Toyotacilar Buna Ne Diyecek ?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan orgasmatron Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 14
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,083

Etiketler
Surenler o kadar profesyonel ki istedigini devirir.
Bu arada hilux iki teker ustunde bile gidiyormus

Hemen hayir inanmadim yalan , yav dergi her aracı sevmiş toyotaya mi takmış ?

ASUS_T00J-D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

O araca sahip olanları ilgilendirecek önemli bir olay.Sizde de 2016 model var ise sizde düşünmelisiniz.

2007'de de farklı değilmiş.

hilux.jpg

Iki teker reklami geliyor hilux un ondandir.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Saka bi yana bunlarin aks mesafesi 3.2 mt den buyuk olanlar istanbul da sadece 3.kopruden gecebilecekler. Dusunenler icin yeni kriter

Beyler sakin olun Toyota kullananları üzmek istemem ama ben 5 ay içinde 2012 hilux aracımı sattım ve kapımda en kısa süre kalan araçtı hiç ama hiç memnun kalmadım ki bu videolara bakılırsa toyota pick-up işini yapamıyor.

Araziye yatkın aracın asfaltı eksik olurmuş,videoda da görüldüğü gibi hilux ciddi manada araziye yatma eğiliminde:smiley:

Enteresan 67 km ye kadar sorun yok sonrasimi devriliyor bu testi yapan vatandaş mükemmel olmamakla beraber daha öncekilerden iyi olduğunu söyledi ben bu aracı test ettim yol tutuşu gayet iyi geldi bana tabi arazi performansı ile birlikte kıyaslama yapmakta fayda diye düşünüyorum

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Toyota'm yok ama saçma bir test. Neyi neyle kıyaslıyor? Koy arkasına 3 ton yük 45 derede rampada çık in sonra değerlendir. Pick up bu, formula 1 e mi sokacaksın?

Ha bu arada, bende Suzuki Vitara var. 4 yıldır kullanıyorum. Üstünde 3" Becce yükseltme var. Aynı testi benim araçla yap, direksiyonu ilk kırdığın anda 35 takla atar. Testte yine Toyota 4 teker üstüne düşüyor. Bu testi sadece eski kasa Defender geçer, o da zaten o hızlara ulaşamadığı için ordan yırtar.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,645
Kayıtlı Üye Sayımız
170,377
Kaydolan Son Üyemiz
x_ml

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR