Değerli forum kullanıcıları uzun süredir forumu takip etmekteyim. Her daim faydalı bilgiler veren işi iyi bilen insanlar olduğunu gördüm.
Yakın zamana 87 model toyota hilux almayı planlıyorum. İnternet üzerinden yaptığım araştırmaya dayanarak satılan bütün yedek parçaların 89dan sonraki hiluxlar için olduğunu gördüm. Malum yaşlı bir araç alacağım için de yedek parçasının ucuz ve bol bulunabilir olması gerektiğini düşündüm. Ayrıca aklımda malum siteden baktığım birkaç araç var şuan itibariyle konuyla ilgili bilgisi olan arkadaşların yardım ve önerilerini bekliyorum.
alırken nelere dikkat etmeliyim.
yedek parça sorunum olur mu.
bu yaşta bir araç almak mantıklı mıdır.
30bin liraya kadar bir bütçe ayırmayı düşnüyorum bu araç için mantıklı mı mantıksız mı bu araçlar bu kadar eder mi sizce?
LN106 olarak geçen modeller bu 87 modelleri midir onu netleştiremedim bir de.
yardımlar için şimdiden teşekkür ederim
Yakın zamana 87 model toyota hilux almayı planlıyorum. İnternet üzerinden yaptığım araştırmaya dayanarak satılan bütün yedek parçaların 89dan sonraki hiluxlar için olduğunu gördüm. Malum yaşlı bir araç alacağım için de yedek parçasının ucuz ve bol bulunabilir olması gerektiğini düşündüm. Ayrıca aklımda malum siteden baktığım birkaç araç var şuan itibariyle konuyla ilgili bilgisi olan arkadaşların yardım ve önerilerini bekliyorum.
alırken nelere dikkat etmeliyim.
yedek parça sorunum olur mu.
bu yaşta bir araç almak mantıklı mıdır.
30bin liraya kadar bir bütçe ayırmayı düşnüyorum bu araç için mantıklı mı mantıksız mı bu araçlar bu kadar eder mi sizce?
LN106 olarak geçen modeller bu 87 modelleri midir onu netleştiremedim bir de.
yardımlar için şimdiden teşekkür ederim