Dacia Duster Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ümiterkan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,268
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 476,268
Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi

Direksyon kutusunun değişmesi için de her taraf sökülüyor. Açıkçası hiç işime gelmiyor , başkada çare yok gibi gözüküyor

Etiketler

bugün bende denedim esp asr yi kapatım fakat bir işe yaramadı servise gideceğim. yalnız bahsettiğiniz iyileştirilmiş vites kutusu gelince ses tamamen kesiliyor mu

IYILESTIRILMIS.DIREKSIYON KUTUSU takilinca sanki ön takım daha bi tok oldu. Bozuk zeminde arac sessizlesti. Direksiyon cevrik pozisyonda bozuk zeminde TANGIRTI seklinde olan ses gitti. Ama direksiyon cevrikken sert kisa gecislerde.daha tiz bi.ses geliyo. Önceki kadar rahatsiz edici degil.

youngsun' Alıntı:
IYILESTIRILMIS.DIREKSIYON KUTUSU takilinca sanki ön takım daha bi tok oldu. Bozuk zeminde arac sessizlesti. Direksiyon cevrik pozisyonda bozuk zeminde TANGIRTI seklinde olan ses gitti. Ama direksiyon cevrikken sert kisa gecislerde.daha tiz bi.ses geliyo. Önceki kadar rahatsiz edici degil.

Cok guzel ,fakat fiyati bihayli yuksek 2300 TL demistiniz bu cok ciddi bir rakkam.Aslinda boyle bir durum varsa bu bir defo dur yani kusur dur.Dolayisiyla bu parcanin degisimi kesinlikle garantiden olmasi gerekir.

Arkadaşlar araçlardaki dış ısı göstergesi sorunu sağ solla oynamadan şık bir çözüm için yogun bir araştırma içersindeydim ve bir yol buldum gibi parçayı yurt dışından araştırıyorum buldum hatta ama biraz pahalı daha uygununu bulmaya çalışıyorum

4x2 icin 25 TLye ic- dis sicaklik gosterge uygulamam mevcut ama 4x4 icin yer sıkıntısı var.

Ekli dosyalar

• DSC_0153.jpg
    DSC_0153.jpg
    103 KB · Görüntüleme: 280

Çözüm diki aynası arkadaşlar ilave olarakta yön bilgisi dijital olarak gösteriyor bir ilave daha arıyorum yani yön+sıcaklık+4.3"monitör sensör olarak camerayı kullanacak

Bugün Trabzon koçmak Renault servisine gittim aracımın(duster 4*4) staplize virajlı yollarda sol ön taraftan ses geldiğini söyledim aracı askıya alıp baktılar herşey normal söylendi birde yolda bakalım dediler, bindik gittik bahsettiğim sesi duydular ama çok normal olduğunu arazili araçta olabileceğini söylediler, ama bu ses ilerde artarsa gel gereğini yaparız dedi. peki dedim daha önce bu şikayetten kimse geldimi size yok dedi. ama loganlarda bu olay çok oluyor onlara iyileştirilmiş direksiyon kutusu taktıklarını söyledi.

Sayın Güray Hoca, resimlerini koyduğunuz iç - dış sıcaklık göstergesi ilgimi çekti doğrusu. Gayet de güzel bir uygulama olmuş elinize emeğinize sağlık. Rİca etsem bu konuda cihazı nasıl ve nereden temin edebileceğimizi, ve de zahmet olmassa montajın nasıl yapıldığı konusunda biraz daha bilgi verirseniz memnun olurum. şimdiden teşekürler...

AZAZIL33' Alıntı:
Sayın Güray Hoca, resimlerini koyduğunuz iç - dış sıcaklık göstergesi ilgimi çekti doğrusu. Gayet de güzel bir uygulama olmuş elinize emeğinize sağlık. Rİca etsem bu konuda cihazı nasıl ve nereden temin edebileceğimizi, ve de zahmet olmassa montajın nasıl yapıldığı konusunda biraz daha bilgi verirseniz memnun olurum. şimdiden teşekürler...
Netten , Alman ic-dis termometreyi aldim. Koselerini eğeledim, üst kısmına da bosluk kalan yerleri kapatması icin siyah dosya plastigi yapistirdim. Zor degil yarım sastlik bir ugras.

troyexplorer' Alıntı:
Çıtaları taktım fena durmadı benim için işlevi önemli ...

Merhaba ,

Çıtaları nerden ve ne kadara aldınız? Ben de almak istiyıorum,yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Selamlar...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,645
Kayıtlı Üye Sayımız
170,402
Kaydolan Son Üyemiz
x_ml

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR