Mitsubishi L200 4X4 Çift Kabin Instyle AT

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan selimss34 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 33
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 19,362
Ynt: Mitsubishi L200 4X4 Çift Kabin Instyle AT

ortamın gergin olduğunu nerden çıkarttınız ki arkadaşlar.görünen köy kılavuz istemez ben fikrimi söyledim okadar ve herkesde fikrini söylemekde özgür değilmi sizce tabi başkasını kırmadan ve ben burda birini kırdığımı düşünmüyorum.tercih meselesi o kadar.ben sıfır transporter t5 aldım ve onla giridğim yerlere birçok suv girmemiştir buna emin olun.bu süreçte sadece üç kez battım o kadarcık ;D

Etiketler

mithat kardeş teşekürler iyi dileğin için ama eskidi beeee. yıllık 30 bin sadece gezmeye kullanıyorum iş için başka araç var.bu kafayla daha çok batarım ben merak etme sen.birde olurda yolda A/T takılmış lbir t5 görürsen bilki o benimdir bu gidişle arabayı değiştiremeyiz ama lastikleri neden olmasın ;D ;D ;D

ben sadece bu alanın bu tür reklamlar için uygun olmadığını düşünüyorum- araba satmak için açılmış olan bu başlığın yeri ilan panasu olmalıdır- ben sadece bunları ifade etmeye çalışırken, arkadaşların araç kıyaslaması yapmaya çalışmalarına anlam veremedim-

Abi nedir bu L200'e atılan taşlar ??? Kendini fazlasıyla ispatlamış bir pick-up. Yeni modelde uzatılan kasanın nedeni yeni çıkartılan vergi düzenlemeleri ile ilgili. Tabii ki bu değişiklik arazi performansını etkiliyor ama Toyota Hilux'ın da yaklaşma/uzaklaşma açısı bundan daha mı iyi sanki?

Arazinin kralı olamayacağı kesin ama standart haliyle birçok standart arazi aracını arazide ve birçok otomobili ve arazi aracını asvaltta, Ülkemizde satılan tüm pickupları asvaltta ve güvenlikte geride bırakır.
Standart L200 ün geçtiği yerlerden standart cheeroke ve standart vitara geçemedi (Benzin deposu çok kötü konumlandırılmış), Lada geçemedi.
Ladanın geçebildiği yerdende L200 geçemedi, cüssesine bakarsanız bu çok normal.

Asvaltta sürekli 4x4 gidebilen başka pickup varmı? Vitara asvaltta sürekli 4x4 gidebiliyormu? Pekii asvaltta sürekli 4x4 seyretmenin ne kadar güvenli olduğunu biliyormusunuz?
L200 asvaltta 4x4 giderken yakıt tüketiminide çok fazla artırmadan bunu başarabiliyor. Pajero neyse yeniL200 odur. Küçümsemeyelim:smiley:)

Aşağıdaki videodaki L200 standart, bence çok iyi
http://www.youtube.com/watch?v=V-m0qZibuT8&feature=related

Reklamları izlediniz ;D

Arazinin Kralı kim?? (Paletliler hariç)
Unimogdan başkası varsa bilmek isterim:smiley:)) eminim vardır:smiley:)

dediğiniz diz boyu balçıklara aynı araçla girdik.aracın üzerindede orjinal asfalt lastikleri vardı araç ne kadar batıp zorlansada pajerodan alınan easy 4 select sistemi aracı her yerden geçiriyor.tabi aracı 10 15 yaşındaki vitaralarla range lerle karşılaştırıyosanız ayrı.0 araca o kadar para verdikten sonra kimse gidip 10 15 yaşındaki araç gibi kullanmaz tabikide.bu aracı alanların coğu aracı hem şehirde hem arazide diye alıyor.ve gördüğünüz araç orta sınıf dediğiniz çoğu aracı geride bırakıyor.yokuşu tırmanırken yeni mercedes bile gecemiyor bu aracı.suv denilen sportage ler rav4 ise yanaşamıyor.ayrıca aracı kullanan biri olarak bence aracı konforlu yapmışlar.arazidede bagaj bölümü 15 cm den etkilenmesi bence vergisinin kullananı etkilemesinden daha az oluyor.

2009 l200 4*4 aracım var 2 senedir çok memnunum, daha önce sırası ile lada niva ,99 v6 vitara ve td5 kullandım.niva beni çok tatmin etti çünki normal bir nivalıktan çıkmıştı okdar çok değişiklik yapmıştımki.td5 tatmin etmedi.vitara V6 dan çok memnun kalmadım.
Sonra artık bazıları için 2. el bir araç alıp sanayi sanyi dolaşmak insanı üzüyor.parayı basarsın alırsın aracını dodiği isterse 1000 tl olsun ne olacak .yani benim için sorun yok.l200 sahibi olan pek çok insan içinde sorun olacağını sanmıyorum.2 3 yaşındaki hangi ithal aracın parçası ucuz.1999 model renault flash'ın tamponuda 1200t.
Bu araç kasası ile 1 tona yakın yük taşıyıp aynı zamanda o yükle zorlu arazi koşullarında gitmenin zevkini kimse bilemez.
Herkes için aracı özeldir.Çünki herkes zorla kazandığı para ile birikimi ile alıyor o yüzden göz nuru oluyor.
Bende sitede böyle bir reklamın yapılması doğru bulmuyorum.ancak şu da doğru değil bu yanlış yapılmış reklam üzerinden anlamsız eleştiriler.
Sonra adam arazi kaplanı aslanı demiş bu seni neden rahatsız ediyor.Vitarada ve diğerleride pars olsun leopar olsun.Yani neden hep bir aracın diğer araca üstünlüğü söz konusu oluyor.

Bu tip araçları alırken özellikle markanın ve modelin dünya çapındaki motorsporlarındaki yeri çok önemli bir noktadır. Bunun bence başlıca iki avantajı vardır;

1- Bu tip yarışların bazılarında araçların seri üretim halinde gelen belirli parçaları vs. kullanılmak zorundadır, örneğin grup N.
2- Bu yarışlarda sürekli kazanılan zaferlerde elde edilen bilgi birikimi ve teknolojiyi araçlar üzerinde kullanılanmaları.

Örnek: Toyota, Celica (Sahibi oldum ve hayatımda kullandığım en sağlam arabalardan birydi diyebilirim.)
Örnek: Ferrari, Sahibi olamadım çok üzgünüm :smiley: (Yol arabaların tamamının teknolojileri pistlerde edilen tecrübelerden geliyor.)
Örnek: Mitsubishi, (Sahibi oldum gördüm.) Sadece tek modelle temsil etmiyorlar sanırım (off-road) Dakar Rallisi + WRC

... gibi daha bir sürü örnek çeşitli motorsporlarıda eklenerek sıralanabilir üstünkörü olarak yazıverdim. Sonuç olarak L200' ün arkasında önemli düzeyde bir tecrübe, marka olarak sayısız şampiyonluklar vs. var. Kullanılan 4x4 sistem sınıfında rakipsiz oldğu gibi hiçte küçümsenemeyecek sayıdaki off-road (ortalarda 100binlerce euroya satılan jip tabir edilen araçlar) diye geçinen araçtan çok daha fazla olanak ve kabiliyet sunmaktadır. Bunların hepsinin dışında kullanması çok keyifli bir araç kanımca. Bu araçları eleştirirken lütfen bunları göz ardı etmeyelim, saygılar.

Arkadaşlar siz boşverin şu marka iyi, bu marka çok adha iy.En iyisi hangi araç biliyormusunuz yaşı maşı önemli değil borcu yokmu seni istediğin zaman istediğin yere taşıyabiliyormu bence dünyanın en iyi aracı o araçtır gerisi hikaye.Onlarca araç sahibi oldum 115 mercedes 500 sel'e kadar 10 taneden fazla mercedes 3-5 tane çeşitli ford, birkaç cins ww, renault 25 in en üst versiyonu ülkemizde çok az sayıda var.Şimdi 4X2 2009 rencer-hirider kullanıyorum.Hepsi güzelde bence en güzel olanı 1982 model 1.3 fort thanus idi.O dönem hem arabam iyi idi hem borcum yoktu hemde yetecek kadar param vardı.
İşte arkadaşlar borcun yok, yetecek kadar paran varsa hangi marka olursa olsun dünyanın en iyi arabası senin arabandır.
Kalın sağlıcakla.

lokosit' Alıntı:
Arazinin kralı olamayacağı kesin ama standart haliyle birçok standart arazi aracını arazide ve birçok otomobili ve arazi aracını asvaltta, Ülkemizde satılan tüm pickupları asvaltta ve güvenlikte geride bırakır.
Standart L200 ün geçtiği yerlerden standart cheeroke ve standart vitara geçemedi (Benzin deposu çok kötü konumlandırılmış), Lada geçemedi.
Ladanın geçebildiği yerdende L200 geçemedi, cüssesine bakarsanız bu çok normal.

Asvaltta sürekli 4x4 gidebilen başka pickup varmı? Vitara asvaltta sürekli 4x4 gidebiliyormu? Pekii asvaltta sürekli 4x4 seyretmenin ne kadar güvenli olduğunu biliyormusunuz?
L200 asvaltta 4x4 giderken yakıt tüketiminide çok fazla artırmadan bunu başarabiliyor. Pajero neyse yeniL200 odur. Küçümsemeyelim:smiley:)

Aşağıdaki videodaki L200 standart, bence çok iyi
http://www.youtube.com/watch?v=V-m0qZibuT8&feature=related

Reklamları izlediniz ;D

Arazinin Kralı kim?? (Paletliler hariç)
Unimogdan başkası varsa bilmek isterim:smiley:)) eminim vardır:smiley:)

asvaltta diğer pickuplar 4x4 gidemiyormu kesin.yoksa tavsiyemi edilmiyor.

lokosit' Alıntı:
Gitmesine gider ama aks kırabilir, anormal yakıt tüketimi olur, lastikler hemen biter.

ya bide 100 km ye kadar durdurmadan 4*2 den 4*4 e takabiliyorsun dersek ne olacak ? ;D

[table][tr][td]BOZO' Alıntı:
ya bide 100 km ye kadar durdurmadan 4*2 den 4*4 e takabiliyorsun dersek ne olacak ? ;D

Bence söyleme, maazallah Navaracılar, Amarokcular, Actyoncular falan denemeye kalkar ;D ;D [/td][/tr][/table]

lokosit' Alıntı:
[table][tr][td]BOZO' Alıntı:

Bence söyleme, maazallah Navaracılar, Amarokcular, Actyoncular falan denemeye kalkar ;D ;D [/td][/tr][/table]

harika cevap sağol ;D ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,645
Kayıtlı Üye Sayımız
170,333
Kaydolan Son Üyemiz
x_ml

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR