Defender Kazası

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ihg70 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 293
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 85,237

Etiketler
Ynt: Defender Kazası

TezzMertek' Alıntı:
Bu durum size Defenderi sevmeyen ya da sürekli uygun üslup ile üyeleri uyaran ama kimseye hakaret etmeyen birine hakaret izni vermez.

Bu tartışma da taraf olsa idim.
Yukarıda ki mesajınız için çoktan avukatıma talimat verirdim hakaret - tehdit suçlamaları ile suç duyurusunda bulunması için.

Lütfen biraz daha hoşgörü.

Bülent beyin Defender yüzünden canı yanmış.
Eleştrilerini yaparken kimseye hakaret etmediğini biliyorum. (Gözümden kaçan mesajı da olabilir tabii)

Lakin siz ne yapıyorsunuz.?

Yangına körük ile değil de Jet Yakıtı ile gidiyorsunuz.?
:(

Böyle devam edin 3 kuruşluk arabalar için rencide edin birbirinizi.

Murat bey sizin uygun üslup ile yazıyor dediğiniz kişi bizim en büyük tutkumuz olan bu araçlara hiç bir bilimsel dayanağı olmadan muşlu, mişli, duydum gibi sözlerle eleştiri yapıyor. Biz öyle seviyoruz bu araçlarımızı ki ona yapılan hakaret bize yapılmış gibi düşünüyoruz. Buna dünyanın cevabi veriliyor kişi hala aynı tavırla devam ediyor. Siz, biz bu sözleri sarf etmeden önce o arkadaşı uyarmanızı beklerdim. Yangını başlatan ve üzerine benzin döken de o dur. Saygılarımla

Bülent Bey,

Bir başka konu başlığında size karşı ilk sert üsluplu tepkiyi ben vermiştim. Konunun ilerleyen zamanlarında Defender ile yapılan kazada arkadaşınızı kaybettiğini yazdınız acınıza saygı duyduk.

Ancak insanlar (ben dahil) gerçekten bu araçlara emek veriyorlar arızalandığında uyku uyumuyorlar, çocukları gibi ilgileniyorlar. Bırakın güvenlik kısmını her kullanıcı kendisi düşünsün, zaten kullanan herkes defender ın güvenli olmadığını biliyor ve onun limitlerini bilerek kullanıyor yada ona göre güvenlik önlemi alıyor.

Anladığım kadarıyla sizde anadol tutkunusunuz. Belki de seri üretimi yapıldığı yıllarda yapımında emeği geçenlerden birisiniz. Şimdi biri size "bütün anadollar güvensiz hepsini toplayalım anadoluda eşeklere yem yapalım" dese hoşunuza gidermi???

Bu konuya bir Nasreddin hoca lazım.

Bence sende haklısın tarzı birşey şöyleyelim kapatalım mevzuyu. Yoksa Orhan gencebay mıydı onu söyleyen.
Bence fark etmez. Durum budur.

Derya Bey, ve bu konuda yorumda bulunan arkadaşlar -eline sopa alanlar hariç-

Yorumunuz için teşekkür ederim. Gerçi biraz, "benim babam senin babanı döver" gibi olmuş ama :smiley:

Doğru , Anadol otomobillere tutkum var. Garajımda da güzel orjinal bir Anadol'um var. Anadol'la ilgili bir kitabım , bir çok tv röportaj ve gazete haberlerim var. İlk Anadol Otomobil Derneğinin kurucu başkanıydım .Şimdi, bu tutkumu bireysel olarak sürdürüyorum.
Anadol un kaderide biraz Defender gibi . Anadol'a ilgi arttıkça, haberlere konu oldukça, Anadol fiyatları arttı, yedek parça bulunmaz oldu, elinde parça olanlar fahiş fiyatlarla satmaya başladılar. Bu arada samimi Anadol severler kandırıldı, pohpohlandı, en güzel senin araban dendi. adamcağız-lar elindeki avucundakini , ailesinin nafakasını Anadol'a gömdü. Sonra , herkesin foyası ortaya çıktı. Her şey fıs oldu. Anadol'a yatırım yapanlar yandı.

Şimdi Defender de sanki böyle .
Her zaman söylediğim gibi "devletin başedemediği, güvensiz ,hurdalar" kıymeye bindi. Birileri , Defneder e meraklı olanları pohpohladı. en güzel senin araban , aslansın , şahanesin vs vs .Adamcağız-lara ellerindeki avuçlarındakini hurdalara yatırdı- yatırıyor. Zaten , benim yazdıklarıma en çok sinirlenen , hemen eline sopa alıp sahneye çıkanlarda bu işlerden maddi çıkar sağlayanlar. bende tavan var, bende cant var, bende bilmem ne çıkma motor var diye milleti tırtıklıyorlar.....

Yani, şimdi 1500 tlye MKE den hurdayı al. 20.000 tl harca benzin canavarı , güvensiz bir araba yap, sonra benim arabam 50.000 tl eder de. sahibinden e ilan ver. Mantıklımı bu.

Gerçek defender meraklılarını bu görüşlerimden hariç tutuyorum. Onlara saygım var.

Bu konuya birazda ekonomik-milliyetci bakışla bakıyorum. -Gerçi 45 yaşına kadar hızlı solcu idik amma, şimdi yaşlı solcuyuz elhamdürüllah.....

MKE başta olmak üzere bu ve benzeri hurda , ekonomik ömrünü tamamlamış araçların satış sonrası trafiğe çıkmasının önlenmesi , ve doğrudan kilo ile prese girmesı yönünde, resmi makamlara gerekli vicdani başvurularımı yaptım. Devletimiz ne derse en iyisini der.

Bu arada, kış aylarında ofroadcılığım 2000 model Vitara ile devam ediyor. sanmayın ki konuya yabancıyım.

Her neyse , sürç-ü lisan ettiysek affola.

Söz , birdaha defendere b.k atmayacağım. Zaten benim için defender "ciğer" :smiley:

Saygılarımla
Bülent KOÇOĞLU

Bülent bey,

Söylediklerinizde çok haklısınız. Şuan defender gerçekten kapanın elinde kalır bir vaziyete geldi. 4 jant 2 sis farı takan sahibinden offroad aracı diye satılık ilanları verdi. ama gerçek vaziyet şu ; defender almak isteyen bulamıyor satmak isteyen satamıyor.

Ben 3 ay önce maddi sebepler yüzünden aracımı satılığa çıkartmak zorunda kaldım. size samimiyetle söylüyorum (belkide beni arayan arkadaş bu yazıyı okuyordur) ilk arayan arkadaştan sonra ben defender sız yapamam diye satmaktan vazgeçtim. Korktum satamadım. şimdi defender ımı oğluma saklama düşüncesindeyim.

Siz nasıl garajınızdaki anadol a gözünüz gibi bakıyorsanız inanın meraklıları da defender ına öyle bakıyor. (bende ticari amaçlı olanları ayrı tutuyorum)

Devlet zaten 20 yaş hurda yasasından sonra yeterince trafiğe çıkmamamız konusunda baskı yapmakta, Ben daha 3 yıldır defender la iç içeyim ama bu forumda çok uzun yıllardır bu araçlara emek ve gönül verenler var.
Şurada 3 kuruşluk zevkimizi birbirimizi kırarak sürdürmenin de alemi yok zaten. Anlayışınız için bende teşekkür ederim.

Herkese kazasız sürüşler dilerim.

Bülent bey

Bu veya herhangi bir forumda benim adıma, benim tarafımdan yazılmış bir reklam, satılık herhangi bir parça vesaire bulursanız vede

herhangi bir şekilde ben şunu yapıyorum, böyle yükseltme yaparım, kilit takarım, kaporta, boya vesaire işler yaparım şeklinde

herhangi bir yazı, alıntı, link bulursanız burada paylaşınız.

Eğer böyle bir yazı bulursanız ben sizden ve bütün üyelerden özür dileyeceğim kar amaçlı konuşmalar yaptığım için.

Siz nasıl Anadol aşığıysanız Anadola atılan her laf sizi üzüyorsa bizide sizin yaptığınız yorumlar üzüyor hatta yaptığınız aşağılayıcı, karalayıcı, hiçbir bilimsel dayanağı olmayan yorumlarınız sadece Defender hurdadır demeniz öncelikle bizi ve burada duygularını açıkca beyan edemeyen birsürü kişiyi üzüyor vede kırıyor, hatta forum möderatörlerinden değerli abimiz Reha beyin size ısrarla anlatması uygun yolla uyarmasını bile hiçe sayarak her Defender başlığına aynı şekilde yorum yapmaktan vazgeçmediniz.

Yüzlerce Defender sevdalısı yanlış yolda sadece siz doğru yoldasınız herkezide doğru yola davet ediyorsunuz, bu bir iyilik deyil kişilerin duygularıyla alay etmekdir buna birde çıkar amacı güdülüyor ilavesi yaptınız sizin için söylenecek bir şey kalmamıştır benim açımdan

Forumda siz hariç bu konuda yaptığım yorumlardan rahatsız olan herkezden özür diliyorum

zaferbager41' Alıntı:
Bülent bey

Bu veya herhangi bir forumda benim adıma, benim tarafımdan yazılmış bir reklam, satılık herhangi bir parça vesaire bulursanız vede

herhangi bir şekilde ben şunu yapıyorum, böyle yükseltme yaparım, kilit takarım, kaporta, boya vesaire işler yaparım şeklinde

herhangi bir yazı, alıntı, link bulursanız burada paylaşınız.

Eğer böyle bir yazı bulursanız ben sizden ve bütün üyelerden özür dileyeceğim kar amaçlı konuşmalar yaptığım için.

Siz nasıl Anadol aşığıysanız Anadola atılan her laf sizi üzüyorsa bizide sizin yaptığınız yorumlar üzüyor hatta yaptığınız aşağılayıcı, karalayıcı, hiçbir bilimsel dayanağı olmayan yorumlarınız sadece Defender hurdadır demeniz öncelikle bizi ve burada duygularını açıkca beyan edemeyen birsürü kişiyi üzüyor vede kırıyor, hatta forum möderatörlerinden değerli abimiz Reha beyin size ısrarla anlatması uygun yolla uyarmasını bile hiçe sayarak her Defender başlığına aynı şekilde yorum yapmaktan vazgeçmediniz.

Yüzlerce Defender sevdalısı yanlış yolda sadece siz doğru yoldasınız herkezide doğru yola davet ediyorsunuz, bu bir iyilik deyil kişilerin duygularıyla alay etmekdir buna birde çıkar amacı güdülüyor ilavesi yaptınız sizin için söylenecek bir şey kalmamıştır benim açımdan

Forumda siz hariç bu konuda yaptığım yorumlardan rahatsız olan herkezden özür diliyorum
+11111

Allah Korusun

IMG_2421423.jpg

110roll166.jpg

defender-rolled155.jpg

XD_crash110.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,645
Kayıtlı Üye Sayımız
170,343
Kaydolan Son Üyemiz
x_ml

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR