mehmet_jkl kullanıcısının son içeriği

1. M

DODGE FARGO İLE İLGİLİ YARDIM !

Ynt: Dodge Fargo İle İlgili Yardım ! Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim. Merakla bekliyorum
  2. M

Ynt: DODGE FARGO İLE İLGİLİ YARDIM ! Davetiniz için teşekkür edarim :) Araçta yok mu bir gelişme? Merakla bekliyorum :)
  3. M

Gezenbilir İzmir Grubu

Ynt: Gezenbilir İzmir Grubu Ad - Soyad: Mehmet SAVAŞ Doğum Tarihi Ve Yeri: 1990 İzmir Memleket: Kızılören / Konya Semt: Gürçeşme - Özdere İlgi Alanı: RC otomobiller, Doğa, Elektronik, Otomobiller Not: Mayısta askere gidiyorum dönüşte tanışmak dilağiyle
  4. M

Ynt: DODGE FARGO İLE İLGİLİ YARDIM ! Çağdaş bey merhaba öncelikle araçınız hayırlı olsun hastalık derecesinde dodge fanatiği olarak aracınızı çok beğendim. Kazasız beleasız günlerde binin inş. Konunuzu yeni fark ettim ilgiyle takip ediyorum. Nisan ayı içerisinde izmirde olacağım, aracınızı...
  5. M

Konya'da Yapılması Planlanan Etkinlikler

Ynt: Konya'da Yapılması Planlanan Etkinlikler Merhaba, Ben ne söylesem boş, çalışıyorum ve şu sıralar çok yoğun iş var. Akşehir etkinliği için bişey diyemiyeceğim fakat sayımız artmaya başladı tekrar bi tanışma kaynaşma toplantısı yapmayı düşünüyordum. Sizlerinde görüşlerinizi bekliyorum. Not...
  6. M

Ynt: Konya'da Yapılması Planlanan Etkinlikler Merhaba arkadaşlar offroad etkinliği yok mu :) Konya uyuyor mu :)
  7. M

S100 Sevdalısı Arkadaşlar Buraya

Ynt: S100 Sevdalısı Arkadaşlar Buraya Anladım ersel bey ilginiz için teşekkürler. Eğer bir s100 sahibi olursam örnek alacağım araçlardan birtanesi de sizin aracınız olacaktır
  8. M

Ynt: S100 Sevdalısı Arkadaşlar Buraya merhaba ersel bey aracınız cok güzel olmuş yaptığınız değişiklikleri garaj bölümünde vs paylaşsanız da bizlerde faydalansak diyorum. Saygılarımla.
  9. M

Gezenbilir Konya Off Road Grubu; Tanışma Toplantısı Görselleri (13 Kasım 2011)

Ynt: Gezenbilir Konya Off Road Grubu; Tanışma Toplantısı Görselleri (13 Kasım 2011) Murat bey merhaba aramıza hoşgeldiniz. şu an için pasif durumdayız yapabildiğimiz tek etkinlik buydu inş. devamını getirebiliriz. Saygılar.
  10. M

Ynt: S100 Sevdalısı Arkadaşlar Buraya o aracın sahibiyle görüştüm araç biraz sıkıntılı gibi vize masrafının yanında aksesuarı vizede sıkıntı cıkarır gibi.
  11. M

Ynt: S100 Sevdalısı Arkadaşlar Buraya Öncelikle k.bakmayın dikkatli bakmamıştım mesajlarınıza. Kafamda karışık olmasından kaynaklı yanlış anlamışım. Bilgilendirmeniz için teşekkür ederim. Aslında bütçemi zorlayarak 6000 e çıkardım o yüzden temkinli davranıyorum birde s100 sevdası aklımı...
  12. M

Ynt: S100 Sevdalısı Arkadaşlar Buraya merhaba orhun bey ilginiz için teşekkürler aslında tek kabin bişeyler düşünüyorum ama istediğim gibi bi araç bulamazsam fikrim değişabilir.Durmak yok araştırmaya devam :D
  13. M

Ynt: S100 Sevdalısı Arkadaşlar Buraya Verdiğiniz cevap için teşekkür ederim. Öncelikle neden güldüğünüzü anlamadım. Bütcem max6000tl civarı olduğu için böyle bir aracı sordum imkanım daha yüksek olsa daha derli toplu bişeylere bakabilirim bütcem dahilinde önerilerinize acığım s100 olmak...
  14. M

Ynt: S100 Sevdalısı Arkadaşlar Buraya Merhabalar, Bende Dodge aşkıyla yananlardan biriyim. Bütçeme uygun bir araç arıyorum. Malum sitede dolaşırken aşağıdaki aracı buldum sizce nasıl alınır mı...
  15. M

Ynt: Konya'da Yapılması Planlanan Etkinlikler :D inş. hayallerinde başarılı olursun bilader Derginde artık bol bol şahin doğan tanıtırsın konyada yok honda motorlu yok bilmemneli :D Ha bu arada sağlam modlu araçlarda var :d

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,650
Kayıtlı Üye Sayımız
166,511
Kaydolan Son Üyemiz
hophealth

SON KONULAR

Geri