Eskiden yaptığımız karavancılık hakkında neyi, nasıl yapsak daha iyi ve efektif olur diye tartıştığımız konulardan biri de "Gezi yazıları nasıl olmalı" idi.
Ben gezi yazılarının bir format içinde yazılması gerektiğini savunurdum. Verilecek bilgilerde yapılan km, ödenen yakıt, konaklama,oto yol,feribot vs masrafları, konaklanan yerlerin ve restaurantların koordinatları gibi detaylı olmasının daha iyi olacağını ifade etmiştim.
Maalesef yıllarca kişisel fotoğrafların yüklendiği ve olmazsa olmaz çıplak ayaklar eşliğindeki, altında neresinin olduğu dahi yazılmayan fotoların olduğu gezi yazıları okuduk. Az sayıdaki kaliteli yazıları tenzih ederim.
Verdiğiniz bilgilerle Yunanistan'da hiç zorluk çekmeden bir gezi yapılabilir.
Bir gezi yazısı işte böyle olur diye çok zevk alarak okudum.
Teşekkür ve selamlarımla
Ahmet Oral
Ben gezi yazılarının bir format içinde yazılması gerektiğini savunurdum. Verilecek bilgilerde yapılan km, ödenen yakıt, konaklama,oto yol,feribot vs masrafları, konaklanan yerlerin ve restaurantların koordinatları gibi detaylı olmasının daha iyi olacağını ifade etmiştim.
Maalesef yıllarca kişisel fotoğrafların yüklendiği ve olmazsa olmaz çıplak ayaklar eşliğindeki, altında neresinin olduğu dahi yazılmayan fotoların olduğu gezi yazıları okuduk. Az sayıdaki kaliteli yazıları tenzih ederim.
Verdiğiniz bilgilerle Yunanistan'da hiç zorluk çekmeden bir gezi yapılabilir.
Bir gezi yazısı işte böyle olur diye çok zevk alarak okudum.
Teşekkür ve selamlarımla
Ahmet Oral