Merhaba,
İlahi çok güldüm,hem kamp macerasına hem de Ayı ile diyaloğa...Çok yaşayın.
Ayı korkusu bende de var. Youtube den sürekli ayı saldırısı videoları izliyorum artık Hobi oldu.
Doğa yürüyüşünde taze ayı pisliği bulduğumda çok sevinmiştim.
)))))
Ama bir türlü zatıalileri ile karşılaşamadık.Karşılaşınca ne yaparım bilemiyorum.
Ben de ilk kamp deneyimimi Sapanca Soğucak yaylası nda yapmıştım ve Haziran olmasına rağmen donmuştum.
Yine bir yaz da Bolu Aladağlarda yaptım.Yine soğuktu...Gece sabaha karşı benim de tuvaletim geldi (sinir olurum buna) üşümenin doğal sonucu, uyandım ,dışarıdan bir horultu geliyor,yanımda hanımla bizim kız var ve çadırdayız fakat kamp alanı çok kalabalık...bir sürü çadır,jip vs var. Dedim ayı değildir ,sonra bir süre sesi dinledim "ulan kesin Ayı geldi dedim" yandık ki ne yandık.İyice ayılıp da sesi iyice dinleyince yandaki çadırdaki vatandaşın horlaması olduğunu anladım.Ne horluyor arkadaş anlatamam.
Kesin ayı o sesi duymuş ve o gürültüden korkup gelmemiştir...
Geçenlerde benim arkadaş da iki kişi kış kampına gittiler ve süpriz Koca oğlan çadırın dibinde.
Allah tan bunlarda tabanca vardı havaya bir iki el sıkınca kaçmış,sabah yine gelmiş ama bu sefer daha yakına...
sağlam korkmuşlardı.Hayvan aç,her yer kar, bizimkiler tavuk mangal yapmışlar,bütün ormanı sarmıştır mis gibi koku.
Ayı ne yapsın...
Sevgiyle kalın...