1979 Series Tanıyan Varmı

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan foremost Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,410

foremost

Zirve
Mesajlar
1,435
Tepkime Puanı
139
Yer
adana
arkadaşlar bu aracı satın almak istiyorum ancak adanadayım ve bakma şansım yok maslakta tanıdık bildik varmı aracın ön şaftı sökük ve debriyajda kaçırma var adanaya kadar sürüp gelmem mümkün gözükmüyor sahibinin söyledikleri bunlar aracı tanıyan var ıse bana yardımcı olabılırmı yoksa şansa atlayıp gidip bakacağım ancak boşa gitmek istemiyorum bir series sahibi olmak istiyorum bende :smiley:))1979 model benzin lpg yardımlarınız için teşekkür ederim.

IMG 20141111 WA0001


IMG 20141111 WA0000


IMG 20141111 WA0004


IMG 20141111 WA0006
 

Etiketler
Ynt: 1979 Series Tanıyan Varmı

Valla tanımıyorum ama kasa cillop ve çok diri duruyor. Safari tavan vs gayet güzel bir araç benim orjinalci zevkime göre. Şaft sökük problem olmaz zaten normalde arkadan çeker. Kaçırma çok değilse adana değil afrikaya bile gider. Bu arada CJ8 ne oldu??
 

Ynt: 1979 Series Tanıyan Varmı

umut bey merhaba cj 8 yapılanlara daha fazla harcamaya gözüm kesmedi bu hali ile bile zararına verdim yoksa elde avuçta ne varsa gidecekti dısco yu satınca daha sakin bir sürüş ile devam etmek istedim bu yüzden eskiden hayalım olan seriesi arayışına girdim zaten sıkı bir series bulamadığım için cj8 i almıştım hata etmişim ancak bunca hatanın ardından bu aracıda alıp yüksek meblalar harcarsam ev halkı isyana kalkacak korkuyorum :smiley: onun için nokta atışı yapmalıyım araç dıştan güzel sanki yeni boyanmış gibi bide kafama en çok takılan aracın sahibi hiç arazıde kullanmamışve alalı 2 ay olduğunu başka bir proje için sattığını belirtiyor arazı viteslerini hiç kullanmadım bilmiyorum demekte zaten arazıde pek olmadığını genelde klasik amerikancı olduğunu belirtti ve en son çare bana fikir verirseniz iyi olur bu kumara girmeye değermi araç hakkında satıcı pek birşey bilmmekte ama titiz olduğunu söyleyebilirim daha yeni kullanım kitapçığını getirtmiş ingiltereden birde depoyu kayalardan alıp yenisi ile değiştirmiş eskisinde delik varmış plaka bile özel 1979 :smiley: parça olayı nasıl bulunabilirmi özellikle motor
 

Ynt: 1979 Series Tanıyan Varmı

Hocam aracı bende bilmiyorum umut abi gibi ama kaporta olarak iç kısım olarak göğüs kısmı olarak eksiksiz gibi gorunuyor. Bence series topluyorum kendi çapımda parça bulmakta zorlanmazsiniz. İstanbulda olsun ankara da olsun aeacin parçaları bulunabiliyor. Akssesuar kısmını da ebaydan alabilirsiniz onlarında fiyatı cok uçuk değil. Ben arabamın on saftini komple 350 tl ye degistirdim örnek olarak vereyim. Ben usaktan aldım 520 km sürerek getirdim. Fiyatı da makulse kaçirmayin derim. Kaportasini toplamak motounu yururunu toplamaktan daha zor şimdiden hayırlı olsun diyelim.
 

Ynt: 1979 Series Tanıyan Varmı

Serieslerde on veya arka safttan biri olmasa da yürür. Normalde umut abinin dediği gibi arkadan cekislidirler ama arka safti soktugunuzde hublari kilitleyin sarı kolu bastirin yola devam. Her türlü çalışır yürür. Tam bir iş makinası.. sevmeyen sevmiyor ama sevende kopamiyor
 



Ynt: 1979 Series Tanıyan Varmı

serdar bey bende çok istiyorum ancak motor ve şanzıman araazi viteslerinin bilinmezliği beni ürkütüyor dısco 1 de şanzıman difransiyel ustası oldum neredeyse artık emekli olmak keyifle bir araca binmek istiyorum bu seferde yanlış ata oynarsam ata binemem heralde :smiley:gerekirse gidip oto mekanik hüseyin abiye baktıracağız debriyaj baskı balatası kaçırıyor komple bulmak mümkünmü acaba
 

Ynt: 1979 Series Tanıyan Varmı

arkadaşlar araç manisaya satıldı sanırım satıcı arkadaş beni bilgilendirdi maslakta kimseye baktıramadığım için aracı alamadım dün manısadan gelmişler sanırım satın aldılar yeni sahibine hayırlı olsun güle güle binsin yollarda görmek dileğiyle :smiley:
 

Ynt: 1979 Series Tanıyan Varmı

foremost arkadaşım merhaba ben ali osmaniyedenim elimde çok temiz bir series var her şeyi ile mükemmel ve satılık düşünürsen buyrun bi görüşelim tel no: 0533 954 17 37
 

Ynt: 1979 Series Tanıyan Varmı

elimdeki series 1974 model ve her şeyi ile mükemmel diyebilirim ... ilgilenenler lütfen tel ile ulaşsın..0533 954 17 37
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,435
Mesajlar
1,517,930
Kayıtlı Üye Sayımız
172,084
Kaydolan Son Üyemiz
muraska6105

Çevrimiçi üyeler



Geri
Üst