kadircan200
Yeni Üye
Oncelikle kendimi tanitmak istiyorum sizlere.Bu siteye uye olali biraz zaman gecti bir çok konuyu okudum aklima kamp alani açma fikri geldi. Benim meslegim Aşçilik 5 senedir bu işin içindeyim aşçılık okulunu bitirdim hep dogayi köyü sevmisimdir bence cogu insan sever kamp alani icin Balıkesir in sindirgi ilçesini düşünüyorum şehre uzak bir köyünde guzel şirin bir kamp alani ve oraya gelen insanlardan çadır için para alamayi düşünmüyorum kamp denilince akla gelen ilkel yontemlerle yemek pisirilip servis edilmesini tabi bundan haz almiyanlar icinde bir mutfak olacak ahşap kulubelerden dus almak için kabinler ve kesinlikle elektrik imkani olmiyicak telefon da belli kesimlerde cok kısa konuşabilecek alanda etkinlikler yapılacak aksamlari elektrik olmadigi icin ateş başında oturulup muhabbet edilecek dileyenler tarlalarda çalışabilecek ve çıkardığı mahsulden de yuzde 10 kadar para alicak tabiki satilandan dileyenleri şehire götürüp pazarcı yapicaz kendi elleriyle cikardiklari mahsulleri kendi elleriyle satabilecekler. Off roadcilar için dağ yolu var sadece kampcilara olmiyicak onlarda yararlanabilecekler insanlari biraz teknolojiden uzaklastirmanin en iyi yolu ama işin korkutan kısmı insanlar gelmezlerse napicagim insanlar böyle bir kamp alanini tercih eder mi? Boyle bir yer olsaydi siz gelirmiydiniz? Nasil olsa daha güzel olur? Fikirlerinizi bekliyorum şimdiden teşekkür ederim.