iceman
Kamp III
|
 |
« Yanıtla #20 : 05 Eylül 2006, 08:08:59 » |
|
şahin değil hocam sadece benziyor...şahinde 3 tane cam suyu püskürtme aparatı yok!
abi süper olur ama onu birde renkli yapacaksın ki daha yırtıcı dursun.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
iceman
Kamp III
|
 |
« Yanıtla #22 : 06 Eylül 2006, 18:24:35 » |
|
Süper olmuş...daha bitmedi değilmi Nadir abi?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Deep
Mert Kiğılı
Zirve
|
 |
« Yanıtla #23 : 06 Eylül 2006, 18:28:03 » |
|
Hayırlı olsun Nadir abi siyah renk yakışmış Lopez'e hangisiyle gelicen mog lamı yoksa acmatla mı? 
|
|
|
|
|
|
Geziyorum öyleyse varım 
|
|
|
mogzilla
Nadir Uğurlular/İstanbul
Forum Admin
Toys4BigBoys
|
 |
« Yanıtla #24 : 06 Eylül 2006, 18:31:51 » |
|
Süper olmuş...daha bitmedi değilmi Nadir abi?
Kaporta bitti İbrahim,hemen elk.tesisata giriyor,geriye iç döşeme kalıyor.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
taiga
Kamp III
|
 |
« Yanıtla #25 : 06 Eylül 2006, 18:35:12 » |
|
Cidden enterasan bir makina... Görüntü çok güzel... İlk kez duydum bu aracın ismini ve google da aradım hemen. Nadir bey, Sİzin unimog ın resimleri de forumda mevcut mu? Ben denk gelmedim eğer yoksa ekleyebilmeniz mümkün mü? Biz yeni katılan arkadaşlar da aracı görmüş oluruz.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mogzilla
Nadir Uğurlular/İstanbul
Forum Admin
Toys4BigBoys
|
 |
« Yanıtla #26 : 06 Eylül 2006, 18:44:42 » |
|
Hayırlı olsun Nadir abi siyah renk yakışmış Lopez'e hangisiyle gelicen mog lamı yoksa acmatla mı?  Simli boyamın cizilmeyeceğine garanti verirseniz Acmat'la gelirim (Linkleri görmek için Üye Olunuz yada Giriş Yapınız) Gerçi Unimog'un biraz işi var,ama Lopez'e yetişecek herhalde. (Linkleri görmek için Üye Olunuz yada Giriş Yapınız) (Linkleri görmek için Üye Olunuz yada Giriş Yapınız) (Linkleri görmek için Üye Olunuz yada Giriş Yapınız)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mogzilla
Nadir Uğurlular/İstanbul
Forum Admin
Toys4BigBoys
|
 |
« Yanıtla #27 : 06 Eylül 2006, 18:49:22 » |
|
Cidden enterasan bir makina... Görüntü çok güzel... İlk kez duydum bu aracın ismini ve google da aradım hemen. Nadir bey, Sİzin unimog ın resimleri de forumda mevcut mu? Ben denk gelmedim eğer yoksa ekleyebilmeniz mümkün mü? Biz yeni katılan arkadaşlar da aracı görmüş oluruz.
HABERLER-DUYURULAR ; birinci olduk topic'inde Unimogumun resimlerini görebilirsiniz. Selamlar-Saygılar
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yol
SEDAT AÇIL
Teknik Admin
|
 |
« Yanıtla #28 : 06 Eylül 2006, 18:54:03 » |
|
nadir abi güle güle kullan, çok güzel bir makine olmuş 
|
|
|
|
|
|
Söz uçar, yazı kalır...
|
|
|
|
|
mogzilla
Nadir Uğurlular/İstanbul
Forum Admin
Toys4BigBoys
|
 |
« Yanıtla #29 : 06 Eylül 2006, 19:07:26 » |
|
Ayrıca ARAÇLAR-Unimog bölümüne Sizin için Mog resimlerinden en beğendiklerimi de koyacağım.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mogzilla
Nadir Uğurlular/İstanbul
Forum Admin
Toys4BigBoys
|
 |
« Yanıtla #30 : 06 Eylül 2006, 20:20:49 » |
|
nadir abi güle güle kullan, çok güzel bir makine olmuş  Sedat ; sağol,çok teşekkür ederim. Bugün bir de köye gidişimizi görseydin.Acmat'ı Seyrantepe de Hacı Usta'dan aldık,Can arkada Focus'la beni takip ediyor. İlker'e de söz vermiştik İkitelli Sanayi'de buluşmak üzere,onun vinç işleriyle ilgilenmek için.Oradan Olimpiyat-Altınşehir-Kayabaşı üzerinden Bolluca'ya. Kardeşim;gelen geçen,arabalı arabasız duruyor,Acmat' a bakıyor.Adam önümde giderken pat diye fren yapıp kelleyi çevirip bana bakıyor.Yaw yürü git durma önümde,dinleyen yok.Zaten Unimogtan alışık olduğum ''Abi bu araba ne iş yapar'' cümlesini kaç kere duyduğumu ise hiç söylemeyeceğim. Ama insanların hemen hemen hepsi beğeni ile bakıyorlardı.Sağolsunlar.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yol
SEDAT AÇIL
Teknik Admin
|
 |
« Yanıtla #31 : 06 Eylül 2006, 20:30:06 » |
|
ama abi beğenilmeyecek, dikkat çekmeyecek bir makine değil ki  ben yolda defender görünce uzanıp adam nasıl yapmış diye bakıyorum, böyle birşey görsem arkadan ben de sizi takip ederdim herhalde 
|
|
|
|
|
|
Söz uçar, yazı kalır...
|
|
|
mogzilla
Nadir Uğurlular/İstanbul
Forum Admin
Toys4BigBoys
|
 |
« Yanıtla #32 : 06 Eylül 2006, 20:50:03 » |
|
abi müthiş yapmış adam yaa  hem de bir şahinde  takdir ettim valla Mert,o resmi bir macar sitesinden almıştım.Doğu bloku ülkelerine ait bir marka olabilir.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yücel
yücel ışık
Zirve
|
 |
« Yanıtla #33 : 06 Eylül 2006, 22:34:28 » |
|
kazasız belasız güzel günlerde güle güle kullan nadir abi güzel birşey çıkacağı zaten belliydi ama güzel kelimesi bu araca biraz hafif kalır yoldakilerin sadece baktığına şükretmek lazım galiba ben olsam imzalı resmini isterdim 
|
|
|
|
|
|
Gerçekçi ol İmkansızı İste
|
|
|
Deep
Mert Kiğılı
Zirve
|
 |
« Yanıtla #34 : 07 Eylül 2006, 10:33:37 » |
|
Nadir abi Lopez'de Acmat'ın boyasının çizileceği garantisini verebilirim  Discovery yapraklara sürterek geçiyorsa Acmat'ın dallara dayanacağı kesin  yolun sonları biraz dar ağaçların oluşturduğu bir tünelden geçiyorsunuz ama yolun göüntüsü enfees 
|
|
|
|
|
|
Geziyorum öyleyse varım 
|
|
|
iceman
Kamp III
|
 |
« Yanıtla #35 : 07 Eylül 2006, 10:45:00 » |
|
acmattaki boyayı WRX ve imprezalarda kullanılanla aynı..metalik simli siyah...ışık vurduğunda renk değiştiriyor..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
VitaEsMorte
Murat Can Yoluker
Forum Admin
|
 |
« Yanıtla #36 : 07 Eylül 2006, 21:14:31 » |
|
Bu çılgın aleti fotoğraftan değil yanından izlemek gerek. Fotoğraftakinden daha haşmetli duruyor. Bana Batman filmlerindeki ilginç arabaları anımsattı bugün incelerken 
|
|
|
|
|
|
Ayrı düştüm dost elinden Yıllar var ki çarpar sinem... 
|
|
|
baymineral
Kamp III
|
 |
« Yanıtla #37 : 07 Eylül 2006, 21:20:06 » |
|
Sanırım sayenizde bir kaç yıl sonra veya içinde bende off roadçı olacam galiba. Arazide kullanmak kadar düz yolda yüksek araba kullanmakta çok keyifli görünüyor.
|
|
|
|
|
|
Minerallerin gücü adına Bay Mineral her yerde..
|
|
|
moremiles
Kamp I
|
 |
« Yanıtla #38 : 07 Eylül 2006, 23:20:19 » |
|
Abi hayırlı olsun güle güle kullan süper olmuş ! XXL bir araç Böyle siyah renk ve sade görünüşte çok güzel... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
unimog-cu in mystery
Serdar Hırçınkaya √ COMMANDER IN CHIEF
Kamp II
Ben bu 4x4 belasından :) ne zaman usanacağım
|
 |
« Yanıtla #39 : 08 Eylül 2006, 18:23:28 » |
|
Acmat' da çok şahane olmuş Nadir amca ve Can... Çok hoş ellerinize sağlık .
|
|
|
|
|
|
Unimog: en özgür 4x4. __________________
|
|
|
|
|