Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Guzel kardesim bununla geçmiş olsun. Herkes karakterinin gereğini yapar. Fuarda bu arkadaşlar bir arkadaşa aynen şöyle diyorlardı. "Şayet karamanımızda bir sorun olursa biz Türkiye nin neresinde olursanız olun gelip onu gideririz..." Tabi bunlarla ilgili yazılanları bildiğim icin güvenmemek de...
Dostum uyarılarınız icin çok tesekkurler. Fuarda Nk temsilcisi dedi ki: nerde olursanız olun karamanımızda bizden kaynaklı hatayı gelip yerinde halledecegiz
Ustadim sonuç olarak erba nin bu 410 u hakkaten cebe ve akla uyuyor. Teşekkürler... Hepimizin gönlünde aslanlar yatıyor lakin hakikatler farklı . Başlangıç için fena değil, Avrupa benim icin biraz daha hayal.. Yoksa akıllı düşünene kadar deli dağlar aşacak:)
Dostlar merhaba 2-3 yıldır karavan araştırması içerisindeyim �nşallah önceliğim 750 kilogram alti olmak üzere karavan düşüncem var forumdaki Bütün yazıları keyifle takip etmekteyim Dün fuari gezdim ve ne yazık ki hayal kırıklığı yaşadım NK karavan , umarsan -girişteki siyah karavana cümle...
Değerli dostlar Merhabalar son 2 yıldır karavan bakıyorum, forumdaki birçok yazıyı okumuşumdur. Dün de Karavan fuarına katıldım lafı çok uzatmak istemiyorum .Hamasi cümlelerle YouTube'da, internet sitelerinde anlattıkları karavanların ne kadar saçma sapan yapıldığına bizzat şahit oldum ve sonuç...