Merhaba herkese, ezelden beri defender hayranlığı mevcut fakat son 3 aydır ciddi ciddi araştırmaya başladım.
90 station wagon modelinden istiyorum. Amacım şehir içinde daha yoğun ama arazi maceralarına girişmek istiyorum. Malum siteye baktığımda 40a da var 200e de.
Sizler daha hakim olduğunuzdan burada yıl olarak xxxx yılından yuksek bakmalısın diyebileceğiniz bir ayrım var mıdır, ya da yılın ne kadar önemlidir?
Motor için çok fazla konu var puması, 300, turbosu, benzinliyi dizele çevirmesi vs.
120K TL'ye 1990 model almak mı yoksa yoksa 40K TL'ye 1970 e alıp istediğin gibi boyatıp, motorunu değiştirip şekillendirip binmek mi mantıklı?
Yorumlarınız benim için çok değerli olacak, saygılar.
slm;Merhaba, defendercıların kendi arasında bir whatsapp grubu var mı ? Beni de aranıza alır mısınız
Maalesef bende bu duruma düştüm o yıllarda ki fiyatı mumla arar oldum. Yani anlayacağınız halen bir defender sahibi olamadım. Malum site ve Facebook gruplarında da bakmadığım ilan kalmadı. her gün mutlaka girip yeni ilanları, güncellenenleri kontrol ediyorum. Aşkım platonik olarak devam eriyor.Video: https://www.youtube.com/watch?v=_BVJA8jvMjk
piyasayı yakalayamayan adam tam ibretlik defenderlik
Rica etsem, benide bu whatsapp grubuna alır mısınız? Hem araçları görmek hem de keyifli vakit geçirmek için iyi olacağını düşünüyorumslm;
evet Türkiye genelinde bi kaç grup var
Defender aldınız mı?
Hani şarkısı da var seni uzaktan sevmek aşkların en güzeli aynen bu şekilde defender sevdası ruh ve beden sağlığı için uzaktan sevmek sevginin en güzeli kardeşim merak etme çok bir şey kaybetmedin japona geçtim artık keyfi ustalar değil ben sürüyorum hemde canım nereye isterse oraya....Maalesef bende bu duruma düştüm o yıllarda ki fiyatı mumla arar oldum. Yani anlayacağınız halen bir defender sahibi olamadım. Malum site ve Facebook gruplarında da bakmadığım ilan kalmadı. her gün mutlaka girip yeni ilanları, güncellenenleri kontrol ediyorum. Aşkım platonik olarak devam eriyor.
üzgünüm ama defender sahibi olmadığınız için kabul edeceklerini sanmam.Rica etsem, benide bu whatsapp grubuna alır mısınız? Hem araçları görmek hem de keyifli vakit geçirmek için iyi olacağını düşünüyorum
siz bence kötü bir deneyim yaşamışsınız. o yüzden defender i genelleyerek yorum yapmak yanlış diye düşünüyorum. bu arada hayırlı olsun iyi ki japon a geçmişsiniz.Hani şarkısı da var seni uzaktan sevmek aşkların en güzeli aynen bu şekilde defender sevdası ruh ve beden sağlığı için uzaktan sevmek sevginin en güzeli kardeşim merak etme çok bir şey kaybetmedin japona geçtim artık keyfi ustalar değil ben sürüyorum hemde canım nereye isterse oraya....
iyi dileklerin için teşekkür ederim .20 lık diş gibi orada olduğunu bilirsiniz ama bir işe yaramaz çürüyordur ama çektirmek istemessin ama işte o sizin dişiniz yıllardır sizinle beraber çektirince yeri boşalıyor ama artık ağrımıyor yerine implat yapıyorsun oh yine tepe tepe kullan yeteri kadar iyi kötü deneyim yaşadım ve bu deneyimlerim tecrübeye dönüştü land rover ve defender ,series ,dıscorevey land ile olan hikayelerimi forumdan bakabilirsiniz hepsi kayıtlı .Geçinmenin bile zorlaştığı şu zamanlarda kurum çıkması defendere o paralara satın almak faztazi değilde nedir başka bir paralel evrende yaşamak gibi sevgiler saygılar.siz bence kötü bir deneyim yaşamışsınız. o yüzden defender i genelleyerek yorum yapmak yanlış diye düşünüyorum. bu arada hayırlı olsun iyi ki japon a geçmişsiniz.
Selamlar bu gruplara eklenmek isterim yararlı olabilecek yardımlar ve buluşmalar için.Defender aldınız mı?defenderim va
slm;
evet Türkiye genelinde bi kaç grup var
Defender aldınız mı?