benzinde de yapıyor rolentide yada boşta gaz vermede yapmıyor vitese alıp hızlanırken 1500 2000 devir arası hızını bulana kadar yapıyorLPG varsa benzinde test etmeli
Boğaz kelebeği
Sensörü
Vb sebeplerden olabilir.
Rica ederim.teşekkürler niva61 aydınlattın yeni yağ değiştirdim usta hem orğinal koymadı hemde filtre değiştirmedi peki bundan sonra orginal yağ ve filtre ile bakım yapılsa normal duruma dönme ihtimali varmı böyle kullanılsa arızanın ilerleme durumu varmı
yok atf degildi üzerinde cvt fluid yazıyordu ama markasını hatırlamıyorum Birde biliyorsan yazarmısın filtreler nasıl değişiyor alt kapak sökülünce görünüyor diyorlar kolaymı ..birde internette bulamadım varmıRica ederim.
Bence biran önce orjinal yağ ve bir küçük birde büyük filtresini değiştirin. Mutlaka faydası oluyor. Ancak tam bir iyileşme beklentiniz olmasın. Inşallah faydası olur.
Şu andaki yağı büyük ihtimalle atf dir. Bu yağ kalın oluyor ve ilk olarak selenoid valfine zarar veriyor.
honda hrv devir dalgalanması kesinlikle sanzıman beyin arzasıdır orjinal yag değişimi fitre değişimi gibi işlerle boşuna vakit ve para kaybetmeyin derim bunu 1300 tl ye yapan usta ankarada mevcut sehir dişi olursada söktürüp kargolayıp yolluyorsunuz yapılıp size gönderiliyor ararsanız detaylı bilgi verebilirim 05387360004Merhaba Arkadaşlar,
2006 Model Hrv araç satın aldım araç çok diri ve güzel 175.000 KM de tek sorunu sizin de burda yazdığınız gibi devir saati 2 bin ile 3 bin arasında dalgalanması... Bana kelebek boğazını temizletmemi söylediler temizleme yapıldı ama bir faydası olmadı.usta bir de şanjıman yağı eklemiş büyük ihtimal hem içindeki hemde eklenen orjinal yağ değil. sizden ricam bu sorunu kasıl keseriz. Eğer orjinal yağ koyulacak ise ve filitreleri değişecek ise bana yardımcı olmanız. CVT şansıman yağı nerden alabiliriz. bugün internette bakıyorum. 282 TL 4 lt si orjinal ise 400 TL... AYrıca bu araç benden önce tahminin hiç şanjıman filitresi değiştirmedi bunları nerden alırım ve hangi üründür çoğu parçacı bilmiyor desktelerinizi rica edeceğim.
iyi Günler.
pardon fiyatını yanlış yazmışım tamir ücreti 1300 tl dir garantili tamir yapıyor şehit dişi olursada sokturup kargo ile yolluyorsunuz ustada yapıp size yolluyor orjinal yağ filtre değişiminden sonra düzelmez boyle diyenlere bence inanmayın her yolu denedim ben usta birinci sınıf anlamadığı iş yok ararsanız daha detaylı bilgi verebilirimhonda 2004 hrv aracım giderken özellikle yokuş çıkarken 2500 3500 devir arasında sürekli dalgalanıyordu araştırmalar sonucu arzanin kesin olarak şanzıman beyin arzasi olduğu anlaşıldı 8 tane şanzımanı gezdim tamiri yok diyorlardı yenisi 9 bin lira çıkması 3 bin civarı onada garanti vermiyolar hurdacılar zaten bulunmuyor da bulsamda güvenemiyorsun sonra bi tamirci buldum usta dediki arza kesin olarak sanziman beyni ve ben bunu 1700 tl ye tamir edebiliyorum dedi eğer arzan düzelmezse 1 kuruş ta para almiycam dedi bana 6 saat musade et dedi anlaştık şanzıman beynini soktu parçaladı ve tamiri yapıp teslim etti sonuç mükemmel önce test ettim sonra parasını verdim aylardır hiç bir sorun yok hrv konusunda bütün arzalariniz hakkında bilgi verebilirim 5387360004
aynı sıkıntı bendede vardı 8 sanzımancı yapılmaz dedi yağ değiştirdim düzelmedi en son bi tamirci buldum sağolsun garantili bir şekilde yaptı teslim etti 1300 tl de işçilik aldı helal olsun bilgi isteyen olursa arayabilir yardımcı olurum 05387360004benzinde de yapıyor rolentide yada boşta gaz vermede yapmıyor vitese alıp hızlanırken 1500 2000 devir arası hızını bulana kadar yapıyor