Kiralık Çadır..!!!..acil Yardım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ogulcankocal Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 9
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 18,108

ogulcankocal

Yeni Üye
merhabalar hafta sonu yedigöllere gidicez ama son anda olan aksilikler nedenyle çadır eksiğimiz var acaba ankara da veya boluda çadır kiralayabilceğimiz bir yer varmı çadır faln kiralayan varmı acaba bilen varsa yardımcı olabilir mi ???*

Etiketler
Ynt: Kiralık Çadır..!!!..acil Yardım

Bilkentin içindeki real de 39 tl ye dört kişilik çadır görmüştüm. Kiralamaya değmeyecek bir rakam. Kışın kullanılmaz ama bu havada problem olacağını zannetmiyorum.

Merhaba, çadır kiralama duymadım, Ankara'da da yaşamıyorum malesef fakat ucuz ve acil çadırlar için Migros,
Carrefour, Real ve Koçtaş'ın kamp malzemeleri bölümünde aradığınızı bulabilirsiniz.
Aynı şekilde uyku tulumları, mat ve termoslarıda...

http://bit.ly/ZoGNbu
Yalnız içinde pişme olasılığınız yüksek sıcak bir ayda kullanıldığında.

tommycan' Alıntı:
Sauna etkili sauna çadırı diyorsun ................ ;D

Evet Kadir abi. Hele temmuz-ağustos ayında, öğle sıcağında terleten eşofman takımıyla birlikte içine
girip 2 saat su içmeden durabilene plaket verip kurdela kesiyorlar ;D

ogulcankocal' Alıntı:
merhabalar hafta sonu yedigöllere gidicez ama son anda olan aksilikler nedenyle çadır eksiğimiz var acaba ankara da veya boluda çadır kiralayabilceğimiz bir yer varmı çadır faln kiralayan varmı acaba bilen varsa yardımcı olabilir mi ???*

Oğulcan kiralık çadır aramak için yanlış sitedesin aşağıdaki link'e bakmanı öneririm.

http://www.kiralikcad.com/2.el

Hasan
açılmayan link vermişsin.......:smiley:
Yani kiralık çadırdan kampçıya fayda gelmez, ya da kiralık çadır arayan bizden değildir mi demek istiyorsun...:smiley:

tommycan' Alıntı:
Hasan
açılmayan link vermişsin.......:smiley:
Yani kiralık çadırdan kampçıya fayda gelmez, ya da kiralık çadır arayan bizden değildir mi demek istiyorsun...:smiley:

Link bozulmuş arkadaşlar............ :'( Çakallll
;D ;D Bu 7 göllerde sazan balık sezonu açıldımı.. ;) Tutanlar varmıdır acaba ?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,645
Kayıtlı Üye Sayımız
170,402
Kaydolan Son Üyemiz
x_ml

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR