ince999
Her ne yaşarsan yaşa,sonunda keyfini çıkar
Güvenilir değil.Bu ilan hakkında fikriniz nedir?
2007 MODEL COK TEMIZ IHTIYACTAN SATILIK Türkiye'nin en büyük ilan sitesi sahibinden.com'da - 258284170
Güvenilir değil.Bu ilan hakkında fikriniz nedir?
2007 MODEL COK TEMIZ IHTIYACTAN SATILIK Türkiye'nin en büyük ilan sitesi sahibinden.com'da - 258284170
Hüseyin Bey merhaba.
Arkadaşımız ( ! ) şu günlerde yine faaliyette.
2 gün önce Kütahya Tavşanlı da idi.
Bugün Adana da.
Çok geziyor(!)..Ee kolay değil para kazanmak..
Karavan da kimbilir hangi Avrupa ülkesinde...
2001 MODEL HOBBY ÇEKME KARAVAN Türkiye'nin en büyük ilan sitesi sahibinden.com'da - 273416780
arkadaslar sımdı bu ılan baska kullanıcı adıyla acılmıs nasıl olcakMerhaba tekrardan dün gece yaptığım şikayet sonrası ilan sadece 1 gün kalmış olup iptal edilmiştir.
arkadaslar sımdı bu ılan baska kullanıcı adıyla acılmıs nasıl olcakMerhaba Öncelikle ilk mesajım 1 haftadır takip etmekteyim forumu bu ilanın orjinali bu attığım sitede var. Bende mesaj attım çok şaşırdım fiyatı görüp almaya heveslencektim ki şu aralar çok araştırdığımdan foto bana tanıdık geldi sonuç ortada.
Rusya'dan HOBBY 400 çekme karavan, satış, satın al, fiyat, VR9622
Bu ilan günü birlik üye olup, ilan yayınlamış bir insan değil.
Siteye 2008 den beri üye.
Ayrıca karavanda ve çeken araç üzerinde İstanbul plakası var, yani yabancı siteden alınma resimler yok.
Son olarak da önceki dolandırıcının ilanı ile bu ilanın alakasını nasıl kurdunuz, ilgisi yok.
Siz konuyu karıştırmışsınız.
Bu arkadaş faaliyeti olan bir arkadaş.
Dolandırıcılıkla alakası yok.
Dostum dediğin karavan 10.900 € dur.... + kdv dir.. kdv si 1962 € dur ..toplam 12.862 € dur.....TL olarak ise.... 12.862 € x 3,3 TL : 42.444 TL yapar.............. YANİ ÖYLE 30 BİNE SIFIR KARAVAN VERMİYORLAR MALESEF...Fiyat yine yüksek Murat beyin de dediği gibi 10900 euroya adria daha mantıklı 15 yaşında bir karavan 21 bin tl 0 adria 30 bin tl bizim ülkemizde karavan fiyatları böyle oldukça alıcı bulmak o kadar zorlaşır. Yinede herkes kendi ürününe istediği fiyatı belirler , bu benim fikrim Saygılarımla..