bulent kocoglu
Kamp III
Ynt: Defender Kazası
Evet,
Sonra Temel bir gün, Dursun'a demiski
"Ule Dursun........"
Evet,
Sonra Temel bir gün, Dursun'a demiski
"Ule Dursun........"
TezzMertek' Alıntı:Bu durum size Defenderi sevmeyen ya da sürekli uygun üslup ile üyeleri uyaran ama kimseye hakaret etmeyen birine hakaret izni vermez.
Bu tartışma da taraf olsa idim.
Yukarıda ki mesajınız için çoktan avukatıma talimat verirdim hakaret - tehdit suçlamaları ile suç duyurusunda bulunması için.
Lütfen biraz daha hoşgörü.
Bülent beyin Defender yüzünden canı yanmış.
Eleştrilerini yaparken kimseye hakaret etmediğini biliyorum. (Gözümden kaçan mesajı da olabilir tabii)
Lakin siz ne yapıyorsunuz.?
Yangına körük ile değil de Jet Yakıtı ile gidiyorsunuz.?
Böyle devam edin 3 kuruşluk arabalar için rencide edin birbirinizi.
+11111zaferbager41' Alıntı:Bülent bey
Bu veya herhangi bir forumda benim adıma, benim tarafımdan yazılmış bir reklam, satılık herhangi bir parça vesaire bulursanız vede
herhangi bir şekilde ben şunu yapıyorum, böyle yükseltme yaparım, kilit takarım, kaporta, boya vesaire işler yaparım şeklinde
herhangi bir yazı, alıntı, link bulursanız burada paylaşınız.
Eğer böyle bir yazı bulursanız ben sizden ve bütün üyelerden özür dileyeceğim kar amaçlı konuşmalar yaptığım için.
Siz nasıl Anadol aşığıysanız Anadola atılan her laf sizi üzüyorsa bizide sizin yaptığınız yorumlar üzüyor hatta yaptığınız aşağılayıcı, karalayıcı, hiçbir bilimsel dayanağı olmayan yorumlarınız sadece Defender hurdadır demeniz öncelikle bizi ve burada duygularını açıkca beyan edemeyen birsürü kişiyi üzüyor vede kırıyor, hatta forum möderatörlerinden değerli abimiz Reha beyin size ısrarla anlatması uygun yolla uyarmasını bile hiçe sayarak her Defender başlığına aynı şekilde yorum yapmaktan vazgeçmediniz.
Yüzlerce Defender sevdalısı yanlış yolda sadece siz doğru yoldasınız herkezide doğru yola davet ediyorsunuz, bu bir iyilik deyil kişilerin duygularıyla alay etmekdir buna birde çıkar amacı güdülüyor ilavesi yaptınız sizin için söylenecek bir şey kalmamıştır benim açımdan
Forumda siz hariç bu konuda yaptığım yorumlardan rahatsız olan herkezden özür diliyorum
meriçbager' Alıntı:Bülent bey sana kaç para veriyorlar söyle belki biz Defender çiler olarak daha fazlasını veririz. ;D ;D
Aahahahahahahahahahahahaha ;D ;Dfastjunkie' Alıntı: