darktreys' Alıntı:Kürşat abi araç bildiğim kadarıyla antalyada (bilmiyorum emin değilim ) buralardan istanbula kadar sürerek götürecekten antalyaya gelince tanışmak isterim.
Tempus' Alıntı:Barbaros ile Erkan tanış yarından sonra Erkan'da orda
Sinbad' Alıntı:Yeni aracınız hayırlı olsun Kürşad Bey, kazasız belasız keyifli sürüşler diliyorum...
Ya Doğuş kardeşim mesajlarını okuyorum, karışmayacağım dedim ama olmuyor, bozulma ama nedir senin bu bilmemne yarıştırma huyun, forumda ki çoğu arkadaş araçlarıyla ülkenin etrafını dönerken senin belki de üç tekerlekli bisiklete biniyordun ki Bülent Abi çoğumuzdan büyük, iddialaşacaksan da bence sen kendine daha uygun bir rakip bul, rakip derken kendimi kastetmiyorum onu da belirteyim ;D
Sinbad' Alıntı:Artık bilmiyorum, biraz ciddi geldi bana Hem madem iddialısın bu kadar sizin orada etkinlikti geziydi epey bir düzenleniyor, yeni bir pistiniz de var, orada gösterirsin hünerlerini, bizde navaracı bir kardeşimizle gurur duyarız böylece
Dediğim gibi Doğuş, bozulmak yok, sen de bizim genç bir kardeşimizsin, bir de sarı mersedesle nasıl bir bağlantı kurdun anlayamadım, yanlış hatırlamıyorsam o filmde şöförlük anlamında tam bir faciaydı İlyas SALMAN
kürşat abinin yeni aracına binince o araç yanında kağnı filan kalır allah nazrdan saklasınTempus' Alıntı:sanmam