model kilometresi bilinmiyor çünkü uzun süredir kikometre teli kopukmuş hiç araziye çıkmamış ve herhangi bir çürüğü olmadığı söyleniyor fiyat 6.750 tl sizce alınabilir bir araçmıdır.

19056214gfp.jpg

Etiketler
Ynt: Bu Araç Hakkında Tavsiye

Size tavsiyem aracı servisine götürüp ekspertiz yaptırmanız.Fotolar ile ancak kaporta boyasını görebiliriz en önemli olan ise mekanik kısımları.Model baz alınarak aracın fiyatı iyi.

araç sivas kangalda yetkili servis bulmak zor olur gibi gözüküyor 1000-1500tl harcayarak mekanik aksamı düzeltebilirim heralde

bertanduran' Alıntı:
araç sivas kangalda yetkili servis bulmak zor olur gibi gözüküyor 1000-1500tl harcayarak mekanik aksamı düzeltebilirim heralde

aracın karoseri denizden uzak rutubetsis bir ortamda oldugu için cürüksüz ve diri olması mümkün ve bence nivada en önemli husus ta cürüksüz ve düzgün bir karoser şaselerde de darbe yoksa alınır fiyatta makul

kanerin dedigi gibi işi bilen bir ustaya aracı gösterin yinede

bertanduran' Alıntı:
giderken yanıma işten anlayan bir arkadaş alsam iyi olucak anlaşılan

sivasta da ustalar vardır sanyide anlıyan birini muhakkak bulursunuz dedigim gibi nivanın bence en önemli yeri kasası cürük ve darbe yoksa alınır

nivalarda yeşil ayrıcalıklıdır nadir bulunur

Nivanın yeşili böyle yeşil değil sanırım ama istisnadır belkide . Arkadaşla gerekeni söylemiş . Usta incelemesi şart . Ayrıca plakasını vs de dorgulatmayı unutmayın almadan nolur nolmaz ..

3 gündür plaka sorgusu yapmaya çalışıyorum fakat sistem çalışmıyor onun içinde bakmaya gidemedim arabaya

arac istanbul palakalı bu gözümden kacmış sivasa burdan gitmiş karoseri bir inceletin aracta korozyon cürük ola bilir alt ve şaselere iyi baktırın

araç satılmış tavsiyeleriniz için teşekür ederim başka araçlara bakarken çok yardımı olucak

Arac diri duruyor bence fiyatına göre iyi. Herhangi bir arızası çıksa bile nivalarda fazla masraf istemiyor. Sağlam bir ustanız var ise ve güveniyorsanız 1500-2000 tl harcasanız araba yıkılır bence.

yesil nivayı kacırdıktan sonra internetten 2004 model bir araç buldum aynı gün içerisinde aldım bugünde arazide denedim düşündüğümden çok daha başarılıydı

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,645
Kayıtlı Üye Sayımız
170,333
Kaydolan Son Üyemiz
x_ml

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR