Çelebii kullanıcısının son içeriği

1. Çelebii

Karavanımızı Sonunda Tamamladık

Gerçekten emeğinize saglik guzel anlatım icin. Ok istifade ettik. Inşallah kısa sürede satarsınız sanrm henüz satmadiniz
  2. Çelebii

İveco 35c13 Motokaravan Çizimi

Kardesim ben de iveco daily 35c sanrm 18 m3 düşünüyorum yatak uzunluğu dert. En az 180 yatak lazım bana . Bu kullanışlı mi acaba memnun musunuz.
  3. Çelebii

750 Kg Altı Sıfır Çekme Karavan Önerileri

Guzel kardesim bununla geçmiş olsun. Herkes karakterinin gereğini yapar. Fuarda bu arkadaşlar bir arkadaşa aynen şöyle diyorlardı. "Şayet karamanımızda bir sorun olursa biz Türkiye nin neresinde olursanız olun gelip onu gideririz..." Tabi bunlarla ilgili yazılanları bildiğim icin güvenmemek de...
  4. Çelebii

Karavan Dolandırıcılarına Dikkat !

Dostum uyarılarınız icin çok tesekkurler. Fuarda Nk temsilcisi dedi ki: nerde olursanız olun karamanımızda bizden kaynaklı hatayı gelip yerinde halledecegiz
  5. Çelebii

Karavan Dolandırıcılarına Dikkat !

Bu da mı sahte acep
  6. Çelebii

Ustadim sonuç olarak erba nin bu 410 u hakkaten cebe ve akla uyuyor. Teşekkürler... Hepimizin gönlünde aslanlar yatıyor lakin hakikatler farklı . Başlangıç için fena değil, Avrupa benim icin biraz daha hayal.. Yoksa akıllı düşünene kadar deli dağlar aşacak:)
  7. Çelebii

Dostlar merhaba 2-3 yıldır karavan araştırması içerisindeyim �nşallah önceliğim 750 kilogram alti olmak üzere karavan düşüncem var forumdaki Bütün yazıları keyifle takip etmekteyim Dün fuari gezdim ve ne yazık ki hayal kırıklığı yaşadım NK karavan , umarsan -girişteki siyah karavana cümle...
  8. Çelebii

Umarsan Rena 360 Gözlem Ve Yorumlar (2 Adet Sipariş Verdik:)

Değerli dostlar Merhabalar son 2 yıldır karavan bakıyorum, forumdaki birçok yazıyı okumuşumdur. Dün de Karavan fuarına katıldım lafı çok uzatmak istemiyorum .Hamasi cümlelerle YouTube'da, internet sitelerinde anlattıkları karavanların ne kadar saçma sapan yapıldığına bizzat şahit oldum ve sonuç...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,645
Kayıtlı Üye Sayımız
170,343
Kaydolan Son Üyemiz
x_ml

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri