Kullandığınız bisiklet modelleri , Artıları , Eksileri ...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan osman_vip90 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 25
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 12,500

Etiketler
Ynt: Kullandığınız bisiklet modelleri , Artıları , Eksileri ...

selam dün carraro 812 aldık gelirken biraz biraz kullandım :smiley: gayet iyi

Kadro
ALÜMİNYUM 1.1/8" YARI-ENTEGRE MAŞA YATAĞI

Maşa
SUNTOUR 26" XCM DİSK BEYAZ 100mm GİDONDAN KİLİTLİ

Sele
SELLE ROYAL SETA

Vites
SHIMANO ALIVIO / ACERA 27 VİTES

Fren
SHIMANO HİDROLİK DİSK BL-M445 SM-RT53 160mm MERKEZİ KİLİT

Lastik
26X1.95 53-559 SİYAH

Jant
26/559X19 FREEWAY ÇİFT KAT ALÜMİNYUM SİYAH 32H

arkadaşlar ben ghost cross1300 kullanıyorum..hem yol hemde dağ bisikleti ayarında..lastikleri dağ bisikletine göre ince o nedenle asfaltta nerdeyse yol bisikleti performasında ayrıca kodro yapısı ve vites sistemide mükemmel. tam bir senedir bütün markalara baktım fiyat ve performans açısından en iyisi ghost. ghost un gidğer modellerine internet sitesindende bakabilirsiniz.

Scott aspect 45 kullanıyorum ve sanırım o beni bırakmadan ben onu bırakmayacağım

scott.jpg

scott1.jpg

scott2.jpg

MERHABA ARKADAŞLAR
kullandığım bisiklet SALCANO NG 650 26 inç alüminyum kadro 21 vites full shimano fren vites takımı
çok güzel bir bisiklet sepet ve arka bagaj sorunsuz takılabiliyor başlangıç için güzel bir bisiklet
şuan birde heybe yapmayı düşünüyorum bisikletli kamplar için bakalım hayırlısı.

Yaklaşık 1 senedir Specialized Sirrus Sport modelini kullanıyorum. (2011 serisi) mat siyah rengi ve kadrosundaki eğimli tasarıma ilk görüşte vurulmuştum.

Bakırköy'deki Aktif Pedal'dan almıştım. tüm özellikleri şurda: http://www.jacksbikes.com/contents/en-us/d1781_Specialized_Sirrus_Sport_2011.html

çok ama çok memnunum bisikletimden. hızlanması, yol tutuşu, hafifliği... Tek problemimiz ince tekerleri idi ki ondan da memnundum ama malesef Florya-Yeşilyurt arası sahil yolunda inanılması güç bir diken problemi var. Teker patlatmaktan bıktım artık ve gidip aktif pedaldan crossroads lastik (dişli ama yol bisikleti lastiği yine - http://www.aktifpedal.com/bisiklet-ekipman/bisiklet-dis-lastik/bisiklet-700c-dis-lastik/crossroads-lastik-28#.UHbu_2_Mh6I ) ve joe's kendinden sıvılı iç lastikler taktırdım. hızdan kaybım oldu ve yaklaşık 1 kilo eklendi bisiklete ama artık patlama derdim yok ve bisikletimi daha da çok sevmeye başladım.

ortağım da specialized marka crosstrail model aldı yeni. o da çok memnun. bu markayı tavsiye ediyorum ama orta seviye bir kullaıcı olarak diğer marka-modellerle kıyaslamadan bu tavsiyenin çok ta rasyonel olmadığının farkındayım. bakırköy mağazasını gerçekten çok yardımcı oluyor satın alırken de satış sonrası süreçlerde de.

specialized_sirrus_sport_2011_black.jpg

Peugeot Mosrique

Ben herşeyinden fazlasıyla memnunum.

Ynt: Kullandığınız Bisiklet Modelleri , Artıları , Eksileri ...

kadro: GT Sanction 1.0
arka suspansiyon: Fox Float RL
on suspansiyon(masa): 2010 Marzocchi 66 RC3 QR 20mm
Aynakol: Zee pedal kollari + Wolf Tooth Component 30t disli (tek aynakol)
Ruble: XT M771 11-36t arka vites kaseti (cassette)
arka attirici: Shimano Zee Shadow Plus RD-M640 10 vites
vites kolu: Saint M820 10 vites
Frenler : Disk fren Shimano XT BR-M785-B Ice-Tec, 185mm arka ve 203mm on diskler
pedal: Crank Brothers Mallet 1
Jantlar: DTSwiss E 530 Enduro, ve DTSwiss jant telleri ve basliklar
On ve arka gobekler (hubs): Hope Pro Evo 2 (arka 135x12mm ve on 110 x 20mm)
Sele: WTB Rocket
Sele Borusu: KS Lev 125mm
Tekerler: Schwalbe Fat Albert 26x2.4
Gidon: Easton monkeybar riser ve Thomson Elite 70mm boyun (stem)
ODI Ruffian elcikler

IMG_3067.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,645
Kayıtlı Üye Sayımız
170,343
Kaydolan Son Üyemiz
x_ml

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR