CASİO PROTREK 510-1DR PRG-510-1DR

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan eren66 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 13
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 14,495

eren66

Ana Kamp
ANKETLERİMİZDEN ÇIKAN SONUÇLARA GÖRE BU İLANI SİZLERE SUNUYORUM.

Ürün Özellikleri

Marka: Casio
Model: PRG-510

Tip : Analog ve dijital

Silikon Kordon
Mineral Cam
Dijital Quartz Makina
Zemin Aydınlatma
Dünya Saatleri
Pusula
Alarm
Rakım Göstergesi
Barometrik Basınç ve Isı Göstergesi
Kronometre
Geri Kronometre
Güneş Enerjisi
Pil Seviye Göstergesi
Tam Otomatik Takvim
Düşük Derece Dayanıklığı
12x24 Formatı
SesizlikFonksiyonu
100m Su Geçirmezlik

TÜRKÇE KULLANIM KLAVUZU E-MAİL ADRESİNİZE GÖNDERİLECEKTİR.

%100 ORJİNAL, SIFIR ÜRÜN
- KARGO BEDAVA-

FİYATIMIZ GEZENBİLİR İÇİN 550 TL.
[attachment=1][attachment=2][attachment=3]

PRG-510-1.jpg

1659_buyuk.jpg

5917655746_e2382265ac.jpg

Etiketler

Ynt: CASİO PROTREK 510-1DR PRG-510-1DR

saat güzelde gezenbilir için sadece 550 limi size hayırlı satışlar :smiley:

ilan günceldir. mesaj atarak ulaşabilirsiniz

1 yıldır aynısını kullanıyorum gerçekten güzel ve kullanışlı şiddetle tavsiye ederim

Fotoğraflarda biri gri öbürü siyah olmak üzere iki renk var. Sizin elinizde heriki renk seçeneği de mevcut mu?

ASMİNNN' Alıntı:
Fotoğraflarda biri gri öbürü siyah olmak üzere iki renk var. Sizin elinizde heriki renk seçeneği de mevcut mu?
valla sayın hocam hiç bu kadar dikkaatli bakmamıştım. sadece bu modelin siyah rengi var. resimlerdeki de casio protrek 510-1dr black modelidir. sadece fotograflarda ki ışık farklarından dolayı sanırım gri görünüyor. tek bir rengi var o da siyah.

hocam Casio Protrek 110y-1vdr olan modeli var mı elinizde?

Ynt: Casio Protrek 510-1dr Prg-510-1dr

Arkadaşlar, bir süre önce aldığım bu model saatim için Türkçe kullanım kılavuzu arıyorum. İthalatçının sitesinde bulamadım. Kullananlardan en azından temel ayarlarda yardımcı olan olursa çok sevinirim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,645
Kayıtlı Üye Sayımız
170,333
Kaydolan Son Üyemiz
x_ml

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR