Kendi Port Bagajımı Yaptım (OPEL FRONTERA)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan c@n Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 28
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,253
Ynt: Kendi Port Bagajımı Yaptım (OPEL FRONTERA)

ed içinin boş olmasının sebebi klorr0201 .klorr0202 .klorr0203 uygulamasının devamı oldugu içindi aslında ben teşekkürederim elinize sağlık

Etiketler

klorr' Alıntı:
ed içinin boş olmasının sebebi klorr0201 .klorr0202 .klorr0203 uygulamasının devamı oldugu içindi aslında ben teşekkürederim elinize sağlık

bakalım sen kendi aracına nasıl bişey hazırlıcaksın merak ediyorum gerçekten çok ama çok şık bir port bagaj olucağını hayal edebiliyorum

klorr' Alıntı:
oo abi hiç sorma hiç hazırladım bile resimleri ufak tefek detayları kaldı :D ama araba yok piyasada tabi :D

port bagaj hazır olsunda araba bulmak muhim değil zaten prot bagaj 1 lada nivanın 5 te 1 i fiatına satılıyor bir şnorkel zj kasanın 10 da bir fiatına satılan şu güzel memleketimizde ilk önce aksesuarlarını almalısın sonra arabayı almak kolay

GezenGen' Alıntı:
Güle güle kullanın, kaça mal oldu acaba?

kendim yaptığım icin herhangi bir işcilik vs ödemedim ama normalde maliyeti 80 tl profilleri tutuyor yani 3 tane x 6 metrelik ici dolu profil ben hurda profil aldım denk geldiği icin öyle aldım 1kg astar (otomobil korozyon koruyucu astar) 25 tl 750 grmı gidiyor 1 kg debeer hollanda malı 1 ci sınıf mat siyah boya 20 tl toplam 80 tl 10 adet 131 sis farına verdim oerlikon marka 30 -35 adet kaynak ucu (elektrot) gidiyor 10 tl tutuyor başka bişi yok normalde bu port bagaj aynı ölcülerde piyasada yaptırmak istediğimde 500 civarı fiatlar söylendi port bagaj yapan yerlerde

Ama herhangi bir demircide yaptırıp işcilik ödeseydim 270 280 liralık bir fiata dışarda da yaptırabilirdim die düşünüyorum mantıklı bir fiat olurdu tabiki sisler haric şekildeki fiatı

Gayet uygun olmuş. Önüne Thule'deki gibi rüzgar direncini azaltacak birşey yapılabilir belki pleksiglastan(?). Güle güle kullanın tekrar :smiley:

c@n' Alıntı:
port bagaj hazır olsunda araba bulmak muhim değil zaten prot bagaj 1 lada nivanın 5 te 1 i fiatına satılıyor bir şnorkel zj kasanın 10 da bir fiatına satılan şu güzel memleketimizde ilk önce aksesuarlarını almalısın sonra arabayı almak kolay

harikasın usta yaa :D ben yapıyım ozman :D yarın :D hehehe

GezenGen' Alıntı:
Gayet uygun olmuş. Önüne Thule'deki gibi rüzgar direncini azaltacak birşey yapılabilir belki pleksiglastan(?). Güle güle kullanın tekrar :smiley:

birinci sayfada da yazdm yeri hazır ama pleksiye 150 lira civarı paralar istiyorlar hayatta vermem o paraları bir siperliğe teşekür ederim

klorr' Alıntı:
harikasın usta yaa :D ben yapıyım ozman :D yarın :D hehehe

şaka bir yanada ramazan cidden öyle yani port bagaj tampon snorkel aldınmı zj kasanın 15 bin tl ye aldıysan 5 bin tl masraf etmiş oluyorsun aşağı yukarı yukseltme kiti haric birde yukseltme kiti 2 bin tl de ona verdinmi 7 bin tl mal oluyor birde insa turbo lastik alsan 1.600 tl de oo tutuyor aracı aldın 15 bine masraf ettin 9 bin tl yakın para hala eksik hala eksik malzemeler var sis farları hi-jack ,u kilit strap derken 10.bin tl gidiyor

eline saglik cok guzel olmus ve insan kendisi yapinca baska guzel gelir kendine ;) gule gule kullan dostum

kakyol' Alıntı:
eline saglik cok guzel olmus ve insan kendisi yapinca baska guzel gelir kendine ;) gule gule kullan dostum

saol kanka yaa vallaha güzel oldu bakınca bunu ben yaptım yaa diyor ve kendim ile gurur duyuyorum yaaa

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,645
Kayıtlı Üye Sayımız
170,343
Kaydolan Son Üyemiz
x_ml

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR