Toyota Hilux Baştan Başa Bakım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Snapback Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 185
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 32,633
Ynt: Toyota Hilux Baştan Başa Bakım

güzel ama boya olarak kasanın son halimi bu? yoksa ufak tefek işlem olacakmı üzerinde.tam siyah değil gibi.

Etiketler

araba mat siyah olucak ama bir kaç kusur çıktı ortaya onlarıda düzelticez artık bu hafta tamamen boya biterse gerisi iğne söküğü gibi gelicek die düşünüyorum bakalım nasıl olucak

Çok güzel olmuş bence de. Mat siyah benimde hep aklımdaki bir renk. Takibe devam.

Selam arkadaşlar..

Bugun biraz mekanik işleri ile uğraştık.. 4 ileri olan vites, artık 5 ileri :p Şarz dinemosu, marş motoru sökülüp temizlikleri yapılıyor.. Tirigier Kayışı değişildi. Enjektörler ve motor üst bakımı yapılıyor.. Boyacı ustam kapılar ve kaput için bugun astarladı. Birde güneşin altında arabanın resmi :p

49.jpg

50.jpg

Merhaba arkadaşlar ;

Şöle dyim işi biraz daha inceltiğimiz için iş süremiz uzadı.. Yarın tamamen boya bitmiş olucak ve hemen elektirik işine başlamış olucağız bir yandanda iç taban sacını pütüreyip izalasyon yapıcaz
işlerden ve zamandan dolayı en büyük kazancımız kendi atölyemiz olması.. Merak eden arkadaşlar olursa tüm yaptığım harcalamarı tek tek yazabilirim

Bugun toplarma sürecine girdik

Bugunden bir kaç foto daha :smiley:

51.jpg

52.jpg

53.jpg

54.jpg

55.jpg

güzel gidiyor gercektende...sahsen ben merak ediyorum su ana kadar yapılan masrafları neden derseniz benimde hılux ume yapacagım seyler hemenhemen aynı o yüzden ne dir su ana kadar yapılanların cezası ;D saygılar

benim yapacagım boya sizinkisi gibi komple daha sonrada iç döşemeleri komple daha sonrası keyf olcak lastik vsvs

ettiğiniz masraflarıda yazarsanız çok iyi olacak gerçekten.işi gücü bıraktık sizi takip ediyoruz.her kareyide zevkle izliyorum.sonuçta müthiş bişey çıkacak galiba ortaya.kolay gelsin.

USTALIK - MALZEME TUTAR
Kaporta 500
Boyacı 1400
Şanzıman 400
Hidrolik Direksiyon 400
Motorcu 750
Aynalar 180
Civatacı 45
Jantlar 700
Lastik 500 ( Şuan siteden bir takım buldum )
Döşeme 300

Şuanlık aklıma gelenler bunlar arkadaşlar

sagolasın kardesim...bu boyaya ve ustaya verilen sanırım 1400 dür dediğiniz gibiyse cok iyi bence diğer giderlerde makul..
varsa daha sonra ekliyeceginiz masraflar onlarıda bilmek isteriz ;) tesekkürler...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,645
Kayıtlı Üye Sayımız
170,402
Kaydolan Son Üyemiz
x_ml

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR