değerli arkadaşımÇok sevindirici bir haber ,aynı şekilde ben de satın alacak yeri bulamıyorum.
Ben idefix te gördüm ....
SM-E700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yaşamlarımız "Rüzgâr'ın hep söylediği gibi" bir yolda gitmek. Yollarımızın kesiştiği yerlerde ortak anılarımız da birikiyor işte bu resimdeki gibi.. Bu güzel resme bakmaya doyamadım, kim bilir neler konuşuyordunuz, güzel geçmiş günler, güzel anılar,, yollarınız güzellikleri devam etsin diliyorum..Teşekkürler sayın zilog...Ekli dosyayı görüntüle 6489
Nasıl edinebiliriz?
Sokak yayınları satış yapmıyor.
evet Rüzgâr'ın dediği gibi yaşam bir yolda gitmek ve anılarımızla zenginleşmek ... Yollarınız güzelliklerle dolsun, anılarınız biriksin, biliyorum ki insanın en büyük serveti anıları.. Yaşamak anılarımızla güzel oluyor ancak.. Sevgiyle biriktirilmiş anılarımızla..Yaşamlarımız "Rüzgâr'ın hep söylediği gibi" bir yolda gitmek. Yollarımızın kesiştiği yerlerde ortak anılarımız da birikiyor işte bu resimdeki gibi.. Bu güzel resme bakmaya doyamadım, kim bilir neler konuşuyordunuz, güzel geçmiş günler, güzel anılar,, yollarınız güzellikleri devam etsin diliyorum..
Birinci cildi alıp iştahla okudum. İkinci cildi bekliyorum. Selam ve sevgilerle.
16 Mayıs tarihinde Maltepe sahilinde buluşma gerçekleştirildi. Selma Abla'da kitaplarımızı imzaladı. Güzel bir gece oldu Selma Abla'ya ve katılanlara teşekkür ediyoruz.merhaba Arkadaşlar Biraz önce selma hn ile görüştük. Hüseyin bey in ilk kitabı " rüzgarın getirdiklerini" gezenbilir ailesi ile buluşturmak için maltepe de bir toplantı yapalım dedik. kendisinden imzalı olarak kitap temin etme şans'ımızda olacak. 16 mayıs pazartesi akşamı saat 20,00 buluşma zamanı ...görüşmek üzere
Buluşma koordinatı
Google Maps