Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 676,556
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

cihanülker' Alıntı:
kürşat biraderim 30 veriyorsan kardeşim bu arabadan şaşma derim bütçeni zorla karşı taraftaindirim yapsın biraz bunu alalım sana araba hazır

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-toyota-land-cruiser-bj-70-dizel-offroad-38378205/detay
Tamam işte,hemde 70 kasa. ;)

Etiketler

fissek' Alıntı:
Kürşat ın toyota almasını istemiyorsunuz galiba,toyota dan başka herşeyi öneriyorsunuz adama. ;)
;D ;D ;D ;D ;D
Recepciğim , adam 2-3 ayda araba satıyor nasılolsa, huyunu bilmeyen millet kıllanacak, bu arabaların nesi var elden bu kadar çabuk çıkarıyorlar diye ;D ;D...onun için başka marka ve modellere baksın di mi... ;)

evettt, Cihan....bastır kaçırmasın....güzel gözüküyor...belki biraz km.si...ama herşeyi var, masraf yapmadan biner....

olcaytogezer' Alıntı:
;D ;D ;D ;D ;D
Recepciğim , adam 2-3 ayda araba satıyor nasılolsa, huyunu bilmeyen millet kıllanacak, bu arabaların nesi var elden bu kadar çabuk çıkarıyorlar diye ;D ;D...onun için başka marka ve modellere baksın di mi... ;)
Orada haklısın abi, dediğin gibi başka marka alsında burada makara yapalım. ;D Yok o iyi bu iyi diye ;D
Cem yanlız kalmasın. ;D

aozturk' Alıntı:
Barbaros nikahı kıymışsın :D :D hayırlı olsun kazasız belasız günlerde kullan arkadaşım.. ;D ;D ;D
sağolasın Ahmet abim

nikahı kıydık bi ara kızı almaya gideceğiz inşallah ;D ;D

olcayto abi senin mercedes G alasın var sanırım ;D ;D ;D

antepdeki arabayı araştırıyorum bakalım olabilir üstünde neler var helezonlumu makaslımı onları bir öğreneyim. Özdağlardan gitme o araba ben askerdeyken özdağlardaydı, daha çok görüntü gibi duruyor içini bilmiyorum

Tempus' Alıntı:
olcayto abi senin mercedes G alasın var sanırım ;D ;D ;D

antepdeki arabayı araştırıyorum bakalım olabilir üstünde neler var helezonlumu makaslımı onları bir öğreneyim. Özdağlardan gitme o araba ben askerdeyken özdağlardaydı, daha çok görüntü gibi duruyor içini bilmiyorum

tempus gel ankaraya gidelim ivedik hurdalığına alalım birer defender. ;D ;D

3 er binden alırız.para cebimizde kalır.

Selam arkadaşlar,Ankara'daki 20 ocakta ihaledeki toyatanın satışından haberiniz var mı,ne olmuş acaba.

bundan alıcam ben ;D

[attachment=1]

3448340_D.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,650
Kayıtlı Üye Sayımız
166,511
Kaydolan Son Üyemiz
hophealth

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR