yok hocam bende biraz kapısını aşındırdımda bizim 2006 öncesi modeller gibi ayrıca havalı kilit yoklokosit' Alıntı:Amarok sürekli 4 çekermi? Değilse asvaltta kuru zeminde 4x4 gidebiliyormu. Yani L200 de olan süperselect 4x4 sistemi varmı?
lionbilgisayar' Alıntı:opsiyonel elektrikli kilitli modeller var 4 çeker manuel geçiyor
Bayiye gidip sorduğumda gerektiğinde kendiliğinden 4x4 moduna geçiyor demişlerdi. Demekki yalanmış..st' Alıntı:yok hocam bende biraz kapısını aşındırdımda bizim 2006 öncesi modeller gibi ayrıca havalı kilit yok
fbmy' Alıntı:Bunlar iyi özellikler L200 haricinde ki diğer pickuplar gibi! Fakat kuru asfaltta 4x4 gidebilmesi için orta diff. olması gerekiyor! Yoksa araç dönüşler de kasar hatta kendine zarar verebilir !
servis kitapçığında kuru zeminlerde 4X4 te kullanmayın yazıyor.fbmy' Alıntı:Bunlar iyi özellikler L200 haricinde ki diğer pickuplar gibi! Fakat kuru asfaltta 4x4 gidebilmesi için orta diff. olması gerekiyor! Yoksa araç dönüşler de kasar hatta kendine zarar verebilir !
lionbilgisayar' Alıntı:ortadaki arazi şanzımanı içersinde bu dediğin zaten bütün 4 çekerlerde mevcut l200 le bi alakası yok l200 de orta şanzımanı direkt olarak boşa çıkarmadan yarı kilitli bi sistem yapmış olabilirler tabi bilmiyorum çokda incelemedim açıkcası l200 dede lsd özelliğini görmüşdüm illaki işe yarıyodur ama direk olarak kilit kadar etkili olduğunu sanmıyorum, amarokdada lsd var hem birde kuru asfaltta neden 4 çekere ihtiyaç duyasınızki Herneyse çokda mühim bişi diil. Herkese hürmetler..
Bence çok mühim.lionbilgisayar' Alıntı:ortadaki arazi şanzımanı içersinde bu dediğin zaten bütün 4 çekerlerde mevcut l200 le bi alakası yok l200 de orta şanzımanı direkt olarak boşa çıkarmadan yarı kilitli bi sistem yapmış olabilirler tabi bilmiyorum çokda incelemedim açıkcası l200 dede lsd özelliğini görmüşdüm illaki işe yarıyodur ama direk olarak kilit kadar etkili olduğunu sanmıyorum, amarokdada lsd var hem birde kuru asfaltta neden 4 çekere ihtiyaç duyasınızki Herneyse çokda mühim bişi diil. Herkese hürmetler..