YAŞANAN TERÖRE ARTIK YETER DİYEBİLMEK İÇİN SESİMİZİ DUYURMA ZAMANI

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan adakutay Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 41
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,763

adakutay

Ana Kamp
Yer
ANKARA
Değerli GEZENBİLİR üyesi arkadaşlarım,Her geçen gün artan arkası kesilmeyen hepimizi içten yaralayan terör olayları karşısında artık sessiz kalmamamız gerektiğinini düşünmekteyim.
Bizlerin dağ ve bayırlarda ülkemizin bir çok doğa harikası ortamlarında gezmemizi her türlü etkinliklerimizi rahat, huzur ve güvenlik içerisinde yapmamızı sağlayan kısaca bizlere insan gibi yaşama imkanı sunan askerlerimizin hergün hunharca katledilmeleri, tanınamayacak halde ailelerine ancak DNA testi tapıldıktan sonra teslim edilebilecek duruma getirilmeleri,anne baba ve akrabalarının feryatları içimizde bir kor ateşi gibi yanmaya devam etmektedir.
Bu durum karşısında asıl üzücü olan toplumumuzda bu olaylar karşısında oluşan duyarsızlık ve sessizliktir.Ne yazık ki ateş düştüğü yeri yakmakta ve ancak oranın etrafını sarmaktadır.
Siz değerli GEZENBİLİR üyesi arkadaşlarım platformunuza yeni katılmış olduğum için herhangi bir organizasyon oluşturabilecek birisi değilim,bu konu hakkında bilgi ve görüşleriniz ışığında bu büyük aileninde TERÖRE ARTIK YETER diyebileceği topluma sesini duyurabilecek çeşitli organizasyonlar yapabileceğine inanıyorum. Saygılarımla

Etiketler
Ynt: YAŞANAN TERÖRE ARTIK YETER DİYEBİLMEK İÇİN SESİMİZİ DUYURMA ZAMANI

Selam,
Siz konu açsanız,çeşitli organizasyonlar da düzenleseniz ne olur?Balık baştan kokar!Baştakiler bu duruma dur,demedikçe siz biz,toplum ne yapabilir?
Toplum işte böyle yılar,yılgınlık başlar.Ama nereye kadar???İşte o gün geldiğinde olabileceklerden ciddi anlamda endişe duyanlardanım....
Bu konu çok su götürür,söylenecek o kadar çok söz varki...Dirayetli,dışarıdan talimat almayan,sahte kabadayı olmayan,ülkesini vatanını en önemlisi insanını seven!biri gelmedikçe çok daha kötüye gidecek bu günleri arar hale gelecektir bu toplum..

ertan abi haklısınız da bende şöyle yazayım isterseniz.konuyu açan arkadaşı siyasi propaganda yapmaktan bölücülük yapmaktan yasaklanırsa hiç şaşırmam.nerde bir ülke sevdalısı yazılar yazılsa ilgi çekmiyor bir mangal keyfi kadar.oysa ellibinden fazla üyesi var sitenin.sonuç boş boş boş

Selamlar terörü lanetliyoruz ama birşey yapamıyoruz şu çahil aklımızla emin olun askeriyenin başına bizler vatandaşı geçirsinler seve seve gideriz eminim biz daha iyi yönetiriz bide pkk nın tankı ve helikopteri olsa neler yapar siz düşünün yeter artık

her mecrada klasik söylem vardır biz koyun oldukça güden çok olur vb kelamlar edilir. Tepkisiz kalma denir vs. Bu söylem sahipleri de aslında tepki vermeyen kesimdedir genelde. protesto yürüyüş her nasıl tepki vereceksek hukuki prosedüre uygun olarak önden birileri altyapıyı hazırlar ve katılımcılılar taşkınlık yapmadan tepkisini gösterir. Tepkiden ziyade aslında bu biz birliğiz halkız koyun değiliz bu durumdan rahatsızız durumu düzetlmezseniz oylarımızı gerektiği zaman en keskin şekilde kullanırız vb birçok anlam içerir. Örneğin offroad araçlarımızla tepki adına konvoy yapalım boy gösterelim desek emin olun herkes çekinecektir. aracımın plakası görünecek beni bulurlar başka bir açığımı yakalarlar vergi borcum harcım çıkar devletle ters düşmeyeyim yada offroad araçları çok ilgi çekerse hükümet üstleine gidip vergilerini artırır kanuni zorluklar getirebilir korkusu olacaktır. Gezenbilir veya başka bir forum sitesinin ismi geçse forumlar tehlikeli ortamlar olmaya başladı hadi bir önlem alalım diyecek bir hükümet var. tepki verilmesini istemiyor kimse . çıkalım yürüyüş yapalım sonuna kadar gelirim. yazılanlar gibi mangal keyfi , sudan geçen offroad araçları alınık satılık malzemeler karavan yapımları gezginin notları dünyayı gezen adam hikayeleri daha çok ilgi çekiyor ne yazık ki. Yürüyüş için hukuki prosedürü hallederim diyen varsa her ilde üyeler olduğunu varsayarsak eş zamanlı hepsinde aynı aynda bir yürüyüş sessiz bile olsa dikkat çekecektir. ve emin olun çevreden katılanlar da çok olacaktır. istanbulda protesto yürüyüşü olursa ben varım.

Şu ana kadar duyarlılık göstererek fikirlerini beyan eden tüm arkadaşlarımı saygı ve sevgiyle selamlıyorum.

En güzel protesto bence sandıkta yapılmalıdır ilk yerel ve genel seçimlerde bizi bu hale sokanlara gerekli cevabı vermek gerekir.
Yoksa araçlar ile yada yürüyerek elimizde bayraklarla yazılarla hiç bir yere varamayız ancak biber gazını yer ve birçoğumuz gözaltına alınır sonrada herkes paşa paşa dağılır.Tek çözüm sandık kömüre makarnaya teslim olmayan bir toplum olmak....

Selamlar mert bey güzel düşünmüşünüz ama son kelimeniz yine olursa katılırım olmuş olmasın son kelime bence 11 kasımda başlatalım bu işi

Ben ankarada aracım ve kendim her zaman için hazırım.11 Kasım veya yarın hiç önemli değil.Gezenbilir ailesine ulaşmakta pek başarılı olamadım herhalde sizlerden ricam bu konuyu daha etkin nasıl duyurabileceğim hakkında bana yardımcı olmanızdır.Acı olan ben bunları yazarken yine televizyonların haber kanallarında şehit haberleri duyulmakta ve bir çoğumuz buna aldırış etmeden İBİŞ KEYFİ yapmaktayız.Selam ve saygılar...

Bir gün terörü bitirirsek, terörü lanetleyerek bitiren ilk ülke biz olacağız..
Çok yazık :(

adakutay' Alıntı:
Değerli GEZENBİLİR üyesi arkadaşlarım,Her geçen gün artan arkası kesilmeyen hepimizi içten yaralayan terör olayları karşısında artık sessiz kalmamamız gerektiğinini düşünmekteyim.
Bizlerin dağ ve bayırlarda ülkemizin bir çok doğa harikası ortamlarında gezmemizi her türlü etkinliklerimizi rahat, huzur ve güvenlik içerisinde yapmamızı sağlayan kısaca bizlere insan gibi yaşama imkanı sunan askerlerimizin hergün hunharca katledilmeleri, tanınamayacak halde ailelerine ancak DNA testi tapıldıktan sonra teslim edilebilecek duruma getirilmeleri,anne baba ve akrabalarının feryatları içimizde bir kor ateşi gibi yanmaya devam etmektedir.
Bu durum karşısında asıl üzücü olan toplumumuzda bu olaylar karşısında oluşan duyarsızlık ve sessizliktir.Ne yazık ki ateş düştüğü yeri yakmakta ve ancak oranın etrafını sarmaktadır.
Siz değerli GEZENBİLİR üyesi arkadaşlarım platformunuza yeni katılmış olduğum için herhangi bir organizasyon oluşturabilecek birisi değilim,bu konu hakkında bilgi ve görüşleriniz ışığında bu büyük aileninde TERÖRE ARTIK YETER diyebileceği topluma sesini duyurabilecek çeşitli organizasyonlar yapabileceğine inanıyorum. Saygılarımla
bu konuyu daha önce bende açtım ama sonuç çıkmadı inşallah sizin açtıyınız bukonu iyi sonuçlanır'da bizde sesimizi duyururuz,terörü prutosto etmekten korkar olduk,yanlız gezenbilir sitesinde deyil yurt genelinde korkarolduk utanç verici üzücü ama neyazıkki böyle, allah türkülüğü ve muslümanlığı,vatanımızı ve toprayımızı korusun,eyer site yöneticileri evet derse bende varım.

öncelikle herkez gibi bende terörü lanetliyorum fakat bir detayı unutmayalım.ülke olarak en çok izdırap çektiğimiz pkk adına savaştığını zanneden zavallılara diş bilerken onların asıl hızmet ettığı onları kendi menfeatleri için kullanan perde arkasındakı ülkeleri unutmayalım.bu ülkeleri herkez bilir ama hıç kimse bir şeyler yapmak için kılını kıpırdatmaz.mademkı bir şeyler yapmak istiyoruz gelın hep beraber bu malum ülkelerın mallarını boykot edelım evımıze ocağımıza sokmayalım.unutmayınkı bu malum ülkelere ait aldığımız her bir iğneye, kaçak olarak alınan her malzemeye ödediğimiz para eninde sonunda bir askerimize atılan mermi yada tuzaklanan bir bomba olarak geri donecektır .çünkü en basit bir mahalle çetesi bile para olmadan adım atamaz.uzun lafın kısası biz halk olarak kendimize düşeni yaparsak devlet emin olun kendi vazifesini tapacaktır NOT. daha çok yakın bir zamanda ermeni meselesi yüzünden boykot etmeye karar verilen fransız mallarını enfazla bir ay almadık hemen sonra boykotu unutup eski duzene geri döndük . eğer yine böyle olacaksa emin olun biz halk olarak daha çok teröre lanet okuruz.

Selamlar ahmet bey katılıyorum bizde hep azımızda var yaparız diyoruz yapıyoruz ama kısa sürüyor Bekir bey bizlerin pkk dan kork tuğu falan yok ama birlik yok kaç üyesi var ama bu konuda kimse yok eminim yazdığımızla kalırız

Bir kutu kibrit çöpünü bir seferde kıramBiazsınız ama teker teker hepsini kırar bitirirsiniz. Bizim durumumuzda aynı. Bizler (bu ülkede yaşayan her ırktan vatanseverler) çoğunlukta olmamıza rağmen teker teker durduğumuz için kırılıyoruz oysa bir avuç çakal bir arada durdukları için malesef kırılmıyorlar (ya da zor kırılıyorlar). Bu siyasette de böyle. Büyük partilerde oy verecek adam bulamıyorsunuz. Küçüklerde teker teker durdukları için bir şey yapamıyorlar ve yapamazlar da. Adamlar işlerini güçlerini ve de ailelerini bırakıp dağa çıkıyorlar. Çünkü birileri onlara yanlışda olsa birşeyler anlatıp ikna ediyor-kandırıyor. Bizlere söyleseler "halk olarak bizlerde dağa çıkıp şunları bitireceğiz" diye eminim herkes çıkmak için can atar ama, başta lider olmadığından daha bir yürüyüş, bir miting bile düzenliyemiyorken nerdeeee... :mad:

çılgıncocuk' Alıntı:
Selamlar ahmet bey katılıyorum bizde hep azımızda var yaparız diyoruz yapıyoruz ama kısa sürüyor Bekir bey bizlerin pkk dan kork tuğu falan yok ama birlik yok kaç üyesi var ama bu konuda kimse yok eminim yazdığımızla kalırız
hayır kardeşim bizler pkk şerefsizlerinden korkuyoruz diye düşünmek bile bizi ezer, alakası yok be n böyle demek istemedim istememde ,hepimizde biliyoruz'ki bizleri korkutanlar başka,biz birbirimizden korkar olduk,biz vatanı dinimizi savunmaya korkar olduk, bizi sindiren yönetimden korkar olduk.

Vakit ayırarak konuya bakma ve cevap yazma inceliği gösteren tüm arkadaşlarıma canı yürekten teşekkür ediyorum.Üç beş kişide olsak bir gün inanıyorum ki bizlerde hayvan haklarını savunabilmek amacıyla yan yana gelmeyi becerebilen binlerce kişiye ulaşmayı başarabileceğiz.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,645
Kayıtlı Üye Sayımız
170,343
Kaydolan Son Üyemiz
x_ml

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR