Duster 85 DCI Chip Tuning Video

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan youngsun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 36
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 25,774
Ynt: Duster 85 DCI Chip Tuning Video

mrb arkadaşlar öncelikle bende bir duster (4*4) kullanıcısıyım aracımı alalı 1 ay kadar oldu herşey çok iyi şimdilik sadece aracın ilk üç vitesi çok yavaş ışıklardan ilk kalkışta beni çok rahatsız ediyor bu durumu düzeltmek için araca chip atılsa düzelirmi? yardımcı olursanız sevinirim saygılar

Etiketler

mesele tamamı ile 1.vitesin kısa olmasından kaynaklı. aracınızda yük yok ve yokuşta değilseniz 2. vitesi kullanarak kalkın. 2.vitesten kalkışlarda her koşulda tam randıman almak içinse boxtuning öneririm en azından aracınızı değiştirmek istediğinizde yada cihazdan kurtulmak istediğinizde satarsınız boxtuning için ödediğiniz miktarın en az yarısı cebinize geri dönmüş olur

valla bilmiyorum hoca ne yapsak işte ben o ilk kalkışlara kafayı biraz taktım.ama onun dışında diyecek laf yok dün köye çıktım(of/trabzonluyum) ilk kez karla bir tanışsın istedim araç:smiley: paletli zincirli araçların hareket edemeği yerleri auto modda çıktım, işi biraz abartayım dedim 40cm lik 3-5 gün önce yağmış sert kara girdim rampa aşağı biraz tırstım açıkcası geri çıkmak istedim araçla ilk denemede kaldım,araçtan inip bir bakim dedim neden çıkamadım diye, kar ön ve arka tekerin arasında birikmiş resmen takoz görevi yapıyo biraz patinaj yapınca araç o bölgelerdeki kar cam gibi oldu ama biraz eşeleyince çok rahat geri geri kardan çıktım.

paletli zincirli falan biraz abartmayalım sonra Duster'da kontak çevirmemiş arkadaşlarca yanlış anlaşılıyo :smiley: ama duster'ı kullanmak zevklidir bunu sizde kullanarak farketmişsiniz. heleki ağır tip ekipmanlarla haşır neşir olduktan sonra duster'dan alınan keyif paha biçilmez. sizin oraları gezdim çok güzel yerler uzungöl'de kaldım Ayder'e çıktım Kavrun yaylalarına çıktım Sümela manastırını gezdim Hopa'ya kadar gittim geri döndüm Tirebolu'da konakladım gerçekten görülmesi gereken yerler. siz dediğim gibi boxtuning olayına el atın önereceğim marka chiptuning06 markasıdır 149ps güce çıkıyor araç buda 2. vitesi kalkışlarda kullanmak için fazlasıyla tatminkar hatta 4wd de kalkış gerçekleştirirseniz 8saniyenin altında 0-100 hızlanmasını gerçekleştirebilirsiniz.

valla başkaları ne söylerse söylesin ben onları bu saatten sonra duymam bile ben yaşadım gördüm:smiley: aracı almadanda atıp tutan çok kişi vardı o yüzden çok kararsız kalmıştım ama şimdi gülüyorum. neyse ben o chip tuning olayını biraz daha araştırayım kullananlardan, ilgi ve alakana çok teşekkür ettim görüşürüz yine

Bu sayfalarda- sitede reklamı yapılan RACE CHİP adlı malzeme var. Kullanan arkadaş var mı?. Fiyatı piyasaya göre çok uygun(425tl). Yakıt tasarrufu açısından kendisini en fazla iki yılda amorti ediyor. Benim kullanım tarz ve km. olarak.

Aracıma RACE CHİp taktım.(1.5 dci 110 hp 4x4) 179EURO olandan. Ayarlı gelenden performans artışı göremedim. Firmayı aradım 1er kademe yükseltin ayarını dedi ilgili şahıs Yükseltince biraz fark etti gibi. Fazla uzun süre test edemedim. aynı model ve araçta kullanan arkadaşlar varsa hangi ayarda kullandıklarını söylerlerse bende fazla uğraşmamış olurum.

Ynt: Duster 85 Dcı Chip Tuning Video

30bin kmyi aşkındır chiptuningli kullandıgım aracımı bugún diyalize bagladík ;D
Carbon clean islemi yapıldı. Kurumlara veda ettik.

Ekli dosyalar

• DSC_0379.jpg
    DSC_0379.jpg
    220.1 KB · Görüntüleme: 164

Yaklasik 2 yil 40 bin kmdir chiptuningli kullandigim aracimda , kullanici degisikligi sebebiyle orjinal yazilima döndum.
Ama arac 5000 kmdeki yazilimsiz haline gore daha atak. Motor iyi açılmıs herhalde :smiley:

youngsun' Alıntı:
Arkadaşlar PSchiptuning Pendik Kaner Otoda yaptırdığım chiptuning sonrası denemelerim devam ediyo. Şu an 0-100 10,5 sn civarında. Zaten ara hzılanmalar vs. çok iyileşti. Düşünen arkadaşlara tavsiye ederim.

http://www.youtube.com/watch?v=4icKpbluiFY

Ben de chip tuning yaptırmak istiyorum. Ancak bazı endişelerim olmakla birlikte bunu büyük ölçüde giderdim. Kaner beyle ve yazılımı yapan Barbaros beyle görüştüm. Onlara uzun süre kullanan kişilerin şikayetleri olup olmadığını sordum. Büyük ölçüde de ikna oldum. Yine de tam olarak ikna olmak için, uzun süre önce chip taktırnmış sizin gibi bir kişinin görüşlerinize ihtiyacım var. Chip yaptıralı 2 yıldan fazla bir zaman olmuş. Beni asıl ilgilendiren de bu. "uzun vadedeki sonuçları" bu anlamda bir şikayetiniz oldu mu? Motorda, turboda, enjektörde bir sorun aşınma, yıpranma, beygir kaybı vs. gibi. 2 yıl sonra hala memnunmusunuz. Kısa bir değerlendirme yaparsanız çok makbule geçecek. Şimdiden teşekkürler.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,644
Kayıtlı Üye Sayımız
170,402
Kaydolan Son Üyemiz
x_ml

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR