J
JUNİOR
Ziyaretçi
Ynt: Karlı Zeminlerde Fren Rekorunu Kırmışım
TAKİPÇİSİ OLUN LÜTFEN SELAMLAR
arkadaşım büyük geçmiş olsun sen bu durumun tek örnegisin ALMANYADA GERİ ÇAGRILAN DUSTERLER BAŞLIGINI MUTLAKA TAKİP ET VE BAŞINA GELEN BU DURUMU DACİAYA MAİL AT .BEN SENİ BU KONUYA ÖRNEK OLARAK DACİAYA BİLDİRDİM VE KONU RENO MAİSTE İNCELEMEDE.vetaytek' Alıntı:cuma akşamı kayseriye arabanın 30,000 bakımına gitmiştim.Akşam yozgata geri dönerken -15 de badallı bir yola girdik biraz hızlıydım birden fren boşaldı.allahtan düz yoldaydım gece geri kayseriye döndüm el freniyle.sabah ilk işim servise gitmek oldu varır varmaz kopardım yaygarayı servise geldik canımızdan oluyorduk v.s. hemen arabayı kaldırdılar abi sen bu arabayla nerelere gidiyon gelde bir bak altına dedi bir baktım arabanın altında ne kadar boşluk varsa kar ve buzla dolmuş fren rekoru ve etrafındaki kablolar buz kalıbının içindeydi.Meğer buz kalıbınn ağırlığı soğuk ve badal birleşimi rekorun fren merkezine gireceği yerden koparmış.yedek parçayı bulamadılar sanayiye gönderip rekorcularda parçayı yaptırdılar.sorunu hallettiler servisle alakası yoktu ama yinede ücret almadılar.buda bir unutulmaz iki gün yaşattı...paylaşasım geldi...
TAKİPÇİSİ OLUN LÜTFEN SELAMLAR