cabironline
Ana Kamp
Ynt: Tekirdağ Yamaç Paraşüt'ü Şenlikleri
Tabi ben takipteyim zaten burdan duyurucam yeniden.
Tabi ben takipteyim zaten burdan duyurucam yeniden.
peyzajist' Alıntı:Bildiğim kadarıyla skydive eğitiminde belli bi aşamaya gelmiş,çok sayıda atlayış yapmış olmak gerekiyor kısacası skydiveda oldukça iyi olanlar wingsuit ile atlayış yapabiliyor.
Ayrıca yamaç eğitiminde kilo ile ilgili sorunu sadece malzeme ararken yaşıyor bayanlar.Ben çok sorun yaşamadım ama ev arkadaşım 52 kilo ve kanat alacağı zaman biraz zaman aldı uygun malzeme bulması.Çanta yani malzeme taşımak içinde biraz kondisyonlu olmak gerekiyor.Ama spor yapıyorsanırz bi sorun yaşamazsınız.
Yp eğitimini özel olarak veren kişilerde var kendinizi illa THK'da eğitim alacağım diye şartlandırmayın ben bu spora lisedeyken başlamak istedim ancak kontenjanlı kurslar çıkmayınca üniversitede özel olarak aldım eğitimi
Paraşüt kursuna bende katıldım oradaki yamaççıların aldığı eğitimide gördüm,benim fikrimi sorarsanız yaşadığınız yerde yamaçparaşütü eğitmeni varsa iyi bir şekilde araştırıp ondan eğitim alın
uvercinka' Alıntı:çok güzel ya bayıldım içim gitti harbiden .. ama merak ettiğim hiç tecrübesi olmayanlara yönelik bir hizmet var mı? yani kurs verilmesinin dışında uçmak isteyen adamı o gün uçuran türden.. ne şekilde oluyor bilgim yok ögrenebilirsem cok sevinirim ..
Merhaba fotoğraflarda gördüğünüz bölge bizim uçuş bölgemiz.Tekirdağ Uçmakderede yılın 12 ayı tandem uçuş tabir ettiğimiz pilotla birlikte uçuş organizasyonlarını yapmaktayız. Arzu ettiğiniz tarihte bizimle gelip uçabilirsiniz. İletişim için Tekirdağ Yamaç paraşüt kulübü tel : 0282 227 10 37 ya da 0 533 314 39 93.