Dacia Duster Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ümiterkan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,268
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 476,277
Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi

Buda alttaki

image.jpg

image.jpg

Etiketler

Bu arada parke taş yollarda ve sert tırtıklı zeminlerde, hızlı dönüş yapınca direksyon kutusundan sanki vidaları gevşekmiş gibi ses geliyor sizlerdede aynı ses varmı? 90000 km üstündeki araçlardan gelen tıkırtı burcu sesi gibi diyebilirim

troyexplorer' Alıntı:
Bu arada parke taş yollarda ve sert tırtıklı zeminlerde, hızlı dönüş yapınca direksyon kutusundan sanki vidaları gevşekmiş gibi ses geliyor sizlerdede aynı ses varmı? 90000 km üstündeki araçlardan gelen tıkırtı burcu sesi gibi diyebilirim
Daha öncede forumda yazmıştım. Ben bu ses için tam bir yıl parça bekledim. Sonunda parça geldi.
Parçanın adı İYİLEŞTİRİLMİŞ DİREKSİYON KUTUSU. Fiyatı 2300 TL.
Ses eskisi gibi yok. Gevşeklik hissi yok. Ama Sağa sola hafif direksiyon çevrikken sert kısa geçişlerde hafif bir ses var. Ama eskisinin yanında çok çok iyi.

tyt.fan' Alıntı:
istanbuldaki duster 4x4 ler için süper bir parkur keşfettik. wrc istanbul bıçkıdere yeşilvadi etabı olarak geçilen parkur iniş çıkışları bazı yerlerde su geçişleri ile mükemmel bir cross parkur.google map vs inceleme şansınız varsa bakın derim
kordinatlar ne acaba yazarmısınız.

JUNİOR' Alıntı:
kordinatlar ne acaba yazarmısınız.

tahminime göre burası olmalı

Ekran Alıntısı11.PNG

Ekli dosyalar

• Ekran Alıntısı10.PNG
    Ekran Alıntısı10.PNG
    86.4 KB · Görüntüleme: 157

mrb arkadaşlar bahsettiğiniz ses benim araçtan da geliyor henüz 4500km de bozuk zeminde viraj alırken takur tukur ses geliyor 2 aylık araç 2012 model bir araçtan böyle seslerin gelmesi canımı sıktı bunun dışında araçtan çok memnunum saygılar

arman bey parkur yeşilvadi olarak haritada görünüyor.orman yangın yolu bazı yerlede derin olmayan su birikintileri var.zemine stablize dökülmüş.binek otolarıyla kangoyla giren avcılar gördüm.yol üzerinde güzel köyler var kömürlük ulupelit bışkıderebıçkıderen giriyorsunuz.kırıcı olmayan bir yoldan yeşilvadiden çıkabiliyosunuz.biz suzukici arkadaşlarla orman kesim yollarına girmeye çalıştık.derin yarıklar vardı.stablize yol gayet güzel ağaçlıklar içerisinde inişli çıkışlı zorluk dercesi düşük.wrc araçlar normal etap olarak geçmiş cross parkur gibi düşünebilirsiniz.köy çevrelerinde dere kenarı açık alanlar var mangal piknik için uygun.ayrıca köylülerin çalıştırdığı gözleme vs mekanlarıda var

Bende renault Rx4 vardi ve donuslerde ayni sesleri cikartiyordu, tabii aracta ESP yoktu ama ASR vardi.Offroadcu ve cok buyuk usta olan rotcuma gittim ve sorun olmadigini sadece ani, hizli ve keskin donuslerde araba yan yatmasin diye asr devreye giriyormus bir nevi resmen esp gorevi goruyordu.Deneme yaptik abs sensorunu soktuk ve boylece ASR devre disi biraktik(dugme olmadigi icin), dondum,dondum ama arti ses yoktu.Yani o ses koruyucu bir frenleme sesi imis. Insallah faydam dokunmustur sizlere.

velizar bey inş. bahsettiğiniz gibidir yarın denemesini yapıp yazarım size teşekkürler

Velizar söylediğin şey mantıklı çünkü esp asr olan araçlarda ekstra sesler mevcut bu virajdakide ona baglı olabilir ama sadece tırtıklı bozuk Zeminde yapıyor asfalltta istegin kadar dön ses seda yok

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,645
Kayıtlı Üye Sayımız
170,331
Kaydolan Son Üyemiz
x_ml

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR