(SATILDI)Satılık Land Rover Discovery I 1997 MANUEL

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Küçük Dede Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 37
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,782
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Etiketler

fastjunkie' Alıntı:
[SIZE=medium]Estafurullah,[/SIZE]

[SIZE=medium]performanslı motor olduğu için; 3.9 litre 8 silindir, bunların çok uzun ömürlüsü olmaz, bir düz dizel vb performansı beklenmez. yağı bakımı aksatılmazsa daha çok da yapar, genelde yağ değişim sürelerine uyulmazsa 200.000 de biter. 200binin altında bitenler genelde kullanıcı hatası, aracın susuz veya yağsız kalmasındandır. 200 000 km de bir arazi aracı motoru için kötü bir süre değil normal kullanıcı için 10 yıl, haftasonu kullanıcısı için 25 yıl anlamına gelir.1 - [/SIZE][SIZE=medium]2,5 arası benzinli & dizel vb motorlar tabiki daha fazla gider, güç yok sıkıştırma yok tırtır tırtır [/SIZE]
[SIZE=medium]ömür yetmez zaten motoru bitirmeye [/SIZE][SIZE=medium] ;D ;D [/SIZE]
[SIZE=medium]Nissanlara da bakarsanız 150, 160 binde motorlar bitiyor üstelik 2004-2005 model araçlar (özellikle skystar). [/SIZE][SIZE=medium]Yani her motorun bir ömrü vardır kendi kapasitesine, performansına ve kullanıcısına göre.. Bu araçlar da yüksek devirli atak performanslı araçlar bunların ömürleri de bu kadar. .[/SIZE]

340.000km de yd25tdi motoru devirmiştim ben ;D üfleme ve yağ kaçağı yoktu turbo ötüyordu... triger zinciri yolda çıkınca motor iflas etmişti.

polis_06' Alıntı:
güzel araca iyi bi sahip dilerim

Murat_38' Alıntı:
Maşallah aracınız çok güzelmiş inşallah gönlünüze göre bir satış olur

Teşekkür ederim.

darktreys' Alıntı:
340.000km de yd25tdi motoru devirmiştim ben ;D üfleme ve yağ kaçağı yoktu turbo ötüyordu... triger zinciri yolda çıkınca motor iflas etmişti.

Doğrudur geçmiş olsun :smiley:

80 lt lpg ile ortalama ne kadar yol yapıyorsunuz acaba? Teşekkürler hayırlı satışlar.

Nasilsin Onur cum simdi fiyat ne oldu aracda son durumlar nedir ?????

yeni projeler neler ??? azcik kopya versen ???:smiley::smiley::smiley::smiley::smiley:

bsayil' Alıntı:
Nasilsin Onur cum simdi fiyat ne oldu aracda son durumlar nedir ??? ??

yeni projeler neler ??? azcik kopya versen ??? :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley:

Sağol eniştem sen nasılsın ? Ne var ne yok Antalya'da ?
Son durum yok abicim kıymetini değerini bilecek, 20 yanak lastik & kırmızı jant takmayacak birine satılacak araç. ;D umarım camiadan olur.

okul bitiyor artık araca ihtiyacım olmayacak, iki tekere geçmeyi planlıyorum :smiley:

internet offroad una devam kardesim :smiley:

okul la birlikte offroad dami bitiyor ????

bsayil' Alıntı:
internet offroad una devam kardesim :smiley:

okul la birlikte offroad dami bitiyor ??? ?

Zaten tatlı su ofroytçusuyduk abi, bitiyor heralde. ;D
Yalnız ilerde imkanım olursa bi 2.5 pickup defender alıp toplamak üzere planlarım var ama ne zaman olur nasıl olur bilemiyorum :smiley:
şimdilik 2 tekerci günlerime geri dönmeyi planlıyorum ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,645
Kayıtlı Üye Sayımız
170,333
Kaydolan Son Üyemiz
x_ml

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri