ozgurozcan17
KEPO
Rolanti selenoidi olması lazım arabada kelebeğin orlarda ondan apıor olmalı sorunu bi gözden geçirtmenizi tavsiye ederim.Yüksek çalışıp düşüp stop ediyor gaz vermezsem
Rolanti selenoidi olması lazım arabada kelebeğin orlarda ondan apıor olmalı sorunu bi gözden geçirtmenizi tavsiye ederim.Yüksek çalışıp düşüp stop ediyor gaz vermezsem
Evet yapıyor ilk calistiriyorum stop etmesin diye bi dk gaz veriyorum sonra hemen vitesi atıp çıkıyorum ışıklara gidip durunca da 1000 devirde duruyorBir soruda ben sorayım izninizle.
Rolenti dalgalanma yapıyor mu. Yani 1500- 2000 devirlere çıkıp tekrar normale dönüyor mu.
Rolanti selenoidi olması lazım arabada kelebeğin orlarda ondan apıor olmalı sorunu bi gözden
geçirtmenizi tavsiye ederim.
Değişmesi mi lazım yoksa ayar mi yapmam lazım
Yapabilirseniz manifolda su dökerek kaçak varmı yokmu anlarsınız manifolda dışarıdan su dökerseniz hava alan biyer varsa suyu görünce araba sapitir gibi yapar o zaman anlarsınız doktugunüz yerde sorun varKelebek temizlendi ama sensöre girmedik.sensör ve manifolda da baktirayim bir.Dediğiniz gibi çok lanet sinir bozucu.
Arkadaşlar şimdi 95 zj de şu sorun var. Marşa basınca hemen almıyor.
Buji buji kablosu değişti.M
M
Benzin pompası değişti.
Ama hala sabah marşa basınca tek seferde almıyor.Ve çok uzatıyor.Ayrıca aldıktan sonra gün içinde çalıştırmak istersem de tekrar hafif gazla alıyor.
Sorun nedir sizce?
Arkadaşlar şimdi 95 zj de şu sorun var. Marşa basınca hemen almıyor.
Buji buji kablosu değişti.
Benzin pompası değişti.
Ama hala sabah marşa basınca tek seferde almıyor.Ve çok uzatıyor.Ayrıca aldıktan sonra gün içinde çalıştırmak istersem de tekrar hafif gazla alıyor.
Sorun neDİR
jikle çalışmıypr. Başka nedeni yok, boşuna masraf yapmayın.
Yavuz UYAN