Duster Pioneer Direksiyon Kumanda Aktif

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan youngsun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 37
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 34,001
Ynt: Duster Pioneer Direksiyon Kumanda Aktif

Eger twitere bassı ayri almicaksaniz 2-3 yollu hoparlorlrrde cok.kaliteli almaniza gerek yok. Cunku teyp 4x15. Oto aksesuarcilarda Sunny ve muadilinde dusuk fiyatli 3 yollu hoparlorler var. Isinizi gorur.

Etiketler

Ben 13 cm pioneer aldım memnun kalmadım önceki aracimda tesisat vardi simdi benim dustere kapılara focal mid tiz pioneer teyp audioson 5 kanal anfi jbl 1000 lik bas koydum mükemmel oldu yakinda resimleri koyarım teybi degiştirmeyeceksen bosuna masraf yapma

z coaxsiol tizleri üzerinde olan model
3 yollu kenwood var 35 rms
2 yollu hertz 50 rms
2 yollu jbl. 35 rms
Orta kalite yeter bana amfi şuanda koymayı düşünmüyorum x traları çok

Onlarda olur fakat pahalı kolon almana gerek yok zaten kendi cihazından besliyecen o zaman pioneer in tsc 1300 serileri var onlardan al aynı işi görür tizli olan serileri 70 /80 civarında hem ekonomik hemde kaliteli

engin beyin numarasını alabilirmiyim aparatım geldi taktırdım herşey sorunsuz ancak adama para gönderecem numarasını kaybettim yardımcı olursanız sevnrim

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,645
Kayıtlı Üye Sayımız
170,343
Kaydolan Son Üyemiz
x_ml

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR